Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Šestnáctiletý Scott McCall, věčný outsider ignorovaný okolím, touží po alespoň minimálním uznání, které by jej vytrhlo z každodenní středoškolské anonymity. Když se jedné noci přidává v lesích k policejnímu pátrání po mrtvém těle, setkává se v temnotě s tajemným tvorem. Je pokousán a jen zázrakem vyvázne živý. Další den jej však ve škole čeká překvapení – z plachého outsidera se stane vlkodlak... a jeho život už nikdy nebude jako předtím. První, kdo na Scottovu proměnu přijde a vytrvale stojí při něm, je jeho nejlepší kamarád, spolužák a spoluhráč z lakrosového týmu Stiles. Ve městě se však objevují i další vlkodlaci a také nová atraktivní spolužačka Allison, k níž Scott nachází opětované zalíbení. Až později vyjde najevo, že celá její rodina patří k lovcům vlkodlaků. Scott se tak dostává do velmi ošemetné situace mezi nimi a nebezpečným „alfou", tajemným vůdcem vlkodlačí smečky, jehož kousnutí chlapcovu proměnu přivodilo. Protože se spolu s tím zázračně zlepšily i Scottovy tělesné vlastnosti a dovednosti, postoupí v lakrosovém týmu na místo druhého kapitána, čímž se stává trnem v oku dosavadního kapitána Jacksona, a ten dotěrně pátrá po původu Scottových úspěchů. (AXN)

(více)

Recenze (7)

fleker 

všechny recenze uživatele

Pointa první série je v tom, že chlapec se ztratí v lese a zároveň přijde o svůj jahodový vaporizér, v důsledku čehož je kousnut stvořením podezřele připomínajícím zuzanu bydžovskou, načež mu narostou kotlety, což nastartuje jeho lakrosovou kariéru. Jestli vás tohle nevtáhne do děje, tak už fakt nevím. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teen Wolf je pomerne dobrý a nápaditý seriál, ktorý ma baví. Jeden zápor tu ale je: primitívny scenár. Postavy sú nezaujímavé a každá z nich sa aspoň raz dostane do situácie, kedy sa divák chytí za hlavu kvôli ich počínaniu. Okrem toho je v seriáli veľa nevyjasnených vecí, veľa absurdností a nepôsobí vôbec reálne (to možno aj bol zámer, lenže ja mám rád reálnosť). Vcelku to je ľahko nadpriemerný seriál, cielený pre young-adult publikum. Priemer: 62% ()

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. První série boží. Vidět tolik známých tváří pospolu je úžasné, ale jsou tu 2 věci, které bych vytkl. Zaprvé, je to klasická romantika.. prostě hlavní hrdina se zamiluje do holky jejíž táta je lovec vlkodlaku a ta druhá věc je CGI.. U toho nevím jak je to v dalších sérií, ale tady to bylo z velké části příšerné. ()

KraLuban 

všechny recenze uživatele

Klasická "guilty pleasure"...je to puberťácké, je to naivní, je to klišé...a je to vlastně super. Nečekal jsem nic, dostal jsem kupu zábavy. Parádní směs teenage dospívačky a klasické vlkoldačárny...bavil jsem se, dobře. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série nám přinesla zajímavou podívanou, v níž se seznamujeme s obyčejným klukem Scottem, a záhadnou dívkou Allison. Ti dva si k sobě hned najdou lásku, jenže to není snadné. Scott je pokousán podivným zvířatem - vlkodlakem. Kdo by nechtěl mít zajímavou moc, slyšet lépe než ostatní, a i vidět? Jenže jsou tu dva problémy - Allison je dcerou lovců takových, jakým je nyní on, a navíc, nedokáže kontrolovat svoji moc při úplňku. Je tu ještě jeden muž, který by možná mohl Scottovi pomoci. Jenže k němu nechce náš hlavní hrdina nic cítit. Inu, musí se spolehnout na svého kámoše Stiluse. Ale budou oba dva schopni čelit okolí? Tajemství nesmí prasknout. Jenže s přibývajícími potíži je to stále těžší (...). POZOR, SPOILERY: Kdyby Allison nebyla tak strašně naivní dívka, toleroval bych ji o malinko víc. Jednou se do Scotta okamžitě zamiluje. O díl později zase neví, jestli není až moc divný, a necítí k němu skoro nic. Dále zase pozná, že mu nelze věřit, a tak se s ním rozejde. Začne flirtovat s Jacksonem, do něhož je náhle úplně paf. Poté, ZNIČEHONIC, opět šíleně miluje Scotta. Když se ukáže, že je vlkodlak, chce ho unést, a možná by byla i s to ho zabít. A na konci série ho má zase strašně ráda. Derek je prostě blbec, kterého nesnáším. Jackson, až do devátého dílu, to samé. Teď už je malinko snesitelný. Otec Allison je vtipný, stokrát lepší než mrcha a nesympatická Kate. Stilus je pako, ale ujde. Lydia je dobrá, ta se mi líbí, ale co z ní bude v druhé sérii, to fakt netuším. Jednoduše: Buďto se Allison konečně rozhodne, a zmoudří ve své naivitě, či už mne začne štvát. V posledním dílu dostala pár vět, snad to tak nezůstane navěky. 75 - 80 procent, 4 hvězdy. ()

Reklama

Reklama