Reklama

Reklama

Vlčí mládě

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2017), 70 h (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Hudba:

Dino Meneghin

Hrají:

Tyler Posey, Crystal Reed, Dylan O'Brien, Holland Roden, Colton Haynes, Tyler Hoechlin, Linden Ashby, JR Bourne, Melissa Ponzio, Keahu Kahuanui, Ian Bohen (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(100)

Vlčí mládě je napínavé drama o proměně a zakázané lásce současných teenagerů. Jde o svěží a odlišný pohled na stejnou látku jako ve filmu Školák vlkodlak z roku 1985 s Michaelem J. Foxem.
Šestnáctiletý Scott McCall, věčný outsider ignorovaný okolím, touží po alespoň minimálním uznání, které by jej vytrhlo z každodenní středoškolské anonymity. Když se jedné noci přidává v lesích k policejnímu pátrání po mrtvém těle, setkává se v temnotě s tajemným tvorem. Je pokousán a jen zázrakem vyvázne živý. Další den jej však ve škole čeká překvapení – z plachého outsidera se stane vlkodlak... a jeho život už nikdy nebude jako předtím.

PRVNÍ ŘADA (12 dílů) První, kdo na Scottovu proměnu přijde a vytrvale stojí při něm, je jeho nejlepší kamarád, spolužák a spoluhráč z lakrosového týmu Stiles. Ve městě se však objevují i další vlkodlaci a také nová atraktivní spolužačka Allison, k níž Scott nachází opětované zalíbení. Až později vyjde najevo, že celá její rodina patří k lovcům vlkodlaků. Scott se tak dostává do velmi ošemetné situace mezi nimi a nebezpečným „alfou", tajemným vůdcem vlkodlačí smečky, jehož kousnutí chlapcovu proměnu přivodilo. Protože se spolu s tím zázračně zlepšily i Scottovy tělesné vlastnosti a dovednosti, postoupí v lakrosovém týmu na místo druhého kapitána, čímž se stává trnem v oku dosavadního kapitána Jacksona, a ten dotěrně pátrá po původu Scottových úspěchů.

DRUHÁ ŘADA (12 dílů) Nový člen Argentovy rodiny přijíždí na Beacon Hills a Scott s Allison jsou nuceni i nadále tajit svoji lásku. Ve stejnou dobu je Derek Hale posedlý získáním síly jako nový Alfa a do své smečky přibírá nové členy, včetně čerstvě pokousaného Jacksona. Zatímco Derekovým cílem je získat Scotta do své skupiny, Argentova rodina začíná z Allison trénovat schopného lovce vlkodlaků.

TŘETÍ ŘADA (24 dílů) Studenti Beacon Hills High se vracejí z prázdnin, vztah Scotta a Allison skončil, a Scottův nejlepší přítel Stiles se společně s Lydií zapletl do detektivní práce. Lydia se mezitím vyrovnává s rozchodem s Jacksonem, který se odstěhoval do Londýna. Derek, Isaac a Peter zkoumají Alfa smečku, která přišla do Beacon Hills a unesla Boyda a Ericu. Isaaca, jenž byl také chycen, osvobodí neznámá dívka...

ČTVRTÁ ŘADA (12 dílů)
 Scott, Stiles, Lydia a Kira se stále vzpamatovávají z nedávných tragických ztrát a nastupují do nového semestru se starostmi, které jsou více lidské než nadpřirozené. Snaží se také pomoci své nové kamarádce Malie začlenit se zpět do společnosti.
Na scénu se v nové podobě vrací Kate Argent. Spolu s příchodem dalšího tajemného nepřítele známého jako Dobrodinec čelí celý Beacon Hills obrovské hrozbě. (AXN)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (166)

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Stmívání není seriál, ale bezduchá série 4 filmů, horší a horší s každým pokračováním. Podle mě nelze srovnávat s tímto. Zatím jsem potěšena, hlavně tím vlkodlačím obličejem místo nekonečného vytí a přeměňování za zdlouhavého praskotu kostí a růstu chlupů a zubů a protahování čenichů ... , což mě na všech vlkodlačích filmech vždy nudilo. Laskavě se měňte rychle a zachovejte hmotnost. Doufám, že se to vyvine slibně, vtip a akce dobré. ()

hellstruck

všechny recenze uživatele

Viděný PILOT - Tak na takový typ seriálů už jsem pravděpodobně příliš stará :-) Příběh je nezáživný, přesně vím, co se bude dít v dalších pěti minutách, nemluvě o tom klišé, kterým je protkaný celý příběh. Třeba Teen Wolf (ten název je podobně blbý jako první díl..) zavrhuji příliš brzy, ale jsem prostě toho názoru, že jakmile mě nezaujme pilot, další díly jsou ztráta času. Hlavní postavy navíc nepobrali talentu ani co by se za nehet vešlo a ano, mluvím především o "vlčím mláděti", který nápadně připomíná jistého vlkodlaka ze Stmívání. Vlastně bych celkově řekla, že seriály tohoto typu těží z úspěchu Stmívání.. ()

Reklama

UniqueNett 

všechny recenze uživatele

Ač jsem čekala, že to po prvním díle vzdám, musím přiznat, že jsem shlédla všechny série a netrpělivě čekám na další díl. Tyler Posey mi je sice docela nesympatický, ale zachraňuje to Dylan O´Brien. Jednotlivé díly jsou napínavé, neustále se něco děje a to mě bavííí. Takže za mě jo! Oblíbená postava: Stiles, Derek ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

1. série - No tak nevím.. Příběh celkem už stereotypní, hlavní herec někdy až moc umělej a graficky udělaný Alfa stál fakticky za starou belu. Ani masky vlkodlaků nejsou moc vydařené. Ale přesto se najde několik pozitivních věcí. Třeba sympatičnost některých herců, nebo že do poslední chvíle jsem fakticky netušila, kdo Alfa je. Některé hlášky třeba taky stojí za to. Hlavně Stiles perlí. Takový pěkný oddechový průměr, když nemáte na co kouknout, ale že bych se těšila na každý další díl, co se stane, to ne.. Na další sérii se moc netřesu, ale třeba se k ní taky dostanu. ()

wOOzIe 

všechny recenze uživatele

Už sám název napovídá, že půjde o nějakou sračku alá tvajlajt... No a to se tak stane , že nevíte co byste si pustili tak si pustíte něco jako je tohle od čeho nic neočekáváte a nakonec můžete být příjemně překvapení zábavností. Za sebe musím říct, že sem se bavil. Bavil mě spád příběhu v první sérii, bavil mě Stiles dokonce občas některé akční scény byly koukatelné se slušným soundtrackem. Na to, že v pozdější fázi evidentně dochází nápady, alespoň je tam víc fórů a žánry se střídají co minutu. Navíc s postupem času to co chybí v příběhu doplňují dobře rozepsané postavy. První dvě série - Sračka, která je vtipná a zábavná, třetí série bohužel už tolik zábavná není, hlavně závěr už je předimenzovaný. Joooo občas je to fakt OMG, ale já sem se zabavil na nějakých 32 hodin a několikrát i hodně zasmál takže takový trochu Guilty Pleasure. ()

Galerie (644)

Zajímavosti (19)

  • Rolu Scotta, ktorú dostal Tyler Posey, mal pôvodne obsadiť Dylan O'Brien, no viac sa mu zapáčila úloha Stilesa, ktorú si nakoniec u tvorcov aj vyprosil. (ČSFD)
  • Jedná se o televizní adaptaci stejnojmenného a u nás ve své době poměrně známého filmu Školák vlkodlak z roku 1985. (..Lucas..)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Reklama

Reklama