Reklama

Reklama

Brigitte Bardotová jako příliš krásná modelka, aby ji muž mohl jen tak opustit... Poněkud výstřední a krásná Sophie pracuje jako modelka. Žije přesně tak jak řídí svůj malý citroen, tedy velmi lehkovážně s neustálou hrozbou srážek. Když se její miláček fotograf Philippe zakouká do elegantní, bohaté Američanky, zhroutí se jí celý svět. Ale rozzuřená Sophie chce buď všechno nebo nic. Buď získá svého přítele zpět nebo ho zabije. Sophie náhodně potká v baru dva mladíky, kteří jejímu kouzlu okamžitě propadnou. Když si Philippe se svou kráskou odjede zalyžovat do Alp, Sophie se rozhodne uskutečnit svůj plán právě tam. Není proč otálet. (Česká televize)

(více)

Recenze (23)

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Ještě včera, když jsem si zjišťovala, co to vlastně je za film, to mělo 74 % a bylo tady 6 komentářů. Všechny stejné. Omáčka a "sexy BB". Přesto jsem se koukla. Nuda, hloupost, BB pěkná, ok, ale mě nikdy zvlášť neuchvátila. Ta druhá dáma byla  mnohem šmrncovnější.  A nesmírně mě rozčiloval dabing. Kdykoli BB promluvila, dostávala jsem osypky. Přesto jsem vydržela až do konce s nadějí, že to a) tak blbé přece nebude, b)  že se aspoň jednou opravdu zasměju.  A naděje umřela. Bylo to tak blbé a nezasmála jsem se.  :-D Naštěstí jsem chytla konec Adély a to mi spravilo chuť. Tak dám dvě hvězdičky, jsou horší hovadiny. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten film, který jsem chtěl s BB vidět. Ona je tu na první pohled krásně naivním, ale ve skutečnosti je to pěkná mrška, která umí vyskočit drápy. Snímek je komediálně laděný, ale jsou tu i docela dobré dramatické momenty. Možná by to chtělo trochu ujetější gagy, ale ona to vynahrazuje skutečnost, že je BB neskutečně sexy. Finální scéna s puškou je prostě parádní. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem zatím moc příležitostí vidět ve filmu Brigitte Bardot. Tady hraje modelku, což je k její výjimečné kráse příznačná role, která se nehodlá smířit s rozchodem. A právě na své tělo i zde B. B. hodně sází. Svléká se do naha a nejednou se ukáže. Ale zase ne moc, aby podnítila fantazie mužů. Celá komedie je trochu slabší, ale Bardotka zde hraje naivku, která občas pomaleji chápe, což se místy jeví zábavně. A když už by se měl divák snad nudit, vytáhne své přednosti. Určitě nelze čekat nikterak originální skrz naskrz zábavnou komedii.  Ovšem některé scény se povedly. Konec je víceméně předvídatelný. Možná některým ženám otevře oči. Když někdo někoho nechce, tak jeho chyba - nechce. Ale opodál může stát někdo lepší, koho ženy snáz přehlídnou. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No je to taková pohoda, ale docela o hovnu, zase nějaký zázraky se teda rozhodně nekonaj, tedy když nepočitám BB, to je pastva pro oči, to je marný tohle, jak jí někjakej chlap moh odolat , jestli takovej nějakej teda vůbec byl, chtěl byhc ho vidět. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Milá komédia o láske a žiarlivosti s rozkošnou Brigitte Bardot v hlavnej roli ohrdnutej krásnej Sophie, ktorá sa rozhodne, verná tradícii svojej korzickej babičky, zabiť svoju sokyňu. Produkcia je už na dnešnú dobu trocha lacná a scenár naivný. Napriek tomu zahraný so šarmom a naplnený ľahkým humorom. 70% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama