Reklama

Reklama

Hua Yang Shao Nian Shao Nu

(seriál)
  • Tchaj-wan 花樣少年少女 (více)
všechny plakáty
Tchaj-wan, 2006

Režie:

Ming-tai Wang

Předloha:

Hisaya Nakajo (komiks)

Obsahy(1)

Když Lu Rui Xi sledovala televizi, spatřila skákat Zuo Yi Juana a byla jím tak inspirována, že začala také sportovat. Jenomže jednoho dne Zuo Yi Juan skákat přestal a Lu Rui Xi se rozhodne splatit svůj dluh a v přestrojení za chlapce se vydává do chlapecké školy, aby zjistila, proč už její idol neskáče a jak mu pomoci, aby znovu začal. Ve škole Rui Xi, nejlepší přítel Zuo Yi Juana, při fotbale omylem trefí Lu Rui Xi, která omdlí. Zuo Yi Juan přiskočí a chce ji odnést na ošetřovnu, přičemž zjistí, že jeho nový spolubydlící je vlastně ona. Přesto to drží jako tajemství. (Zíza)

(více)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není tak vtipné jako japonská verze. Vlasně ty její ksichty se vám přejí už hned po tom prvním. Vlastně jediné, co je tu o něco lepší než u Japonců, je hezčí hlavní představitel - dobře, aspoň mně se líbí víc než Shun. ;-) Ale jinak? Občas moc zdlouhavé, stupidní. Kladem zase naopak je, že to šlo opravdu podle mangy, takže když jsem se dívalala, bylo to jako by manga vyskočila, nabrala barvu a začala se hýbat. Bohužel to končí pěkně blbě, asi jako některé anime - zbytek si doluštěte v manze, což mně nevadilo, protože tu už mám přečtenou, takže vím, jak dál, přesto by bylo asi lepší, kdyby seriál měl lepší konec. Říkalo se, že bude mít i druhou sérii, ale pak z ní nějak sešlo, proto... je to tak divně useknuté v polovině.Pokud se vám líbila japonská verze, tahle se vám také bude líbit, těžko říct, jestli víc nebo míň. Každopádně zdejší skokan není "chladný čumák" jakým byl Sono, tenhle dokáže projevit spousty emocí. A to je fajné. Určitě to není seriál, u kterého byste měli potřebu ho shlédnout hned od začátku až do konce, jak se to u některých seriálů stává. U tohohle bohatě stačí si pustit jeden díl před spaním a vaše zvědavost není tak moc na pozoru, ačkoliv to říká ten, kdo viděl japonskou verzi a četl mangu... Završuje to chytlavý opening od skupiny S.H.E., který jsem si neprodleně stáhla. Spoustě kamarádů se líbila, njn, popík, teď na něj občas narazím, když mám nastavené náhodné přehrávání... Sečteno, podtrženo: lepší tři. P.S.: Velikým šokem pro mělo bylo... když jsem se dozvěděla, že té herečce je 25 let... Jako nejvíce šokézní X-D ()

skretik

všechny recenze uživatele

Akosi po zhliadnutí japonskej verzie sa mi táto nepozdáva... Už od začiatku je to také slabšie... ale hodnotiť nebudem, videla som primálo :) ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem žádný zázrak, ale že to bude takhle špatný, to mě překvapilo. Smutný, že mě to ze začátku i bavilo. Tak dvě epizody. Musím jim přiznat, že ze všech verzí Elle věřím toho kluka asi nejvíc, ale na druhou stranu mi tak lezla na nervy... Já uznávám, že už jenom ta myšlenka, že by za ním jela přes půl světa a předstírala, že je kluk, je sama o sobě podezřelá, ale tahle holka mě vyloženě děsila. Co bylo v jiných verzích zábavné, bylo tady děsivé nebo trapné. Japonskou verzi z 2007 mám strašně ráda, korejská mě neurazila, ale tohle.... Celou dobu se děj nikam neposunuje. Vždycky se něco stane, aby se na to mohlo rychle zapomenout. A konec tam nebyl. Měla jsem pocit, že jsem 14 epizod absolvovala úplně zbytečně, protože jakákoli pointa se nedostavila. I fotbalista, do kterého jsem vkládala velké naděje, mě začal až příliš rychle iritovat. Vlastně jediným kladem pro mě byl doktor, se kterým byla alespoň trochu sranda. Tohle mě od taiwanských dramat nadlouho odradilo. ()

Reklama

Reklama