Reklama

Reklama

Aayirathil Oruvan

  • Indie ஆயிரத்தில் ஒருவன் (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Během 13. století Pandyanská říše svrhla Cholské království. Poslední cholský princ utekl s několika poddanými ze země. Vzali s sebou posvátnou pandyanskou sošku a ukryli se na tajemném ostrově. Aby zahnali případné pandyanské pronásledovatele, nachystali několik pastí. O osm století později se uskuteční archeologická výprava, která má za cíl nalézt místo kam se poslední Cholové ukryli. Jenže cholské pasti stále fungují a ani Cholové nejsou tak mrtví, jak se zdálo. (Raest)

(více)

Recenze (2)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

WTF měsíce. Tamilská masala, která se snaží vyhnout barvám a zasněné romantice a místo toho kráčet v temných a krvavých vodách dobrodružného spektáklu. Ve výsledku je to celé o prsatých holkách (IMHO lze tenhle film doporučit jako vhodný stimul k masturbaci), kýblech digitální krve, hromadě vypípaných sprostých slov, neumělých hereckých výkonech, dokonale nesmyslném ději a naprosto nenavazujících scénách. Lze sice vychytávat drobnosti a vyzdvihovat tamten pěkný záběr, tuhle docela povedený speciální efekt a táhmhle jednu napínavou scénu, bráno kolem a kolem je však Aayirathil Oruvan jeden velký a ostudný fail. Sloužit by mohl především jako demonstrace absurdnosti indické cenzurní politiky. Když chce jedna z hrdinek vypustit z úst slovo "boobs", cenzorovo pípátko promptně zasáhne. O několik minut později už ale klidně můžeme vidět ženu, která jednu svoji "boob" vytahuje zpoza sárí a z bradavky jí přitom stříká krev. Samozřejmě nepřijdeme ani o stínání hlav na 120 způsobů, nebo chuťovky, jako je močení do tváře...Enjoy. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento film je osudná chyba, varovať ma mal už začiatok filmu, keď skupinku "archeológov" po vyskákaní z lodí do mora napadli svietiace maxi pijavice a začali im odpadávať končatiny. Ale nevypla som to a tak som videla niečo čo sa dá ťažko kategorizovať, Karthi hral štandartne v medziach scenára, ale ženské postavy boli totálna katastrofa rovnako ako aj scenár, kamera, triky... proste s Kaashmora 1 to nemalo absolútne nič spoločné a veľmi sa čudujem, kde vzal film také hodnotenie na IMDB... ()

Reklama

Reklama