Reklama

Reklama

Burani v Hollywoodu

  • USA Ryan and Sean's Not So Excellent Adventure
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ryan a Sean se stali internetovými celebritami, díky svým vtipným videím, která náhrávají na YouTube. Nyní dostávají příležitost hrát v hollywoodském filmu. Opouštějí proto své klidné a pohodlné domovy na Hawaii a přijíždějí do Los Angeles, kde je stíhá jedna šílená událost za druhou. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Debilita filmu sa na diváka valí rýchlosťou 25x za sekundu. Ústredná dvojica ázijských zabávačov je nechutná, ale čo je horšie aj trápne nevtipná. Jediné jej tromfy sú fekálno grcací humor a prespevovanie nejakého songu v limuzíne. Z tohto filmu priam zúfalo kričí nízky rozpočet a amatérizmus. Miestami sa mi zdalo, že sa táto blbosť chcela podobať na Harolda & Khumara, ale to je akoby chcel vozíčkar zdolať Everest. Nikdy viac. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tihle dva jsem chvíli(ale opravdu jen chvíli) sledoval, ale postupem času mi přišly děsně obehraní a opakující se. No po čase se mi dostal do ruky tenhle film, první co mě napadlo bylo, to že je to natočený v letech kdy jsem je sledoval. Ale i tak bohužel, komedie která postrádá jediný souvislý vtip, natočená naprosto bez talentu. Hlavní představitelé i ujdou ale je jim to prd platné když polovina scén je nesmyslná(divný stopař, holič, atd...). Film je hodně levný a je to na něm vidět. A to nemluvím o těch prapodivných rekvizitách. No nic moc. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně tak jakou rychlost snímků za sebou má daný záznam, který mám na dvd s tímto filmem tak stejně takovou rychlostí a četností mě DEBILITA mlátí do obličeje. Přiznám se, že jsem viděla jen asi 15 minut a opravdu mi to stačilo. Říkám si-nejsem rasista OPRAVDU ne....ale někdy o tom v těchto případech pochybuju a hlavně mi to jen zhnusilo jakékoliv nápady pustit si film s asiatama nebo ťamanama nebo kým...Prostě nemám ráda tenhle typ humoru a kdo to má rád tak by mě zajímalo jestli by byl schopný mi to vysvětlit tak aby mě to také pobavilo. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Vynikajuca komedia tisicrocia, ale teraz vazne. Vacsiu sracku som ani asi nevidel v mojom zivote, co sa komedie tyka. Film bol extremne nudny, herecke vykony tych aziatov boli nulove a co sa tyka toho humoru, tak som ani najmensi naznak smiesneho zablesku vo filme nepostrehol. Naco tento film vypustili do sveta? Reziserovi mali za tento hnus odseknut ruky:))) ()

monty.cl 

všechny recenze uživatele

Dvě takový hovada se jen tak nevidí...jestli bylo pár ucházejících fórků v tomle spektáklu, tak je spolehlivě zazdila hromada demence a trapnosti, co je doplňovala na stopáž filmu.Nebylo to dobrý-nic moc jsem nečekal, ale tohle se nepovedlo...30% ()

Dashia5 odpad!

všechny recenze uživatele

Njehorší film co jsem kdy asi viděla :D. Chtělo se mi to hned vypnout ale nakonec jsem vydržela do konce. Odpad xD tak stálo to dvd 10 korun . Tak nekupte to :D, ale strášna hovadina. ()

Fritoll odpad!

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem to celé, ale nic moc, hlavně teda dabing. Není to moc trapné jako spíš nevtipné a nudné. edit: měním názor, je to nevtiprné nudné, ale hlavně trapné... nedívejte se na to i kdyby to byl přeposlední film co byste měli v životě vidět. ten poslední je ... ale ten si každý doplní sám. ()

romanz123 odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem si v trafice kupoval balíček 5 DVD za 50 korun, tak jsem pochopitelně nečekal žádné zázraky, ale toto je odpad všech odpadů. Něco tak špatného se opravdu hned tak nevidí a mohu jen doporučit, aby se na to nikdo nikdy a za žádných okolností nedíval. ()

2sistem odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak jsem vydržel koukat do poloviny takový pí*oviny! V tom filmu nebylo nic dobrýho, co by stálo za pozitivní hodnocení. ()

basslon 

všechny recenze uživatele

Ryan a Sean(alias NigaHiga) jsou doří a celkem známí Youtubeři.Jejich videa jsou zábavná a já osobně je mám rád.Ale tento film se moc nepovedl.Tento film na mne působí takovím dojmem ,že ,přesně jako ve filmu, si je vytáhne nějaké malé neúspěšné studio,jenom proto že je vidí na Youtubu a touží po nějaké senzaci.Jejich krátké filmy na Youtubu,které si dělali především sami,jsou mnohem lepší než toto. ()

folkos 

všechny recenze uživatele

Na Youtube Ryana Higu sleduji, protože mi jeho videa přijdou originální a vtipná, ale tento film je oproti jeho videím naprostý odpad. Dávám 1 hvězdičku pouze za to, že se ve filmu objevil Ryan a Sean. Film má nespočetně málo herců, až to vypadá, že v LA nikdo kromě vlasatého uklízeče nežije. ()

Reklama

Reklama