Reklama

Reklama

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov germánskych milfiek povinnosť. Ale ja radšej slovanskú krásu. Od Marie Bäumer by som si neprevzal ani žltý pošťácky lístok. ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Ani se Josefovi nedivim, ze propadl kouzlu teto starsi zeny. Nejpeknejsi stvoreni sveta to nebylo (nas krasnych je malo:-) ), ale ten jeji zvlastni naboj me malem vtahl do obrazovky. Skoda jen toho preslazeneho konce, jinak jde o dalsi film, ktery potvrzuje soucasnou nemeckou fazonu. PS. Prvni hodnoceni i komentar k tomuto filmu. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Velmi chabá napodobenina Předčítače. Je právě na půl cesty mezi tou dramatickou atmosférou zmíněného filmu a jasným zaměřením typu MILF. A to je škoda - jako lehký, oddychový snímek bych to bral raději. Film se měl spíše zaměřit na vtip nebo erotiku a nesnažit se o nějakou složitou psychologii mladistvého. Ve výsledku z toho je po této stránce pouze další zástupce romantických blbostí, tentokráte o pubescentní máničce trpící předčasnou ejakulací. Na dramatický příběh o fascinaci starší ženou, nedej bože s nějakým závažným problémem na pozadí, to zase rozhodně nemá, a snaha se v tomto případě necení. ()

Reklama

Reklama