Reklama

Reklama

Escape from City 17

všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní
Kanada, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek z rukou Purchase Brothers na motivy počítačové hry Half Life 2: Episode One, sledující příběh dvou členů Odporu při evakuaci z Města 17. (Saur.us)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

11.2.2011 ~ První kraťas ze světa Half-Life 2, který ukazuje, že kdyby se chtělo, tak by to šlo! ~ Dva Kanaďané vytvořili kraťásek o útěku dvou členů odboje před jednotkami Combine mezi vlakovými vagóny, s na pozadí vyobrazujícími se Stridery a dalšími jednotkami. Je to krátké, na kraťas je to zbytečně ukecané, ale hlavně to ukazuje, že i za pár šupů lze vytvořit něco, na co fanoušci HL univerza čekají. ~ Nemusí být v ději Grodon, ani Alyx a další ze hry známé postavy, stačí vzít již vytvořený svět a děj zasadit do něj. Gordon přeci nebyl jediný, kdo bojoval. Odboj také pokládal životy a zatápěl jednotkám Combine. Tak na co stále Valve čeká? Fňuk... ~ Chlapci sice nazvali tenhle díl Part 1 s tím, že další budou následovat. Jenže to se psal rok 2009, nyní je už 2011 a kde nic, tu nic :( Prý stále v produkci. ~ V každém případě vkusně zasadili části ze hry (Citadelu, jednotky Combine, zvuky) do reálného světa a ač je poznat, že herní část není až tak reálná, je to stále lepší než nic! ~ Vidět můžete např. zde: http://www.youtube.com/watch?v=q1UPMEmCqZo ()

clep 

všechny recenze uživatele

Tak takhle si přesně představuji film podle této počítačové série, spíše teda podle HL2 plus následujících epizod, žádný dr. Freeman, ale zaměření se na odboj proti rase Combine. Ono vyloudit z doktora Freemana nějaké kloudné slovo dá asi hodně práce:-D. Zkrátka jakožto milovník celého HL universa jasných 5*. ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Konečně!!! Takhle má vypadat Half Life převedený na velké plátno!! Spolu s ,,What´s in the box,, nejlepší konverze počítačové hry do sice krátkého, přesto nesmírně nadupaného filmečku. Jako zarytý Halfař, naprosto unešený tím, že to je vůbec hrané, dávám bez okolků maximální hodnocení a chci nášup...klidně v podobě seriálu i když myslím, že Valve si raději počká na opravdu kvalitní scénář pro film, než pro seriál!!! ()

krt7236826 

všechny recenze uživatele

ide o príbeh half life a ten si zaslúži nakrútiť ... ale to by najprv svet musel poznať pravdu o g-manovi potom sa možno niekto chytí scénara... kludne by to mohla byť trilógia a v hlavnej úloge Ch. Bale a alyx by mohla hrať Megan Fox a toho profesora z labáku M. Caine. G-mana Keanu Reeves ktorý už hral temnú nie moc známú a zrejme mimozemského pôvodu osobu vo filme "deň kedy sa zastavila zem". Beena zatiaľ riešiť netreba ale dakto by sa už našiel. prečoooooooooooooooo to nikto nezfilmuje dnes už technológie sú... taký Bay keby sa toho chytil by nebolo zlé... alebo na bolehlav bratia Watchovsky :D a bum je tu konkurent matrixu --- ale tu som hooodne odbočil od témy... pre priaznivcov half lifu je to dobrá podívaná aj ked je to len akoby domáca záležitosť no predsa len konečne aspon blys na lepší čas. do budúcna nám treba dúfať ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Krátký a vlastně nic neřikající příběh, přitom ale dokonalá ukázka fandovského zápalu pro věc. Vizualizace světa Half Life je přinejmenším na amatérské poměry naprosto dokonalá. Snad po zhlédnutí Escape from City 17 dostane nějaký šikovný producent nápad a pustí se do nějakého celovečeráku. Tohle téma si to po všech těch Thorech a Kapitánech Amerika konečně zaslouží. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama