Reklama

Reklama

Manina, la fille sans voile

  • USA The Girl in the Bikini (více)
Trailer

Obsahy(1)

Manina, dívka v bikinách: 25-letý student z Paříže, Gérard (Jean-Francois Calvé), se na přednášce o podmořských pokladech dozvídá o jednom, který je prý v moři pohřben již dávno. Má se jednat o antický poklad. A Gérard si vybavuje, jak se před pěti lety na daném místě potápěl a našel amforu. Domnívá se tedy, že by mohl objevit poklad celý. Vydá se tedy za dobrodružstvím, během nějž se setká s krásnou Maninou (Brigitte Bardot), dcerou strážce majáku. (Snorlax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

fragre 

všechny recenze uživatele

Film tůůůze romanticky pojatý a nepříliš dobře zahraný. Hlavní hrdina jede do středomoří pátrat po potopené antické lodi, však ke své smůle dá se dohromady se skrytým záporákem - týpkem pochybné mravní úrovně. Na místě pátrání narazí na prosté dítko moře - Maninu (BB ještě bez své kysličníkové blond hřívy), které ve volných chvílích chodí po kamenitých pobřežních stezkách a sladce pěje prosté pop songy, leč většinu času se v záběru objevuje v odvážných šik bikinách. Samozřejmě tu vyraší obapolná láska na první pohled. Záporák pokukuje po objeveném pokladu i po Manině a samozřejmě hrdinu podtrhne a ten v důsledku toho vyčerpán plováním v moři klesá na dno mořské. Leč ztepilá Manina se příkladnou šipkou vrhá z útesu, hrdinu vyloví a odvleče k pobřeží a nepochybně i k plánovanému sňatku. Záporák pak jde v nastálé bouři ke ke dnu i s lodí, takže může nastat Happy End. Za exteriér BB a za hezké podvodní záběry 2*. ()

Atron 

všechny recenze uživatele

Menší plavky už na BB nesehnali:-). Ale stejně mi tady ještě přijde míň sexy než o pár let později, je to prostě ještě mlaďounká holčina. BTW o film tady fakt nejde, kdyby nebylo BB tak je to ptákovina. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Len taka zrucna reziserska rutina, ja som videl verziu so zlym obrazom, nebavilo ma ani to, ze 25 rocny student objavuje anticky poklad : 52 % ()

Reklama

Reklama