Reklama

Reklama

Dobré ráno

(pořad)
Rodinný / Publicistický / Talk-show
Česko, 1998, 145 min

Režie:

Ján Novák

Kamera:

Tomáš Hanzel

Účinkují:

Petr Hradil (moderátor), Eduard Hrubeš (moderátor), Petra Polzerová (moderátor), Martin Sláma (moderátor), Jiří Rejman (moderátor) (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Startovací dávka energie! Ranní show České televize. (oficiální text distributora)

Recenze (37)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Nu, musím přiznat, že D.R.(bárna) >v novém< od června 2012 d.m.s.n. už snad nestojí ani za tu jednu hvězdu, kterou jsem kdysi v dobrém rozmaru a s tolerancí sobě vlastní téhle plytké ranní oddechoffce nadělil... °-/ . . . A musím se ptát! Proč musí moderátor veřejnoprávního telemagazínu vypadat jako buzní synek a jeho plkpartnerka jako šlapka? Jako že jsou trendy děcka, jo? %-o . . . K tomu pak všelijaké vložky jako nálož z povětšinou pofiderní sorty erárem prolepovaného stádního >šoupisshnusu< , kdákající zprávařka s výzorem a dikcí >mérdiální< holky okresního formátu a to počasíčko... Tak tohle je tedy asi ta "televize veřejné služby" se slibovanými inovovativními přístupy k publiku model 2012! Jak jinak než z brněnské televichcárny, že... Tak pochcat! - - - P.S. A >pofiprofi< expertii z Typosu, to jste už takové podělávky bez nápadu, že si musíte chodit pro slogan k nenáviděnému igitátorovi? "ŠKODA RÁNA, KTERÝ VEDLE PADNE" jsem vymyslel a používám už drahně let na naše "národu sobě" legendární Pitky13ýho! Ix všelijak postavených veličin z vaší vyvařovny to VÍ! Tak by mě zajímalo, na kolik šekelů si za ten pointou vykradený džingl někdo z blbů zase přišel... Právní kroky? Kdeže, však on mi to někdo napráská a popapuli jednou, popiči!!! - - - - - (Nahlíženo nahodile leta v kalná rána na >veřejnosrádních k/análech< , po inovačních aktivitách a sledování brněnské sekce znechucený komentář zde jako dvaadvachcátý - 21.6.2012) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Dobré ráno je lepší začínat bez tohohle pořadu, který se postupně horší a vlastně se už formátem nijak neliší od komerčních televizí. Celkový dojem: 25 %. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tok nejaktuálnějších informací před i po snídani nebo před odchodem do práce, ale za úvahu by možná stálo, která divácká skupina se na něj asi tak dívá a koho zajímá. Co pravidelnému pořadu vysílanému ve všední dny v prvé řadě chybí je dobrá image. A na dobré image v dnešní době záleží. Nepostarali se o ní moderátoři, kteří jsou vesměs nesympatičtí a rozhodně se o nich nedají vést sáhodlouhé ho(vno)vory, ani studio, které na rok 2014 nevypadá nijak ultramoderně a jde z něj chlad jak z mrazáku. Informace a rozhovory z nejrůznějších oblastí i profesí nejsou sice na škodu, ale ono to k divákovi z toho hnusného, rezervovaného a neútulného studia tak nějak nepronikne. Na Nově je to po ránu al alespoň stylově přihlouplá šaškárna a tady se to tváří tak seriozně a upjatě, jak když vedou vězně na popravu a je jim to fuk. V konkurenci tří programů, které vysílají navzájem si podobné ranní informační toky (ČT1, ČT2 a Nova) jsem si žádný nevybral. Hudba z televize po ránu nenaladí tím správným směrem, z nekonečných a dokola se opakujících informačních bloků jde hlava kolem a tak je nejlepší ticho. Kdo je však zvyklý přijímat čerstvé zprávy a zajímavosti z televizního vysílání, příliš námitek na skladbu ranního bloku mít nebude. Mně to přijde strašně zpracované. A už jenom při pohledu do studia mám trauma. O sledovanost se postará váš pes, který omylem šlápne na ovladač ležící na podlaze a metodou omylu zapne "čétéjedničku". 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Popravdě když už si takhle brzy ráno zapnu televizi, tak se většinou dívám na Snídani s Novou (ač jinak NOVU vůbec nemusím), ale jsou tam lepší moderátoři. Dobré ráno občas zaboduje zajímavějšími hosty, ale počet zhlédnutých dílů za měsíc – je maximálně cca 2 – víc ani ťuk… ()

duklak2

všechny recenze uživatele

Další z pořadů, který nebudu hodnotit, jelikož mé oči viděly jen velmi málo dílů. Kdysi dávno jsem přepínal mezi ČT a NOVOU jen kvůli pohádkám. Ale ti šmejdi si pak začali dělat naschvály a pohádky dávali ve stejný čas. Takže jsem zůstal u NOVY. Dnes už to bohužel nesleduji, jelikož musím vydělávat na chleba:-) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Když člověk ráno vstane a chce slyšet novinky ze zpráv ze světa, vlasti, předpověď počasí, jaká je situace na dálnicích, mostech atd... plus poslechnout si nějakou písničku, tak je to dobré. Ráno stejně naše smysly nefungují naplno, takže tento pořad stačí. Je to ale jinak celé nebarevné, nijaké a ty rozhovory tam..bože koho to zajímá ty jejich témata. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Tuto ranní show mám ze všech které se vysílají nejméně rád.Nejen že jsou mi nesympatičtí moderátoři,ale ta znělka je tak zastaralá...No prostě hrůza. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

O kus výš, než Snídaně s Nohou, protože to jednoduše pochází z produkce České televize, která, co si budeme namlouvat, je prostě někde úplně jinde, než cokoli, co produkuje Nova. Jo, je to vlastně to samé, ale vždy mi přišlo, že se tam řešily o poznání důležitější věci. 50% ()

ericek 

všechny recenze uživatele

Poté, co tento pořad osvícení pánové ve vedení svěřili ostravské redakci a původní přehodili na ČT24 pod názvem Studio 6, nestojí za nic. Ostatně jako naprostá většina asijské produkce:-) 20% ()

Reklama

Reklama