Reklama

Reklama

Ong Bak 3

  • angličtina Ong-bak 3: The Final Battle (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong). (pikto)

(více)

Recenze (121)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Pleonasmus "Ťamanská sračka" vystoupal na vrchol sémantického řetězce, a to po zádech této kung-fu Fontány! To by snad nedal ani Aronofsky, i kdyby jel dva měsíce na Háčku! Pan Já dá na začátku přes držku asi tak třista rachitickým týpkům, aby ho vzápětí další třístovka rozšmelcovala na masokostní moučku tyčemi a kladivy. Blbci! Měli ho pomlít do psích konzerv nebo spálit a rozptýlit po Pukhetu! I tak by pravděpodobně nezaručili, že bych hodinu a půl nemusel sledovat sérií narkomanských meditací a léčivých esotérických blábolů s Jeho mentálním guru, které Ho dostaly zpět do perfektní gumové formy, aniž by zažádal o průkaz ZTP. Debil! Kdyby aspoň předstíral kulhání, mohl parkovat před Tescem v Banghkoku až u vchodu! Ani když třikát vynásobíte Ludolfovo číslo čovinou, nebude se výsledek zdaleka blížit tomu, co toto "veledílo" ve skutečnosti je! Absoultní Ong-pad! ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Tony padá a padá, ale ještě úplně neumřel. V poslední části série se toho bohužel moc neděje a většina stopáže pokrývají nezajímavé až nudné scény. Navíc se ta akční část opět odsunula snad ještě více do pozadí a místo ní tu máme mystiku, magii, sny, halušky, černý kouř, vrány a blesky (wtf?). Po technické stránce to také není žádná sláva, místy to dokonce vypadá jako laciné béčko za pár $. Na tomto snímku je bohužel vidět, že byl natočen v podstatě z donucení, což potvrzuje nejen samotný závěr filmu, který absolutně postrádá spád a napětí. Bojový styl tentokrát přešel do nattayuth - tancující techniky boje, která asi mnohým nebude po chuti. Ong Bak 3 se snaží působit hrozně spirituálně a mysticky, až jsem tomu musel přidat přívlastek fantasy. Je však dost prázdný, nudný a především nedotažený, neboť na mě působil, jako by to Tony splácal po cestě do kláštera. (4/10) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,890Tržby Celosvetovo $2,340,363Tržby za predaj DVD v USA $3,543,046 //počet predaných kusov 235,781║ 3/4 príbehu vycucané poetické polemiky filmových klenotov od Gibsona ako Apocalypto, či Umučenie Krista, takže v tomto ohľade si naložili priveliké sústo tvorcovia ktoré nemali šancu schopnejšie ucelenejšie predať v danom príbehu, taktiež tie snové sekvencie skôr škrípu než by vystužili dej, záver sa odrazu prešupne k očakávanej akčnosti ale ani zďaleka to nemalo grády predošlých dielov, škoda /45%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Achjo. Dvojka je špinavá, akční a hloupá. Trojka má málo soubojů, je (audio)vizuálně opojná a hloupá. Co je lepší? Těžko se to srovnává, ale těžko se to odděluje, protože třetí díl je spíše (vynuceným) dopovídáním příběhu, na který má navazovat původní první díl (tím se to snad celé uzavře nebo dluží Tony Jaa ještě peníze někde jinde?:-)). Je škoda, že takový úžasný talent, který v každé bojové scéně vládne naprosto všemu přítomnému se zaprodává hloupostem. Film utíká velmi pomalu, akce je v něm příliš málo na to, aby dokázal pouze jí zabavit, a závěrečný souboj je až smutné sledovat. Dobro versus zlo, bílá versus černá, příroda versus temné stíny.... třetí díl je prostě prohra na celé čáře, které nebudete chtít věřit. Prosím tě Tony, vrať se a mlať lidi ve filmech. Nic jiného mě už u MA filmů poslední roky nedrží... ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Aby jeden z najocakavanejsich azijskych duelov roka Jaa vs Chupong skoncil ako najslabsi suboj v celom filme, navyse takmer z 3/4 prezentovany v spomalenom zabere, na to by ma pred zhliadnutim filmu nepripravila ani ta najvacsia temna magia v "pribehu" prezentovana. V istom zymsle je Ong Bak 3 naplnenim vyroku "Kral je mrtvy, nech zije kral!" - je to rozlucka s Tonym ako aj vyraznejsie predstavenie je mozneho nastupcu - Chuponga (ovsem to finale je fakt slabe...). Zaverecne cvicenie Tonyho na skale je tak krasnym epitafom jeho MA tvorby. Velmi, velmi si zelam, aby som sa mylil... . ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Tien je ve velkém nebezpečí! Nebude se zotavovat snadno. Je to odplata za jeho minulost. Jeho OSUD! Nic víc..... Tony trpí od úvodních titulků (máme mnoho společného). Byl tááákovejhle kousíček od smrti!! Naštěstí ho daj do kupy a ještě ho vylepšej! Projde si fází ,,popírání“ a vše trvá dost dlouho. OSUD! Ong Bak 3 je plný filmařské nedokonalosti a všemožných klišé. I těch slonů je čím dál míň. Tak proč na to furt čumím? Asi je všude málo násilí! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nechápu větu: ,,Moudrost je to co vládne světu“. 2.) Nevěřím, že vyléčit se dá všechno. 3.) Přemýšlím, jestli je T.Jaa nesmrtelnej nebo jen my ostatní hovno vydržíme. PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, ale pride mi, ze v kazdym dalsim Tonyho filmu vypada vic priserne a tady bych mu snad dal i nejakou korunu, navic s fousama to je fakt ulet. Jinak je fajn, ze se tvurci snazi o jakejsi pribeh a neni to tak jen ve stylu ukradli mi sosku, nicmene ten pribeh je misty dost zmatenej a sem tam lehce nesmyslnej a tak nak se zapomina na souboje. Ty jsou opet na vysoky urovni, perfektne krvavy a Tony samozrejme opet ve forme, i kdyz nektery pohyby vypadaj divne. Taky musim pochvalit hudbu a obzvlast vizualni stranku, ktera je opet oproti predchozim Tonyho filmum o fous lepsi. Nicmene, proc jen 3*. Jednoduse proto, ze herci hrat neumi a tudiz by se meli drzet bojovani, jenze toho je tady desne malo a vetsinu casu vyplnujou kecy. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Když se člověk připraví na to, že to bude trochu jinej styl filmu, než očekáváme a že se spíš jedná o úplně jinej subžánr nějakejch zaklínačskejch fantasy horrorů s prvky martial arts, tak je to fakt výbornej film s naprosto geniální dojemnou, ale nakopávací hudbou, která diváka stále v pozornosti nese k závěru - pomstě, což je asi největší martial arts peklo, co jsem možná viděl. Výborný je zasazení dalšího muai thai borce Chuponga, kterej je výbornej, ale Tony je fakt jedinečnej a ještě viditelně o třídu lepší než Chupong. Masakr asi 2 stovek kaskadérů je tak strašně intenzivní mlata, že jsem nevěřil, že ty strašný "mrdy rukama" od Tonyho někteří vůbec přežili... Tony zhubl, vypustil pro mé potěšení zbraně a zapojil hlavně ruce, proti kterým se nechytá ani extra-třída Donnie Yen. Těžko porovnávat kdo co a jak, ale podle mne je tady Tony v nejlepší MA formě, co kdy byl. Přichází opět s něčím novým a nedokážu si představit, že by se ten týpek v MA mohl posunout ještě o stupínek výš ... Tohle už je pomyslný vrchol možného ... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tak Tony tohle evidentně točil pouze pro sebe. Když už se rozhodnul měsíce meditovat někde v džungli na liáně, tak si prostě chtěl udělat všechno po svém. A dopadlo to hrozně. Vzduchem místo akrobatických veleskoků, kamenných nártů a tvrdých loktů létají černé obláčky ještě černější magie. Tony si užívá zpomalené záběry své regenerace a osvěty a divák trpí. Všehovšudy tři akční scény se nevyznačují charakteristickými parametry Jaaovy a Chupongovy obvyklé bojové tvorby. A vůbec nejhůř dopadla jejich vzájemná konfrontace... oni snad spolu tančí... no hnus prostě... tak nám to pěkně klesá tahle filmová série, jak brutálně, neokoukaně a plná fyzična začala, tak smutně, nezáživně a omšele (doufejme) končí... ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Udělat z MA filmu nudné mystické kvazidrama obsahující jedinou masívnější soubojovou sekvenci, více šaškujícího Petchtaie, hnusné trápení slona a rušivé digitální triky, to je od Tonyho skutečně ústřel. Zlatá dvojka. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný, jak mi to bylo prezentovaný, ze začátku je malá vzpomínka, co se dělo a i celkem akce a hlavně děsný seřezaní Tonyho skoro až k smrti, pak se sice akce na dlouhou dobu odmlčí a děj se zaměřuje na uzdravení Tonyho Jaa s malým tréninkem, celý to je navíc zahalený trochu do mystiky a magie a tuhle část drží nad vodou hlavně povedená audiovizuální stránka, ostatně ta je povedená v celým filmu, ale následně se už konečně ke slovu dostane akce a je se rozhodně na co koukat, sice se to nedá srovnávat s časy Tonyho největší slávy a formy, ale choreografie povedená, kamera super, i tady perfektní audiovizuální forma a Tony stále umí. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný bojový film od majstra Tonyho Jaa, ktorý je priamym pokračovaním dvojky. Má podpriemerný príbeh o bojovníkovi, ktorý sa dostane zo zajatia a snaží sa dostať do formy, aby sa pomstil. Spracovanie je veľmi zvláštne a určite s ním nie som spokojný. Po ešte celkom prijateľnom začiatku sa polovicu filmu vôbec nič zaujímavého nedeje a až ku koncu to začne byť lepšie. Film je plný mystiky a mnohých nadpozemských prvkov a to mu rozhodne neprospieva. Akcie tu moc nie je, ale aj tá ma sklamala. Súboje sú stále dobre natočené, prehľadné a pomerne tvrdé, ale väčšina súbojov má iba priemernú choreografiu a snád´ žiadne dobré nápady a tak sú iba priemerné, ale v rámci akcie vôbec, na pomery Tonyho Jaa sú veľmi slabé. Ale aj tak dve akcie sa mi páčia dosť a to dlhá akcia pred záverom so zneškodnením množstva vojakov alebo akcia medzi kamennými stenami, ale jej sa Tony Jaa nezúčastní. Škoda, že záver je už taký prehnaný a absolútne mimo reality a aj finálny súboj veľmi sklame. Páči sa mi vizuálna stránka, prostredie filmu a chválim aj hudbu. Je to veľmi veľká škoda, všetky tri predchádzajúce filmy od Tonyho Jaa majú odo mňa plné hodnotenie, ale tento je len priemer. 58% ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nejhorší díl, který opět trpí neherectvím Tonyho Jaa, který nechutně přehrává. Film se neuvěřitelně táhne s mnoha zdlouhavými a nudnými sekvencemi a dialogy. Asi hodinu jsem bojoval s filmem, abych u něj neusnul a vážně mě to tento film neulehčoval. Začal jsem se tak akorát bavit u některých scén, kde hudba neodpovídala dění na obrazovce (někdy zbytečně použita dynamická orchestrální hudba v sekvenci kde se nic neděje). Příběh je nulový s mnoha wtf momenty tipu mluvící useknutá hlava a akční sekvence tento průser nezachrání (množství akce vůbec nečekejte, jelikož v celém filmu jsou celkem tři krátké souboje. - první je hned na začátku a trvá asi dvě minuty. - druhý je uprostřed a má stejnou délku a závěrečný fight je až v poslední čtvrt hodině a žádný zázrak to teda taky není). Bída, opravdu bída, mé hodnocení 1 hvězdička… ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na začátku Tonyho zpracujou podobně jako tenkrát Ježíše a on se z toho chudák půl filmu dostává, takže bitevní smršť z dvojky tady chybí. A to je velký problém. Výprava je pompézní, bitky, když už tam jsou, tak stojí za to (kromě finální s "Vránou", která je mizerná až běda) a hudba je taky zajímavá. To bohužel k dobrému filmu nestačí. Návaznost v ději v podstatě není a příběh je hlavně málokdy zajímavý. Snad se jednou Tony Jaa vrátí tak jak jsme ho měli rádi a že se vrátí v současnosti. Nechápu to, Vaše Veličenstvo. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm. Dílko vhodný už tak maximálně pro jednoho zdejšího CSFD uživatele milovníka psů a slonů! (ech psi tam vlastně nejsou, tak to sorry, to už zbývají jenom ti sloni) 10% ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Hrůzyplná slátanina. Jedna hvězda za scénu tréningu s výbornou hudbou. Vřele doufám, že pokud se Tony Jaa rozhodne natočit čtyřku, tak že se ztratí v pralese. Stejně už by ho nikdo nehledal. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod vzniku třetího pokračování vidím v tom, že Tony Jaa se fakt dočista pomátl a někdo toho prostě využil. Tak temný a snad i strašidelný není ani Kruh, a že onen záporák by si v něm mohl klidně jednu roli střihnout. Taky mě překvapilo obsazení prasopsa a trosečníka Kryštofa Columba a komediální prvky zastupuje ten nejlepší a tím je mluvící hlava. Nadpřirozeno a nevysvětlitelno se odráží v Tonyho schopnostech vracet čas. Jo, malinká výtka směřuje na adresu absolutního dějového kolapsu a ztráty orientace. Ten odpat! je za to, jak jsem se na Ong Bak 3 na.ral! To bylo včera, po tom, co jsem se vyspal, tu jednu hvězdu dám. 20% ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jak byly super předchozí filmy, tak tento je obrovský omyl, Tony už nepředvádí to, co před tím. Ničím vás neohromí, soubojů je poskromnu a film vás tak nějak nudí. Už je v tom i trocha magie a souboje už nejsou tak nějak hlavní část filmu, velká škoda. ()

Související novinky

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

02.06.2010

Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé… (více)

Reklama

Reklama