Reklama

Reklama

To je fór

(pořad)
Soutěžní / Hudební / Komedie
Česko, 1998, ? x 25-41 min

Účinkují:

Ota Jirák (moderátor), Ivana Andrlová, Václav Faltus, Petra Janů, Rudolf Jelínek, Vlasta Korec, Mojmír Maděrič, Ludmila Zábršová-Molínová, Jan Antonín Pacák, Ondřej Suchý, Radim Uzel (více)

Obsahy(1)

Lehce rozverná show Oty Jiráka se soutěží ve vyprávění anekdot. Čtyři odvážní před diváky a porotu, složenou ze tří známých osobností, předstoupí se svými nejlepšími vtipy a jejich úkolem bude dovést všechny k slzám. Samozřejmě těm smíchu. (TV Prima)

Recenze (14)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Prijde vozralej na strelnici a povida pujcte mi pusku pujcte mi pusku! a provozovatel rika co chcete strilet? vzdyt jste nalitej jak delo chlap na to ne pujcte mi pusku to neco uvidite! tak mu ji pujci frajer ji vezme udela plesk plesk plesk provozovatel cumi a rika ty jo dve osmicky jedna devitka clovece vzdyt vy jste vyhrál cenu! a dal mu takovou krasnou malou zivou zelvu chlap na to díky za hodinu je zpatky jeste vic nadranej a zase povida pujcte mi pusku pujcte mi pusku! co chcete strilet? jste jeste vic nalitej nez predtim povidam pujcte mi pusku ted bude finale! tak ji vezme udela plesk plesk plesk provozovatel nevericne cumi a povida no nazdar tri desitky clovece vzdyt vy jste vyhral hlavni cenu! no vyberte si co chcete pracku lednicku elektricky kamna... a chlapek na to odpovi ne to je dobry dejte mi zase ty oblozeny chlebicky jako predtim! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

V 90. letech jsem tento pořad nesledoval, ale pamatuji, že běžel. Když jej sleduji (spíš občas jeho část zahlédnu) nyní (2022), zmocňuje se mě silná nostalgie na devadesátky, na dobu, kdy se formovala televizní zábava privátních televizí. Jirákův hlas je skvělý, slyším pořád Alfa a Jů s Helem. :) Občas tu zazní fajn vtipy a objeví se zde i pozdější hvězda TV Nova, resp. Country estrády, Milan Pitkin. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Když na mě začne někdo chrlit vtipy, přitom je blbě vypráví, hádejte, co se asi tak stane. Nemusí se v podstatě stát vůbec nic. V reálu dotyčného vypravěče pošlete po chvíli do piče, ten lepší případ, kdy nikoho nemusíte posílat do vaginálních míst, nastane, až čirou náhodou narazíte na tuhle vykopávku z archívu televizní zábavy stanice Prima. Televizi jednoduše vypnete. Vůbec o nic nepřijdete. Nebo snad chcete vidět průvodce pořadem Otu Jiráka v módních výstřelcích devadesátých let?! Asi ne. No, vlastně přijdete o jeho trpitelský výraz, kterým každou chvíli dává najevo, jak ho pořad nebaví a jak by se nejraději viděl jako "júhelák", neboť prohlásit o tomhle zaniklém pořadu, že byl jakkoliv povedený, opravdu nelze. Nejsem příznivcem vytlačovaného smíchu, ale tady nic jiného nelze podniknout. Hrozně lacině působila scéna, ve které se ten zmetek odehrával, účinkující, mám pocit, že je posbírali v nějakém pokusném ústavu, ve kterém s úspěchem vyvinuli preparát na sklerózu, protože soutěžící sypali vtipy jak z rukávu a netrpěli výpadky paměti a všechno to bylo zabalené do takové podivně hnusné realizace, čímž vznikl solidní režijní šunt. Pokusil jsem se na sobě aplikovat metodu vyvolání smíchu, protože jsem na to vhodným adeptem, neb rozesmát mě, není úplně snadný úkol. Minul jeden díl, skončil druhý díl, doběhly titulky třetího dílu a pořád nic. Pan Smích se nedostavoval. Zůstal někde za dveřmi, na zvonek u dveří nezazvonil a pozvání ke mně nepřijal. V důsledku nezábavnosti je ortel nad pořadem jasný. Jedná se o (nepřiznaného) předchůdce dnešního "Vtipu za stovku". I když oba pořady od sebe dělí bezmála dvacet let, v míře debility si oba pořady můžou směle podat ruce umaštěné od podřadné televizní zábavy. 0% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Ota Jirák a "jeho hosté" (soutěžící) o soudek piva a překonávající se ve "vtipech" (ikdyž občas se zadařilo, to nezastírám). Dovolte mi přidat do ranku i jeden (infantilní) vlastní. Leží vedle sebe v posteli postarší pár (slavící 50-ti leté výročí) a žena se ptá manžela. Na co jsi (Karle) tenkrát myslel, když jsme se spolu milovali?.... Že Ti vyšukám mozek z hlavy a vysaju kozy......A na co myslíš dnes?....že sem odvedl (zbytečně) dobrou práci.... značka, poklidné, rozumné, smířené stáří. Takže asi tak.......každý ať si to přebere po svém.... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když to tehdy běželo v TV tak jsme se na to doma i celkem často dívali. Já mám rád vtipy – rád poslouchám vypravování vtipů (sám si je moc nejsem schopný zapamatovat), čítával jsem Srandokaps, Trnky Brnky atd…tudíž mi tento primácký pořad s trojicí hostů a několika soutěžícími zas až tolik nevadil, jako některým ostatním uživatelům. Dokonce se dají některé díly shlédnout i dodnes na iprima cz. Na youtube je jenom pár krátkých vtipů. Rozhodně mi to přijde míň trapné, než drtivá většina dnešních rádoby zábavných pořadů a slavných „česko-slovenských reality show)… ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Už zapomenutá soutěž. Bylo tam několik soutěžících, kteří vykládali vtipy. A pak se vybral ten, který byl nejlepší. Výhra byla myslím soudek. Ale vůbec vtipné to nebylo. Já vlastně ani nevím proč dávám jednu hvězdu. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Ota Jirák v kosmickém sáčku se třemi zoufalými hosty.. O vtipech to až tolik nebylo, ovšem Hele Jirák jako moderátor hořel jako papír.. Těžkej masakr.. ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Prostě nic extra, za soudek piva žbleptat ohraný vtipy.. ale - osobní důvody - jeden ten pořad vyhrál můj nevlastní děda :) Tudíž někdo o toho Otu Jiráka očividně i stál... ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Za našich mladejch let bejval svět jako květ, Bejvávalo, bejvávalo dobře... ale to s tímhle nemá nic společného. ()

Vault_13 

všechny recenze uživatele

Tak kvalita byla kolísavá, podle toho, kdo tam zrovna byl. Jirák dělající si prdel z fiktivního publika. Vtip o tasemnici a tatrance si pamatuju dodnes! ()

Reklama

Reklama