Reklama

Reklama

Red, White & Blue

  • Velká Británie Red, White & Blue (více)
Trailer

Obsahy(1)

Erica (Amanda Fuller) je mladá žena, ktorá si v živote už prešla rôznymi hrôzami a hocičo ju len tak nezastraší. Dva razy s rovnakým chlapom do postele nevlezie. Zdá sa však, že nezáujem bývalého veterána z Iraku (Noah Taylor), ktorý žije v susedstve, ju nenecháva chladnou, a tak sa postupne snaží o jeho náklonnosť. Jedného dňa sa stretnutie s ňou stane pre mladíka Frankieho (Marc Senter), miestneho muzikanta, osudným, čo následne vyústi v sled tragických udalostí. (sochoking)

(více)

Recenze (15)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to táhne takovým způsobem, že jsem pár minut podřimoval. Výsledný dojem je ale nakonec pozitivní. Velmi dobře natočené, nezávislé exploitační drama se solidním příběhem a brutalitou, na kterou se chvílema nedívá vůbec pohodlně. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Bože můj, to byla amatérská HOVADINA! Nadržená štětka s AIDS, kam vejde, tam roztáhne nohy a když se jeden pakoš nakazí, tak si to jde vyřídit. A do toho se zaplete hnusák, veterán, který štětku miluje, ale v posteli ji drží jen za ruku.... Bože za co? ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kvalitná dráma, ktorej nechýba riadna porcia brutality, aj keď sa rozbieha dosť pomaly. Nedá sa to komentovať bez toho, aby som nespoileroval, aj keď už od polovice musí byť každému jasné, kam to bude smerovať. Sledujeme osudy prostitútky, ktorej život je dosť na prd a každú noc šuká s niekým iným. Jediným jej priateľom je starý vojnový veterán. Keď si nájde novú prácu, vyzerá to, že sa všetko obráti k lepšiemu, ale to by nesmela byť HIV pozitívna. No a keď sa mladý bubeník dozvie, že ho s celou kapelou nakazila pri gruppensexe, tak je jasné, že od radosti skákať nebudú. Takže v druhej polovici to poriadne naberie na obrátkach a skončí sa to takým masakrom, že slabšie povahy si asi budú zakrývať oči. Odporúčam, je to fakt dobré. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně tíživéj, psychologickéj slow burn, který se ke konci promění v přesvědčivý a drsný revenge. Bál jsem se, že při filmu umřu nudou, díky bohu se tak nestalo, naopak jsem byl z filmu hodně v prdeli. Erotické, hodně sleazy, celéj film doprovází smutná a depresivní atmosféra plná sexu a špíny.. Uff tohle se těžko popisuje, tohle se musí vidět! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Dojímavé revenge drama z vyprcanýho texaskýho předměstí - příběh několika low life existencí se protne a vyvrcholí v jedno hopsa-hejsa vyústění. První polovina bude spoustu z vás nudit, mně se ale líbila a dobře seznámila s charaktery. Ta druhá už je čistě exploatační, hezky přímočará a bez nějakých kliček kolem. Drsná, chladnokrevná, v násilí taková sympaticky syrová. A kupodivu to tu nemrší žádný otravně vyčpělý smrad amatérskosti, vůbec. I když je to značně minimalistický, od herců až po těch pár gore efektů je to překvapivě profi práce. Tak pěkný, romantická špína U.S.A., mucky muck. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděl, do čeho jdu. O ději jsem nic netušil. 40 min jsem tápal pomalým dějem o co vlastně jde, pak se rychle děj zlomí. A to zajímavě. I tak jsem ještě docela dlouho netušil, jak to všechno vygraduje. A vygraduje to pekelně ... Znám hodně filmů, kde není jedinná dobrá postava. Ale tohle je jeden z velmi mála filmů, kde není vyloženě záporná, zlá postava. Všechny postavy v rámci příběhu žijí a konají jak nejlépe dovedou. Nikdo nechce nikomu přímo ublížit. I tak, přesně jako v reálném životě, jde vše stále víc a víc do háje. Závěr je brutus, o tom žádná ... Je to takový hodně syrový, nepříjemný, depresivní film. Pomalé vyprávění by neškodilo, kdyby nebylo až tak strašně pomalé. Tím chci říct, že tíživá dusivá atmosféra funguje dobře, ale děj je tak natahovaný a pomalý, že bohužel opravdu někdy nudí. Ale i tak se jedná o parádní "revenge" film. Jen pro silné povahy!!! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hodně zvolna plující drama o mladé šlapce a válečném veteránovi, jejichž zvláštní přátelství nebude mít dlouhé trvání díky nekompromisní ráně osudu. Tahle záležitost může být pro mnohé značným zklamáním a to hlavně její první půlka, která se zaměřuje pouze na vývoj ústředních postav. Všechno to jsou obyčejní lidé, vyloženě hajzl tu tentokrát chybí. Až po celé hodině přichází silný zlom, kde se dočkáme psycho-teroru, slušného násilí a nějaké té krve. Při závěrečných titulkách vám pravděpodobně naskočí menší deprese, protože snímek je postupně pořád těžší a smutnější, takže na to je dobrý předem upozornit. Nejedná se teda o ztrátu vašeho děsně drahýho času, ale bomba to taky neni. Tak snad příště. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film. Nečekala jsem, že tu "potkám" zrovna herce jako Noah Taylor. (Ten obrázek na plakátu modře není monstrum, ale on). Myslela jsem, že první půlku se nebude nic dít a pak už jo, ale ono se nic moc neděje do posledních asi 15 ti minut. Přesto mě to docela zaujalo. Hlavně úvod beze slov, jen s těžkým pianem, má atmosféru. Erica mi k srdci nepřirostla, to už jsem spíš soucítila s klukama z kapely. Dá se ale říct, že i když to není zdaleka dokonalý dílko, tak to má myšlenku, obstojnej psychologickej vývoj postav a slušný herce. Brutalitka ke konci sice vytrhne, ale nezastíní, že film byl o něčem úplně jiným. Depresivní, pomalý, těžko na druhý shlídnutí. Jo, a opět nechápu název... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po prvej hodine som bol pevne presvedčený o "správnej" forme vyjadrenia svojho názoru - "odpadom". Mám veľmi rád drámy, ale aby sa mi takto vliekol dej, ktorý je podaný tak neskutočne nudným spôsobom, to už som dávno nezažil. Od záverečnej tretiny som si tak sľuboval dávku násilia, ktorú väčšina vyzdvihla do "výšin", pričom práve táto pasáž, mala byť pre mnohých záchrannou opratou. Popravde, ono sa pár okamihov aj objavilo, no vzhľadom k stavu môjho polo spánku, nie všetko zapôsobilo tak ako málo. K životu ma tak prebrala až posledná scéna, z ktorej ma doslova rozbolela hlava. Bohužiaľ, pre mňa málo - 50% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Špinavá a depresivní záležitost, která se vlastně zabývá dvojitou pomstou, která přilétne pokaždé z jiné strany. Celkovou bezútešnou atmosféru výrazně podporují herci, kteří svým postavám vtiskli punc lidí, se kterými to nemůže dobře dopadnout. Závěrečná řezací scéna podbarvená minimalistickou hudbou mi vyrazila dech. 80% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

První část filmu je sonda do života texaský socky žijící ve špíně a trávící čas chronickým šoustáním s každým. To se jí však vymstí ve chvíli kdy si to rozdá s celou kapelou najednou a ti zjistí že frajerka je HIV pozitivní. Situace vygraduje nemilým způsobem a na scénu nastupuje veterán z Iráku, v dětství expert na týrání zvířat, v dospělosti expert na týrání lidí. A tady začíná druhá část filmu kde se nešetří syrovou brutalitou vůči všem včetně dětí (kdy naposled jste viděli někoho nemilosrdně bodnout nožem malou holku?) a ačkoliv krev nelítá na všechny strany, udušení obmotáním lepící pásky kolem hlavy nebo stažení kůže z hlavy nevypadá moc hezky. Slušná prasárna za 4 hvězdy. LIVING opět dokazuje že pásku kolem ksichtu by si měl dát on sám. ()

F2003F 

všechny recenze uživatele

Strašne uťahané a ešte k tomu nasilu exploitation, ale ako-taká myšlienka tam asi je, lenže aj tak to nestojí za nič. ()

Reklama

Reklama