Reklama

Reklama

Mazánci v exilu

(pořad)
  • USA My Super Sweet 16 Presents: Exiled
všechny plakáty
Reality-TV
USA, 2008, 25 min

Obsahy(1)

Co se stane, když z přepychové vily pošlete své dívky do rozvojové země? Mazánci v exilu je pokračováním oblíbeného seriálu Moje super úžasné šestnáctiny, jenže cesta životem už není tak sladká jako tomu bylo doposud. Zdá se, že rodiče dostávají rozum a místo drahých auťáků a luxusních dárečků dívkám darují cestu do světa. Zní to sice velkoryse, ale na životní podmínky místa, kam jsou dívky posílány, nejsou rozhodně připravené. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

A_FISH odpad!

všechny recenze uživatele

...já viděl jen díl, jak nějakou nafintěnou prasnici, jejíž údajnou jedinou prací bylo esemeskování a nakupování, poslali "za trest" do Peru ...tak nevím. ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Další staré známé schéma: na začátku brečím, v půlce týdne se pochlapím a na konci už svou novou "rodinu" miluju a brečím zase:D:D:D A opět je to celé neskutečně fake... ach jo. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Tohle mi přišlo jako pěkná trapárna. Pořad dělá z teenagerů akorát totální ochlasty a blbce. A to, že se někdo z velkoměsta neumí chovat na venkově a štítí se vzít do ruky něco "přírodního"? No a co?! Zkuste dát naopak na pár týdnů člověka z africké vsi do Londýna a uvidíte, tak to tam (ne)půjde pro změnu jemu. Prostě blbost ze všech pohledů. ()

Alice02 

všechny recenze uživatele

Není nad to, dívat se na ty lidi, který nikdy neviděli švába, jak se ho bojí, nebo když maj sbírat velbloudí trus a říkaj, že by radši umřeli, než to vzali do ruky. To je zábava :D ()

theFtip 

všechny recenze uživatele

Tady si aspoň uvědomí (někteří) že život není jen o tom, nic nedělat a brát si od rodičů prachy, a taky poznají, jak pro ně naprosto běžné věci jsou pro někoho nedosažitelným luxusem. I když možná je to nahrané, tak někteří to hrají dost dobře :D ()

Reklama

Reklama