Reklama

Reklama

Obsahy(1)

ŽELVY NAVĚKY na nás útočí ku příležitosti oslavy pětadvacátého výročí jejich vzniku. Zápletka se točí okolo cestování paralelními vesmíry, kde Leonardo, Michelangelo, Donatello a Raphael z animované série roku 2003 spojí síly se svými dvojníky z oblíbené verze seriálu roku 1987, aby porazili Trhače a překazily jeho plán, který by mohl vést až ke zničení celého vesmíru... (3DD!3)

(více)

Recenze (33)

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

I po tolika letech mě to prostě baví. Pamatuji si jak jsem sedával před televizní obrazovkou jako malé dítě, hltal každičkou vteřinu želváků, tehdy ještě v provedení secam, ale ani hrozný obraz a zvuk mi podívanou nerušil. Technika sice pokročila, ale želváci jsou prostě pořád "in", tento snímek je klasa. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Cowabunga! Tak tohle jsem nečekal...narazil jsem na tenhle filmek náhodou a když jsem se dozvěděl, že se tam znovu objevují moji oblíbení želví hrdinové ve verzi z roku 1987, řekl jsem si. Tohle, do krunýře, musim vidět! Žádný z novějších seriálů jsem neviděl a jejich animace mi nesedí, ale tady jsem si usmyslel, že to překousnu. A byl to nářez. Dokonce jsme se dočkali i úplně původních želv od Mirage. Navíc cestování dimenzemi, napínavé okamžiky, humor, který místy paroduje i vlastní styl, ale přesto je naprosto klasicky želvácký, April, Trhač, co víc si přát? Turtle power! A samotný závěr potěší nejednoho milovníka želv, stejně jako mě, který na zelených přátelích vyrůstal už od mala. Turtles Forever!!! P.S. A bacha v rozšířené (nesestříhané verzi) je pár záběrů navíc a hlavně finální bitva je důslednější a epičtější díky Trhačovu rozhodnutí.... ()

Reklama

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Tak pořád to jsou Želvy ninja a méně bych nedal i kdyby si to zasloužilo,ale asi ani nezaslouží. Želvy z původního seriálu z 88. roku se skrz dimenzi dostanou k těm z roku 2003, příběh je jednoduchý, animace taky, vadilo mi že ty naše původní želvy byli spíš za hlupáky a zbabělce než bojovníky, trhač poněkud kýčovitej a ten původní taky za blbce :-/ Radši doporučuju film z roku 2007, je o dost lepší. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tohle je pomník všem ŽELVÁM NINJA co kdy vznikly. Já osobně jsem vyrůstal na 80's verzi a z těch novodobých jsem viděl možná dva díly, ale to nevadí. Oni jsou to pořád stejní sympaťáci a liší se jenom v detailech. O tom vlastně tenhle multivesmírný crossover je. Navíc dostáváme to nejlepší co ty světy nabízí, máme tu Technodrom, Trhače, Kranga, Rockyho, Bebopa, kluzák i dodávku a zápletku s paralelními vesmíry, kterou si v každém seriálu nebo filmu užívám. A ti noiroví drsňáci co potkáme ve finále... paráda. Těch pět je možná moc, ale to ze mě mluví ten malý kluk, který u televize hltal pizzu a hodiny a hodiny sjížděl příběhy o želvácích na VHSce. Želvy navěky! ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Parádní pocta všem želvím reinkarnacím (třeba i těm nepovedeným), kdy ty nejoblíbenější spojí síly s těmi nejmodernějšími proti nejlepšímu a zároveň nejtroubovitějšímu zloduchovi na světě (i když je fakt, že moderní Trhač už je tak trochu jiná kapacita). Spousta dobrých fórků, spousta želv a zajímavý příběh. Pěkný památník pro kultovní fenomén. ()

Zajímavosti (3)

  • Když se původní komix vyvinul z černobílé do barvy, měli všichni čtyři želví hrdinové červenou pásku přes oči. (Brutkoll)
  • Film byl vytvořen k výročí 25 let existence želv ninja. (Brutkoll)

Reklama

Reklama