Reklama

Reklama

Obsahy(1)

ŽELVY NAVĚKY na nás útočí ku příležitosti oslavy pětadvacátého výročí jejich vzniku. Zápletka se točí okolo cestování paralelními vesmíry, kde Leonardo, Michelangelo, Donatello a Raphael z animované série roku 2003 spojí síly se svými dvojníky z oblíbené verze seriálu roku 1987, aby porazili Trhače a překazily jeho plán, který by mohl vést až ke zničení celého vesmíru... (3DD!3)

(více)

Recenze (33)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Konceptem rozhodně skvělé, zábavou i vším okolo hrozně průměrná. Je škoda, že ta komiksová/animovaná myšlenka, propojit styly napříč lety a všechny vesmíry spojit do jednoho filmu není dovedena do úplného konce. I tak je skvělé vidět želvy ninja milované v cca pěti letech, znovu viděné před třemi lety a těmi, které jsem ani neviděl (ale těžce připomínají batmana:)). Jako divák jsem rád, že jsem tohle neviděl jako dítě, protože ten chaos bych občas domýšlet nechtěl, stejně jako občasné nelogické kousky. Nejen propojení světů a stylů, ale také vtisknutí dobové potřeby idolů (kulaté 80. jsou nad věcí a házejí proti robotům odpadky, nové hranaté želvy jsou zase hloupý suchaři...). Nostalgie u mě však nepřevládla. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Osm želv versus dva Trhačové! Drsný moderní nindžy navštíví stará teenage čtveřice pizzožravců (80's verze, kterou pravděpodobně všichni dobře znáte) z jiné dimenze. A znovuzrozený zlý nový 'Utrom Shredder' bude chtít vymazat všechni želví verze ze všech dimenzí. / Tak zápletka je docela slušně zmotaná, ale současně celkem zajímavá. Osobně jsem rád, že tomu tak je, protože si tady užiju starých známých, no a navíc se seznámím i se světem nových. A upřímně mi ty nový tolik nesednou.. Na závěr se ještě přidá jakási temná černobílá 'classic' verze, to už jsem byl úplně vedle:) Ale jo, celkově slušná porce zábavy a nostalgie, ať žijou Želvy Ninja! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tohle je pomník všem ŽELVÁM NINJA co kdy vznikly. Já osobně jsem vyrůstal na 80's verzi a z těch novodobých jsem viděl možná dva díly, ale to nevadí. Oni jsou to pořád stejní sympaťáci a liší se jenom v detailech. O tom vlastně tenhle multivesmírný crossover je. Navíc dostáváme to nejlepší co ty světy nabízí, máme tu Technodrom, Trhače, Kranga, Rockyho, Bebopa, kluzák i dodávku a zápletku s paralelními vesmíry, kterou si v každém seriálu nebo filmu užívám. A ti noiroví drsňáci co potkáme ve finále... paráda. Těch pět je možná moc, ale to ze mě mluví ten malý kluk, který u televize hltal pizzu a hodiny a hodiny sjížděl příběhy o želvácích na VHSce. Želvy navěky! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom sranda a predovšetkým dobrý nápad, že korytnačky s 2003 spoja sily s korytnačkami s pôvodného seriálu. Fanúšikom odporúčam, príjemná zábava a zaujímavý mix postav. 75% - 4* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nindža korytnačky pre fanúšikov Community. Alebo meta meta verzia Justice League: Crisis on Two Earths. Že toto nie je ešte kult? Pche... otázka času! ()

Suzie05 

všechny recenze uživatele

No, tak tihle želváci rozhodně nejsou zrovna ideální podívaná pro děti. Ale já jsem si to rozhodně užila (ten nový Trhač byl prostě masakroidní). Doufám, že bude takových TMNT filmů víc než jenom tenhle. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Pro mě taky neskutečná nostalgie. Úplně jsem se vrátil do doby, kdy to tady poprvý dávali v televizi a já jsem nevynechal žádnej díl a když jsem se jednou nemohl dívat, protože nešla televize, tak jsem to obrečel :-D No ale je to skvělej animák nejenom z nostalgie. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Turtlesáky z 2003 série moc nemusím, ale ti z 87 a především ti prapůvodní, mi tady brnkají na sentimentálně infantilní strunu natolik, že tady tomu naprosto nekorektně napálím 4 rudé :) ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Zelvicky jsou nejlepsi, obzvlast jejich 80's verze na ktere jsem vyrustal. Jsou stale stejne vtipne a zabavne, tady navic poradaji pizza party s dalsima verzema zelv z alternativnich realit, neboli jejich dalsima verzema chronologicky rozdelenych podle doby vzniku, takze jak novodobi o hlavu vetsi suchari z r. 2003, tak oldschool cernobila verze. Ve vysledku tedy mame mega bitvu, ktere se ucastni hned 12 ninja zelv! "We are the Teenage Mutant Ninja Turtles. We strike hard, and fade away into the night." 7/10 ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky želv ninja povinnost. Stará generace roku 1988 bok po boku s novou generací 2003. Animovaný akčňovtipňák jako bejk potěší a rozhodně se jedná o nejlepší film z celé želví mytologie! ()

Hanyou 

všechny recenze uživatele

Starý želvy jsou starý želvy. Machrování těch nových mi už není tak blízké, nicméně to může být i tím, že už jsem na to moc stará. Ovšem tato kombinace se převelice povedla. A starý Trhač je stejně víc sexy. :) ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Cowabunga! Tak tohle jsem nečekal...narazil jsem na tenhle filmek náhodou a když jsem se dozvěděl, že se tam znovu objevují moji oblíbení želví hrdinové ve verzi z roku 1987, řekl jsem si. Tohle, do krunýře, musim vidět! Žádný z novějších seriálů jsem neviděl a jejich animace mi nesedí, ale tady jsem si usmyslel, že to překousnu. A byl to nářez. Dokonce jsme se dočkali i úplně původních želv od Mirage. Navíc cestování dimenzemi, napínavé okamžiky, humor, který místy paroduje i vlastní styl, ale přesto je naprosto klasicky želvácký, April, Trhač, co víc si přát? Turtle power! A samotný závěr potěší nejednoho milovníka želv, stejně jako mě, který na zelených přátelích vyrůstal už od mala. Turtles Forever!!! P.S. A bacha v rozšířené (nesestříhané verzi) je pár záběrů navíc a hlavně finální bitva je důslednější a epičtější díky Trhačovu rozhodnutí.... ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

I po tolika letech mě to prostě baví. Pamatuji si jak jsem sedával před televizní obrazovkou jako malé dítě, hltal každičkou vteřinu želváků, tehdy ještě v provedení secam, ale ani hrozný obraz a zvuk mi podívanou nerušil. Technika sice pokročila, ale želváci jsou prostě pořád "in", tento snímek je klasa. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Multikorytnačí crossover v ktorom sa stará (1987) a nová (2003) generácia korytnačiek (v tomto prípade rozumej korytnačky z dvoch rozdielnych dimenzií) postavia bok po boku ultimátnej hrozbe v podobe Utrom Shreddera, ktorý sa vo svojej zaslepenosti a snahe zničiť korytnačky raz a nadobro, vydáva do Prime dimenzie, aby odstránil problém priamo u zdroja. Že sa touto Prime Dimenziou rozumie svet rozpohybovaných obrázkov pôvodného komiksu Kevina Eastmana je už len takou pomyslenou čerešničkou na torte ;) Čiernobiele komiksy TMNT som kedysi hltal, rovnako ako starý 80-kový seriál. Nové korytnačky som po pár dieloch (prvý disk) radšej dropol, ale mám podozrenie, že aj na dobrodružstvá starého tímu by som sa dnes pozeral trochu inak. Každopádne Turtles Forever nenudia ani chvíľu (však trvajú len nejakých cca 75 minút ) a tie príjemné závany nostalgie stoja za to. Bavil som sa :) ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Kawabonga! Nebyť tu starých želv z 1984tého tak dám maximálne tri, ale oni sú proste tak rozkošní! A starý Shredder je sto krát lepší než tá nová atrapa. ()

Reklama

Reklama