Reklama

Reklama

Hot Summer Days

  • Hongkong Quan cheng re lian re la la (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hong Kongem a jeho okolím zmítají nemilosrdná letní vedra. Nastává nejteplejší období roku. Z každého jedince leje pot. Za klimatizaci, zmrzlinu či jakýkoli jiný zdroj chladu se platí zlatem. Na tamní rekreační pláž se stojí nekonečné fronty. Lidé pod nemilosrdným sluncem padají jako přezrálé hrušky a mnozí končí kvůli úžehu v nemocnicích. Ani úmorné teploty však nebrání tomu, aby někteří lidé našli novou lásku, popřípadě znovu nalezli tu starou. Ať už se jedná o neatraktivní klavíristku, zoufalého otce samoživitele, mistra sushi, na první pohled drsnou, ale jinak dobrosrdečnou motorkářku či akvarijní rybičky, všichni mají nějaký ten svůj příběh. (EMIA)

(více)

Recenze (8)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Americania dostali na Valentina filmovy darcek "Valentine' s day", Cinania a Hongkong zase "Hot summer days". A musim povedat, ze k Olympu ultimatnej romance chybal iba velmi maly kusok. Hviezdne HKG herecke obsadenie (dokonca aj v malych, par sekundovych ulohach), prestupovanie viacerych pribehov dvojic a hlavne fungujuce gagy a romantika robia z tohto 90min koktailu velmi ucinny napoj, ktory (nielen) pocas horucich dni dokonale pookreje (nielen) Vasu dusu a branicu. [EFM 2010] ()

Fr 

všechny recenze uživatele

LIDÉ V HONGKONGU JSOU VELMI ROMANTIČTÍ...../// To tenkrát v Hong Kongu bylo takový vedro, že roztávali mrakodrapy, na koupání v moři se stáli fronty a lidi dělali šílený věci. Taky máte těch americkejch romanťáren plnou CSFD?? Tak proč nezkusit jinou polohu? Zvlášť, když sezóna tření začíná i v akváriu a je fajn, že se Číňani (ani jejich rybičky) nechovají moc odlišně. A neřeší jen lásku, ale i peníze, studený nápoje, sterilní brčka, klimošku – prostě žádný trapárny. Většina sní o lepším životě, mají vytrvalost i naději, ale hlavně .... HLAVNĚ věří v LÁSKU. Občas kýčovité, lehce k pousmání, ale opravdu JINÉ!!! (A ti, kteří se ,,chytnou" v níže uvedeném, ať si * klidně přidají!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem romantik. (Neodvolám !!!) 2.) Zjistím, proč bych si měl kupovat růžový bločky. 3.) Jsem milovník wasabi, sojové omáčky, života a smrti. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Výrazně povedená romantická komedie s několika vážnějšími momenty, ze začátku to vypadá jako příliš rychle se pohybující bláznivá, roztříštěná mozaika, jenže časem tomu přivyknete a tempo se taky po čase změní. Jací jsou herci a humor? Obojí skvělé, nápadité, skutečně z toho sálá svěžest a originalita. Potěší i cameo několika hvězd, mezi nimiž jistě poznáte Maggie Cheung. Nejvíce se mi jednoznačně líbila dvojice Rene Liu a Jacky Cheung. Zbytečně, ale přesto krátce k ději: Na několika místěch - Shenzen, Bejing, Hong Kong, za velmi parného léta se odehrávají příběhy několika dvojic, kromě toho se všichni pokouší v tom vražedném horku zůstat cool a nezbláznit se... ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Výborná a mnohem víc než vtipná, tak příjemná romantická komedie, která dokáže zahřát u srdce nejen svým všudypřítomným vedrem, ale zejména citlivostí a povedeným vykreslením charakterů.Tvůrci nezvolili klasický systém jednoho páru - jednoho příběhu, ale máme tu hned tuším 5 různých příběhů a 5 různých párů a až na to, že se občas všichni přitomní navzájem minou na ulici, či přijdou do styku jako prodavač - zákazník, nemají spolu nic společného, což je do jisté míry relativně originální.Když k tomu přičtu povedený konec, výborné herecké výkony a rozumně zvolenou stopáž vycházejí mi - lepší 4*. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasická multiromanca v ktorej je hlavným pojítkom neznesiteľné teplo. Pozerať v celý spotený film v ktorom sú tiež všetci spotený je celkom vtipné. V tom filme fakt nebol nikto suchý. Zo všetkých nonstop lialo a lialo. o a samotné príbehy boli ok. Nenudil som sa ani u jedného a najviac ma bavil príbeh s mojím extraobľúbencom Jacky Cheungom, ktorý tam hrá otca dievčatka, ktorých opustila matka a cez náhodné SMSky sa zoznámi sa zoznámi s neúspešnou klaviristkou. Ale žiadny z tých príbehov ma nedokázal skutočne dojať. Proste príjemná jednohubka s hviezdnym hereckým obsadením. 6/10. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Soubor několika vztahových příběhů kdy některé zaujmout dokáží, jiné méně, ovšem obecně to postrádá trochu více nápaditosti, přesto snímek ale nepatří mezi ty jež by vysloveně zklamaly a jako jednorázová pohodová zábavná romantika poslouží celkem slušně. ()

Reklama

Reklama