Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Významná vědecká společnost má po celém světě zařízení, která způsobí sérii katastrofálních výbuchů. Nikdo netuší, zda jde o teroristický útok, či selhání lidského faktoru... (oficiální text distributora)

Recenze (29)

char_t 

všechny recenze uživatele

Zbožňuju katastrofáky. A zároveň nechápu, proč zrovna mezi nimi je tak vysoké procento naprostých blbin. Jako je tahle. Scénář bohužel tradičně pitomý, triky úsměvné... Nejlepší byla asi hliněná pláň, bůhvíproč hořící na mnoha místech vysokým plamenem, na kterém bylo přitom krásně vidět, že je to jen X-krát zkopírovaný a zvětšený malinký plamínek... Tak hergot když na to nemám, tak to nedělám, no ni? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem nečekal nic světoborného, tudíž se vlastně žádné překvapení nekonalo. Něco za něco - vytvoření nového zdroje energie s čistým úmyslem (což bývá téměř pokaždé) se přirozeně zvrhne. Oheň - dobrý sluha, ale zlý pán. Nukleární zbraň v moderní podobě může znamenat konec světa. Děsivé triky, snad jen satelity padaly docela slušně, průměrná kamera a mizerné herectví. Moje oblíbená Marina Sirtis ze StarTreku se bohužel moc nepředvedla (ale sluší jí to pořád). Druhá hvězda je za skvělý konec, který jsem si celou dobu přál, ale vážně jsem ho nečekal. ()

Reklama

otoman92 

všechny recenze uživatele

o maličko lepší než podobné filmy v této "C" kategorii, věda sice v tomto filmu nehrála velkou roli (viděl jsem to sice anglicky, ale i tak odborné výrazy zněly poněkud "divně", smrtelné dávky radiace nestály hlavní hrdiny ani pár vlasů na hlavě) a scénář taky nic moc, Herecké výkony ani nemá cenu zminovat(Nějaké pornoherečky v roli TOP vědkyň)a efekty na tento na tento nizkorozpočtový film ujdou..Zato závěr mě překvapil a je celkem pecka na tento film. Kdo má v neděli po náročném týdnu stejně vygumovanou hlavu jak já a nebude od toho moc čekat, tak si myslím, že se to dá vydržet do konce. ()

greenwitch 

všechny recenze uživatele

Takže jsme z hlediska stáří vesmíru a svých vědomostí o všem jen úplní nováčci. Ani se mě nechce věřit, že si to nějaký režisér troufl. Dotáhnout tu lidskou blbost do konce. Sice není možné, aby si to ti nahoře uvědomili, co můžou svým zahráváním způsobit. Dávám 5 hvězd za to, že konečně vznikl film, který to dotáhl do rychlého konce. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nick Lyon je americký režisér, ktorý má povesť majstra na točenie nízkorozpočtových, béčkových, odpadových filmov. Sú to produkčne lacné, scenáristicky stupidné, technicky primitívne, herecky podradné a režijne impotentné braky, ktoré len vskutku otrlý divák dokáže dopozerať až do konca. Ja som to už raz okúsil, keď som si pozrel jeho film "Bermudská príšera", ktorý bol vyprodukovaný v roku 2014. Bol to veľmi slabý sci-fi horror, ale jednu hviezdičku som mu dal. A kedže mi nebolo dosť, tak som si teraz kukol ďalšiu pecku od pána Lyona. Pustil som si katastrofickú sci-fi drámu "Urýchľovač skazy" z roku 2009. To bolo ešte horšie ako tá jeho "Bermudská príšera". No ale ja toho veľa znesiem, a tak i tejto katastrofálnej príšernosti dávam jednu hviezdu. * ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama