Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdy jak je neznáte! Co skrývají celebrity? Čím se chlubí, co neumí a v čem jsou naopak dobré? To vám prozradí Jitka Asterová. (TV Barrandov)

Recenze (32)

MUNRO odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jakýkoliv pořad moderuje někdo jako paní Asterová,pak je onen pořad sám o sobě odsouzen k odpadu.Jako spolumoderátorky doporučuji Agátu Hanychovou,nebo Ivetu Bartošovou a jako ozdobu a podržtašku Jirku Pomejeho,nebo Lea Mareše.Pak bych ale místo hodnocení ODPAD,musel trvat na nižší kategorii-ŽUMPA.Na druhou stranu,kdo jiný by měl provázet pořadem,který se zaměřuje na celebrity-swingers párty,než paní Asterová,že?????? ()

giacobbe 

všechny recenze uživatele

Další velmi potřebný pořad -co má být o hvězdách a celebritách a zatím se hvězdy a celebrity snaží vytvořit ze superhvězdných rychlokvašek, vkusných věšáků na šaty, odepsaných zpěváků,ohřívaček Jágrova lože a Agáty. Hvězdička z milosti- ale v porovnání s konkurenčním odpadem Novy a Primy ..výborný. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny tyhle bulvární sračky mi splývají v tu samou. Takže tak úplně nevím, která ta sračka že je vlastně tahle. Rozhodně je to však sračka, tím jsem si naprosto jistý. Asi nikdy nepochopím odůvodnění od lidí, co na tomhle debilním a maximálně zbytečném pořadu vidí a proč ho vlastně sledují. Nevím zda to máte stejné, ale já budu usínat stejně, i když nebudu vědět s kým se XY zrovna vyspal, kde se XY ožral a co má XY za auto. ODPAD!!!! ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Další sračka o selebritách z českých luhů a hájů, jako kdyby jich už na našich televizních obrazovkách nebylo dost. Job je holt job, selebrit a pitomejch keců, není nikdy dost a stárnoucí Asterka, ta může bejt ráda že ji zas někdo po čase vytáhl a všiml si ji, v rádiu to holt taková bžunda asi není:-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedni vymysleli TOP STAR, tož druzí hned museli být taky „IN“. Od ťamanů nabrali pár křesel, dotáhli Asterku a hurá – pojďme se zase podívat do životů našich celebrit…Podobné pořady dokáží leda tak nasrat, ale zaujmout určitě ne. Nejen v té době ale i dnes je totiž označen jako „celebrita“ kdejaký kokot a šťetka… ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama