Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdy jak je neznáte! Co skrývají celebrity? Čím se chlubí, co neumí a v čem jsou naopak dobré? To vám prozradí Jitka Asterová. (TV Barrandov)

Recenze (32)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Další sračka o selebritách z českých luhů a hájů, jako kdyby jich už na našich televizních obrazovkách nebylo dost. Job je holt job, selebrit a pitomejch keců, není nikdy dost a stárnoucí Asterka, ta může bejt ráda že ji zas někdo po čase vytáhl a všiml si ji, v rádiu to holt taková bžunda asi není:-) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Prominenti? Prominenti? Jaký, sakra, prominenti? Myslíte tu skupinu neumětelů, kteří nám hodlají zahlcovat mozky svými nudnými, trapnými, lacinými, pokryteckými a přededvším nevtipnými stokrát použitými historkami? Díky, nechci už z tohoto pořadu vidět ani tu znělku. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny tyhle bulvární sračky mi splývají v tu samou. Takže tak úplně nevím, která ta sračka že je vlastně tahle. Rozhodně je to však sračka, tím jsem si naprosto jistý. Asi nikdy nepochopím odůvodnění od lidí, co na tomhle debilním a maximálně zbytečném pořadu vidí a proč ho vlastně sledují. Nevím zda to máte stejné, ale já budu usínat stejně, i když nebudu vědět s kým se XY zrovna vyspal, kde se XY ožral a co má XY za auto. ODPAD!!!! ()

Nettrass odpad!

všechny recenze uživatele

Prominenti? To je nejspíš od ,, všechno jim prominout,, ,žě? Naštěstí žijí v úplně jiné dimenzi, takže jsou mně naprosto ukradený. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedni vymysleli TOP STAR, tož druzí hned museli být taky „IN“. Od ťamanů nabrali pár křesel, dotáhli Asterku a hurá – pojďme se zase podívat do životů našich celebrit…Podobné pořady dokáží leda tak nasrat, ale zaujmout určitě ne. Nejen v té době ale i dnes je totiž označen jako „celebrita“ kdejaký kokot a šťetka… ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Módní kat mě opravdu vadí.. :) jinak nic novýho, prostě drby, drby, drby.. Věřím, že si to našlo své diváky. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Asterová, Verešová, Gottová, Kobzanová, Erbová, Nesvadbová, Kristelová, Bučková, dokonalá přehlídka inteligence a silikonu. V jejich případě v nepřímé úměře. Ostatní, co se vnucují divákům i produkcím, taky nestojí za nic. ()

pufina odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy mě nezajímalo šťourání se v životě celebrit. Mám ráda zajímavosti o hercích / herečkách / filmech.. ale nepotřebuju vědět každý prd nebo kdo, s kým a kde zrovna spí nebo jestli náhodou někomu nevypadlo prso.. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Pořad připravený z tak krátkých rozhovorů, že se o dané osobnosti (a kolikrát opravdu zajímavé) vlastně nic důležitého nedovíte. Chybí tomu lepší koncept. ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože jsem viděl jediný díl (a to pouze onu homosexuálně-metrosexuální vložku, "která mě opravdu nebaví") a nasmál jsem se až běda - musím dát odpad, víckrát se to prostě nedá... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jitka Asterová se snaží okopírovat společně s celou TV Barrandov primácký Top Star, ale nedaří se to. Z části kvůli nízké sledovanosti nové TV stanice a také proto, že nepřináší nic nového. ()

kumite odpad!

všechny recenze uživatele

Když vidím tu promenádu pipin (Verešová, Erbová, Decastelo, Hanychová, Gottová atd.), po kterých by jinak nikdo ani neštěkl .... Prý prominentní "hvězdy", kde postel byla nejspíš hlavním výtahem mezi ty další bezvýznamné nuly českého showbyznysu. ()

sarkareifova odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt síla. Kdo s normálním rozumem by na to dobrovolně koukal? Dost na tom, že celebritama jsou zaplněné stánky bulvárů. ()

Reklama

Reklama