Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdy jak je neznáte! Co skrývají celebrity? Čím se chlubí, co neumí a v čem jsou naopak dobré? To vám prozradí Jitka Asterová. (TV Barrandov)

Recenze (32)

Havala odpad!

všechny recenze uživatele

To snad není pravda, to jsou všichni tak vylízaní že dělají takové sračky? Maxa je stejně vytlemený jak když zpíval ty svoje sračky, bože, bože, úroveň je někde u Playgirls I a II. ()

George.Camel 

všechny recenze uživatele

Asterka se prostě snaží, i když míra trapnosti křečovitého úsměvu je někdy značně vysoká. Ale alespoň na scéně nepoléhává, jako ten transsexuál na jiné televizi ... Holt, VIP je třeba probírat furt a furt a furt ... ()

MUNRO odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jakýkoliv pořad moderuje někdo jako paní Asterová,pak je onen pořad sám o sobě odsouzen k odpadu.Jako spolumoderátorky doporučuji Agátu Hanychovou,nebo Ivetu Bartošovou a jako ozdobu a podržtašku Jirku Pomejeho,nebo Lea Mareše.Pak bych ale místo hodnocení ODPAD,musel trvat na nižší kategorii-ŽUMPA.Na druhou stranu,kdo jiný by měl provázet pořadem,který se zaměřuje na celebrity-swingers párty,než paní Asterová,že?????? ()

Aidina odpad!

všechny recenze uživatele

Co by ještě tak na sebe všechno prozradili, a pak rychle k soudu a bránit svoje soukromí. To je prostě ODPAD! ()

giacobbe 

všechny recenze uživatele

Další velmi potřebný pořad -co má být o hvězdách a celebritách a zatím se hvězdy a celebrity snaží vytvořit ze superhvězdných rychlokvašek, vkusných věšáků na šaty, odepsaných zpěváků,ohřívaček Jágrova lože a Agáty. Hvězdička z milosti- ale v porovnání s konkurenčním odpadem Novy a Primy ..výborný. ()

axelson odpad!

všechny recenze uživatele

Jitka Asterová stála za hovno jako herečka, a stojí za dvě hovna i jako moderátorka.Celý pořad stojí za tři hovna,a Karel Gott už by se taky na to měl vysrat.Tot vše k velké prdeli zvané Barrandov. ()

Fannyss odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se probůh točí takové žumpy????Proč?????Smradlavá žumpa+nesnesitelná a navíc hlavně trapná Asterová = Prominenti. 0% ()

Reklama

Reklama