Reklama

Reklama

Hanasakeru seišónen

(seriál)
  • Japonsko Hanasakeru seishōnen (více)
Japonsko, (2009–2010), 15 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Epizody(39)

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá Kajika Burnsworth si užívá život japonské středoškolačky. Je krásná, inteligentní a snadno si získává přátele - ovšem i nepřátele. Naštěstí je po jejím boku vždy Li-Ren, aby ji ochránil. Je jejím přítelem již od dětství, kdy vyrůstala na tropickém ostrově, a blízkým spolupracovníkem jejího otce, jednoho z nejbohatších mužů světa, Harryho Burnswortha. Tenhle poklidný život by možná mohl vydržet dlouho, pokud by ovšem Kajika nepřistoupila na hru, kterou pro ni její otec připravil, Postupně je seznámena se třemi mladíky, z nichž jednoho si má zvolit za manžela. Originální příběh vytvořila Itsuki Natsumi jako mangu pro dívky vycházející v letech 1987 až 1994. (Monoxid)

(více)

Recenze (4)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Další z řady reverzních harémovek, v nichž překrásná hrdinka svým dobrým srdcem léčí bolístka urostlých, leč citivých bišíků. Šablonovité jsou tu postavičky i děj, úroveň dosahuje latinskoamerických telenovel. Tu jednu hvězdu dávám snad jen za to, že mi tento seriál včas naznačil, že nemá cenu jej dokoukat a ztrácet s ním čas. Viděno 8 dílů. ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si říkala, že to bude prostě a jednoduše příšerná romantika, kde si hlavní hrdinka svou dokonalostí pravděpodobně všechny omotá okolo prstu. Rozhodla jsem se, že se na to budu dívat, když budu chtít z tohoto světa obyčejných smrtelníků nakouknout do světa dokonalého. Tak jsem párkrát udělala. Nezdálo se mi, že se těch 39 dílů přehoupne tak rychle. Ano, bylo to extrémně patetické, ale to je důvod, proč lidi takové věci sledují. Nebudu telenovelu hodnotit špatně jen proto, že je to telenovela, když se na ni koukám, že? :D Navíc se tam k tomu „honu na manžela“ objevilo pár zajímavých „bonusů“ například v podobě odporných charakterů, komplikovaného postoje k životu a dokonce i Božího hlasu! ()

Reklama

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to i bavilo. Pak se tam začala nějak moc řešit politika oné vymyšlené země a už mě to nebavilo. Ale nedala jsem se a vydržela jsem do konce. Silně dramatického konce...Animace nebyla úplně k zahození, bišíci supr, ale to story to byla předramatizovaná blbost. Kajika mě chvilkama lezla pěkně na nervy, krásná možná je podle 2D anime měřítka, ale o té inteligenci bych pochybovala. No, je to slabší kousek. ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

Echm...reverse harem mám naozaj rada, ale jediné, čo sa dalo na tomto anime pozerať boli... echm... tí bishounen. Dala by som 4*, pre každého jednu, ale hlavná hrdinka to tak nejak kazí. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama