Reklama

Reklama

Epizody(15)

Obsahy(1)

Střední škola je členěna od A až po F podle studijních výsledků. Být v A, znamená být vlastně génius a užívat si maximálních výhod jako je kantýna a polstrované sedačky. Naopak, pokud vám to zrovna nepálí nebo jste smolař, připravte se na F, což v překladu znamená sedět na zemi, mít napodobeninu stolu a spícího učitele. Pokud byste se snad chtěli dostat do lepší třídy, nestačí jen napsat test. Škola používá moderní soubojovou technologii, pomocí které lze vyvolat zástupce, jehož síla se rovná výsledkům vašich testů. Pokud jedna třída porazí tu druhou, automaticky získává její učebnu a vše ostatní. Do toho zamotejte jednoho nemotorného studenta, který cítí všechno, co se stane jeho zástupci, jednu geniální a trochu hrubou studentku, pár pěkných holek, a máte představu, o čem tohle anime asi tak bude. Veselý jednoduchý děj a spousta legrace, zkrátka typická oddychovka. (ČSFD)

(více)

Recenze (8)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, v jedné škole jsou tak pokrokoví, že studenty dělí na třídy A, B, C, D, E a F - a to podle výsledků. A jsou géniové a šprti, F pablbové, flákači a smolaři. A mají k dispozici vlastní luxusní kantýnu a polstrovaná křesla, F hnijí v polorozpadlé místnosti. Avšak, lze s tím něco dělat. Stačí konkurenční třídu vyzvat na souboj, v nichž studenta zastupuje Vyvolaná Potvora, která reprezentuje jeho znalosti. Potvory se pak popasují a vyhrají-li ti s horším vybavením, mohou se přestěhovat na místo svých soupeřů. Jenže to není tak jednoduché, porazit génia, když jste pablb. A hlavní hrdina pablb je... Nu, nápad je to sice originální, ale blbý. A stejně se vše nakonec zvrtne v trapné ecchioidní rabukome, kreslené dle současných anime předpisů. Silná * za občasný smích. Viděno 5 dílů. ()

Tsukikage 

všechny recenze uživatele

Námět semi fakt líbil, to o těch třídách a bojích, to bylo dobrý. Co mě, ale znechutilo, byly ty extrémy, tady to přehnali, to je víc jak je u anime možné. Byla to fakt hrůza. Nejvíc mě znechutily vtipy o gejzízech krve z nosu po prožití naděrně erotické skuečnoti. Jako nechtěl byc vidět hlavního hrdinu v postli s nějkou holkou, to by pouštění žilou nesahalo ani po kotníky. Potom ještě ta holka, co vaří jedovatý jídlo. Všichni to vždycky řešili, na chvíli umřeli, pak byli fajn, ale když přišla znovu s jídlem, řešili to znovu. Po tom, co se tahle situace opakovala asi tak storkrát jsem skončil. Neni to dobré a pokud se to poé těch mých pěti viděných dílech něco rapidně nezlepšilo. Raději se na to nekoukejte. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Ono je to vážně tak hloupé, že si zaslouží mít slovo "baka" (hlupák/idiot) i v názvu. Třída F je opravdu ukázka naprostých idiotů... ale občas jsem se s nimi i pobavila nad tou jejich stupiditou. Není to nic světoborného, není to nic originálního, ale jako taková příjemná jednohubka k zasmání to poslouží dokonale. ()

Five By Five odpad!

všechny recenze uživatele

Obaliť obyčajné porovnanie študijných výsledkov do bojovej simulácie a založiť na tom celý seriál? To chce odvahu - ja som je však nemal dosť ani len na to, aby som sa prehrýzol treťou epizódou - zahadzujem, pre mňa odpad... ()

3KAVKY 

všechny recenze uživatele

U některých dílů jsem bavil méně a u dalších jsem se zas až válel po zemi smíchy. Nápad rozkastovat školu dle studijních výsledků se mi zdá velmi zajímavý. Ovšem jen za předpokladu, že hloupost nejde ruku v ruce s násilím, což bohužel bývá pravda. Třídní bytvy o získání lepšího vybavení, které jsou vyhrávány a prohrávány na základě studijních výsledků jednotlvých žáků se zdají býti dobrou motivací pro zlepšení prospěchu žactva. Přimíchá-li se k nápadu trochu sci-fi prvků, trochu toho ještě slušného ecchi a nějaká ta romantika, dotaneme příjemně oddychovou komedii, při které stačí jen vypnout a bavit se. Já to tak udělal. Velmi děkuji skupině Pantsub za nádherný překlad. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Po Elfen Lied jsem chtěla nějakou oddechovku a šáhla jsem vedle. Celé anime je vystavěné na porovnávání výsledků v testech a stupidních soubojích. Navíc hlavní postavy z třídy F jsou opravdu idioti a exoti, vlastně všichni byli divní. Ty dvě hvězdičky jsou za to, že jsem se někdy zasmála, za gejzíry krve z nosu a docela roztomilé zástupce. ()

Hinoyume 

všechny recenze uživatele

Původně jsem této blbůstce dala 3*, ale když jsem si uvědomila, že na ni koukám už po páté, došlo mi, že jsem měla v hodnocení trochu přidat. Není to na 5*, i když se k Baka tesuto ráda vracím, ale 4* mi přijdou akorát. Spousta lidí tohle anime odsuzuje, ale fakt je, že Baka tesuto je geniální komedie. Jak už jsem řekla - viděla jsem 5x a ani jednou mě to neomrzelo, vždy jsem se smála. V podstatě je to tak hloupé, až je to geniálně vtipné. ()

Reklama

Reklama