Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka pirátov so slamenými klobúkmi obdrží reklamné oznámenie o rekreačnom ostrove, ktorý prevádzkuje Baron Omatsuri. Luffy sa rozhodne využiť túto príležitosť a rozhodne sa vydať sa na ostrov a užiť si zaslúžený odpočinok. Bohužiaľ, keď posádka dorazí na miesto, požiadajú ich, aby sa zúčastnili "súťaže jednoty", ktorá je podmienkou pre prístup k oddychovým priestorom. Avšak, zdá sa, že na ostrove pôsobí akási tajomná sila, pretože členovia posádky čoskoro začnú bojovať proti sebe navzájom, zatiaľ čo Robin, Chopper a Luffy začnú na vlastnú päsť hľadať tajomstvo, ktoré Omatsuri skrýva. (figliar)

(více)

Recenze (6)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Nebude to tak zlé, jak to hodnotím. Hold jsem měl asi příliš velké očekávání, které k One Piece samozřejmě patří. Hned od začátku trkne do hlavy trošku jiná animace, než u dalších filmů a seriálu... je vymakanější pozadí a postavy daleko víc gestikulují a trhají se. To jsem si uvědomil, kdo je režisér, protože Summer Wars a Girl Who Leapt Thrue Time vypadají prakticky stejně. Jenže jak má člověk, který je expert na klidnější a komornější filmy, dělat něco bláznivého a akčního jako One Piece. Ty jeho "gambare!" klišé a absence hudby na mě zrovna nezafungovaly, takže jsem se většinu doby silně nudil. A nemyslím, že by to bylo špatným scénářem. ()

Janko666 

všechny recenze uživatele

Pod jinou animací a celkové náladě se skrývá klasický filmový One Piece, který ale káždopadně dokáže v určitých momentech pobavit, překvapit i doujmout. Což se o některých OP filmech řict nedá. Nadprůměr. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Následuje po 223. epizodě. Z počátku zvláštní, tak trochu 3D animace. Příběh se jevil dosti stupidní, ale nakonec to bylo celkem zajímavé. Půlka filmu se snaží být komická. Druhá půle je však dosti temná. Opravdu hodně mě zajímalo, jak to všechno vzniklo. Menší flashback by nebyl na škodu. Jedno z největších nebezpečí pro Slamáky. ()

Mikuko 

všechny recenze uživatele

Zvláštní a zároveň zajímavá změna animace, která mi místy vadila a místy se mi líbila. Oceňuju motiv různých her, ale někde zhruba od půlky to celý začne být strašně divný, a konec je trochu dost creepy. Rozhodně se to nedá srovnávat s anime, ale to snad žádný film :D Každopádně, akce tam byla, ikdyž se objevilo pár klišé, nové postavy taky a i taková menší emocionální chvilka, takže dávám lepší 3* ()

Reklama

Reklama