Reklama

Reklama

Texaský kat

  • USA Texas Killing Fields (více)
Trailer 1

Texas City, Texas. Detektivové z oddělení vražd se potýkají se sérií nevyjasněných úmrtí, ke kterým v posledních letech došlo v bažinaté oblasti zvané Vražedná pole. Pragmatický detektiv Mike Souder (Sam Worthington) a jeho newyorský kolega Brian Heigh (Jeffrey Dean Morgan) jsou jednoho dne povoláni k případu pohřešované dívky ze sousedního okresu. Nemají žádné stopy, dokonce ani tělo nebylo objeveno. Když ale zmizí Anne (Chloe Moretz), mladá dívka, kterou si Brian vzal pod ochranná křídla, oběma detektivům je jasné, že Anne musí hledat někde v polích. Ani jeden z nich ale neví, jestli se z Vražedných polí někdy vrátí… (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hmmm, a takový to mohl být atmosférický, temný krimi thriller. Tvůrci se ale rozhodli, že mě budou částečně nudit a zčásti mi brnkat na nervy ukázkami práce texaských policejních složek. Mně film každopádně nebavil, protože stát osamělé hvězdy střeží zjevně muži a ženy, kteří se do akcí vrhají taktéž osaměle a navíc blbě, a když už jednají týmově, pořád to dělají blbě. I když u mě snímek před lety nedopadl dobře, překvapilo mě, jak moc mě jeho repríza zklamala. Policejní práce- jedna velká katastrofa, drsňák z nejdrsnějších zmizel z příběhu i se závěrem své dějové linie tak dokonale, že už ho ani nikdo nehledal, a celá tahle záležitost mě vůbec nebavila a bylo mi vlastně jedno, jak dopadne. A teď mě tak napadá, jak to vlastně dopadlo? Nevěřím, že bych si sám před sebou dokázal druhou hvězdičku obhájit, takže ji radši odstraním. / Poučení: Máš rád bažiny a hodně mladé holky? Jeď do Texasu a neotravuj tady vzduch, peďáku. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Z nenapadneho snimku na dobru noc sa vyklul velmi dobry kriminalny thriller. Prostredie, do ktoreho je tento snimok zasadeny je pre mna atraktivne. Dej sice pozvolny, ale drsny, autenticky a miestami temny. Tomu a herectvu zucasnenych nemam az na par drobnosti co vytknut. Vyborne voleny hudobny doprovod mi taktiez ulahodil. Takze film na rozdiel od mojich komentujucich predchodcov naopak, vrelo odporucam. A to nielen fanusikom thrilleru. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

pomaly plynuce ako sora v Socialnej poistovni, ale bohovske. atmosfera na jednotku, z velkej dialky mi pripominala True Detective, ale to je tak jedine, co mali tento serial a tento film spolocne. Kazdopadne, mne sa Texaske polia pacili. tak nejak sa im podarilo ma na hodinu a 3/4 vcucnut bez toho, aby som sa pozerala na hodinky. ()

Rokle 

všechny recenze uživatele

Detektivek za poslední roky je pomálu. Dobrých detektivek ještě míň. Po počátečních nevalných ohlasech jsem si říkal, že to přece jen zkusím. S pocitem, že to přece taková hrůza být nemůže. Slušné herecké obsazení, zápletka dle skutečných událostí a dcera Michael Manna... no to by mohl být více jak standardní thriller... a teď, po 105 minutách od začátku nevěřícně kroutím hlavou a ptám se. 1) Kdy budou detektivové pořádní borci, co na něco přijdou a ne jen figurky, kterým se musím smát. 2) Pokud nemá příběh nést pouze detektivní práci a máme mít co do činění s dramatem jedné mladé dívenky a prostředím, ve kterém vyrůstá, je potřeba vystavět kýžený žánrový oblouk a ne ukázat pár divných lulínků v matčině příbytku. Hodně chatrné 2*. ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Což o to, atmosféra je dobrá, hnus, špína a úpadek. Žádná naděje, protloukání se životem. Jenže příběh moc nedrží pohromadě. Rozplizne se do více rovin, některé se ani neuzavřou, příliš překvapení se také nekonná... Jako by snímek režisérka šila horkou jehlou a sama dost dobře nevěděla, co chce filmem říci. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • V rámci přípravy na své role navštěvovaly Sheryl Lee a Chloe Moretz rehabilitační centrum pro drogově závislé. (oje)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v Texase, jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)
  • Skutoční detektívi, ktorých stvárňuje ústredná dvojka, sa objavili v epizóde The Killing Fields z roku 2011 relácie 48 hodin (od r. 1988). (Real Tom Hardy)

Související novinky

Reklama

Reklama