Reklama

Reklama

WWE: The Rise and Fall of WCW

všechny plakáty
USA, 2009

Režie:

Kevin Dunn

Hrají:

Paul Wight, Bill Goldberg, Chris Jericho, Ric Flair, Vince McMahon, Maxx Payne (a.z.), André the Giant (a.z.), David Arquette (a.z.), Steve Austin (a.z.) (více)

Recenze (6)

Derek 

všechny recenze uživatele

piatkove vecery a sledovanie cartoon network/tnt stanice to bolo moje, vzdy okolo 9 zacinalo wcw monday nitro a vylet do sveta americkeho pro wrestlingu... dokument sleduje pociatky WCW (ako konkurencie pre WWF), obdobie jeho najvacsej slavy (prichod billa goldberga a hlavne obdobie NWO bolo vynikajuce a to bola prave i doba ked som bol ako prikovany k obrazovke) a i jeho upadok (na ktory si uz tak vela nepamatam a som rad ze som sa dozvedel co sa nakoniec stalo)... tema blizke mojmu srdcu a skvely dokument, nie je co riesit... ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Bohužel se jenom potvrdilo to, co jsem dávno věděl. Přišel Russo.. a šlo všechno do kopru. Mohli jsme mít dvě prosperující společnosti, který by si šli po krku a zdravá konkurence by hnala jednotlivý show do nebeskejch výšin. Takhle? Máme mrtvou WCW a pomalu umírající WWE... výběr zápasu byl fajn. Hlavně mladej Sting byl hvězda... ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Co čekat od dokumentu pod taktovkou WWE, když WCW byla jejich největším soudobým rivalem. Fakt, že WCW dopohřbil Russo, je dobře známý. Za dokument 3*** za výběr zápasů 5*****. Což dává těch finálních 80%. ()

figgo jr. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dokument ve stylu jako byl ten o ECW, kde se v rozhovorech s největšími  osobnostmi ECW dopodrobna probrala celá historie společnosti. Bohužel v tomto dokumentu se za 105 minut jenom rychle probere vznik společnosti až po její konec, bez většího rozboru ikonických událostí a momentů, kterých se v WCW událo opravdu spousta. Rozhovory s osobnostmi té doby nejsou ani moc záživné a spousta důležitých chybí úplně (Russo, Sting, Nash, DDP).  Škoda, že se tvůrci nezaměřili víc na období kdy Vince Russo a Kevin Nash získali v zákulisí kontrolu a během pár let potopili v té době nejpopulárnější wrestlingovou společnost na světě. Celkově tedy zklamání a WCW by si určitě zasloužilo mnohem lepší dokument, třeba takový jaký dostalo ECW. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Další dokument z produkce WWE o své padlé konkurenci. Ono se to vlastně dalo zkrátit do jedné věty. WCW před Russoem a po jeho příchodu. WCW doplatilo na hrozivě upadající kvalitu produktů a stejně jako ECW na poměrně malé, ale fatální chyby v managementu (ikdyž to nebyly chyby totožné, ale to je zase jiný příběh). Výběr zápasů je velmi dobrý, ale dokument jako takový je dost povrchní a vesměs zhrnuje dobře známá fakta. ()

Reklama

Reklama