Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 121)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Typické sandlerovské instantní nudle po stodvacáté: rány do hlavy, rány mezi nohy, pár výkalů i zaručeně všechno ostatní, co můžete najít pod nálepkou "buranství". Když ale člověk kolem sebe v sále vidí ty zalamující se páry, dojde mu, že ten model dává dokonalý smysl a lidi si ho přímo žádají! Prostá upřímnost a jednoduchost prodaná pod známou značkou očividně táhne a ještě dlouho táhnout bude, tak proč na tom receptu něco měnit. Zvlášť když ta návratnost je i s minimálním úsilím obrovská (Sandler prostě všem zaplatí dovolenou a natočí tam film, který se mu x-krát zaplatí. Jestli tohle není nejlepší zaměstnání na světě...?) a když to pořád jde i bez scénáře a pořádného režiséra (ne, slepit těch pár scének opravdu nemohlo dát velkou práci). Pár frků každopádně stojí za to, Jennifer je překvapivě cool a kolem a kolem, ve srovnání s Grown Ups to alespoň připomíná film. Ba přimo romantický. Přestože ta sandlerovská romantika bude vždycky trochu neotesaná :-). ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Červená barva, opravdu? Tady musel mezi uživateli proběhnout nějaký sdílený výpadek myšlení, jinak si to nedokážu vysvětlit. Úvodní čtvrthodina je neředěné peklo, na zbytek filmu už se sice dá koukat (hlavně díky příjemné Jennifer Aniston), ale s každou další minutou silnější proud příběhové vykonstruovanosti mě doslova ubíjel. Nebudu lhát, že bych se párkrát nepousmál, rozhodně jsem u buranských komedií zažil už i horší chvíle, ale palec přesto dolů. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když tam jde Jenn do plavek, tak jediný co mě v tu chvíli napadlo byla myšlenka na sex....hodně sexu. Abych se myšlenkově nezasek, musel jsem si otevřít láhvinku Martella, protože Jenn je fakt neskutečně sexy, ona tam má víc takových momentů kdy háže sexovost z obrazovky na všechny strany, ale tohle bylo, jak když spadne lavina, najednou byla všude kolem mě tma a uprotřed té tmy stála Jenn v plavkách, nádhernej moment v mým životě. Adam mě opětovně nezklamal, jeho humor mě prostě sedí a některý vtípky byly fakt vybroušený do neuvěřitelně žratelný formy. S Jenn jim to spolu strašně slušelo a jelikož jsou to oba komedianti od boha, tak se z plátna opravdu jiskřilo velkolepým způsobem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler mě nikdy nezklame. Když nenatočí nějakou svojí úchylnou komedii, tak natočí perfektní romantickou s dobrým nápadem, kdy ke každé si přizve nějakou fajnovou a pěknou herečku. Tentokrát to vyhrála Jennifer Aniston a mně se na ní skutečně hezky koukalo. Kolik že jí je? 42 let? Je to vůbec možný? Klobouk dolů. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $103,028,109Tržby Celosvetovo $214,974,953Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,504,195 //počet predaných kusov 202,108Tržby za predaj DVD v USA $14,885,514 //počet predaných kusov 910,317║ V celku roztomilá pohodová komédia, kde sa Sandler drží v znesiteľnej uzde a nepreháňa to nejakými vysokooktánovými pitomosťami. Ale otázkou ostáva na čom dokážu tvorcovia utratiť pri komédii rozpočet $80miliónov????? /60%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie se Sandlerem. Z toho co jsem s ním viděl, je určitě nejromantičtější. Přesto je tu ale ten jeho humor, co mám rád. Chlápek tam sbírá kokos ze země prdelí, chlapeček lije pití na těhotnou černošku ve zpomalenym záběru a Adam Sandler dobrácky hází holčičku držkou do bláta. Jennifer Aniston to tam fakt sluší, atmosféra fungovala na sto procent a měl jsem z toho úplně dobráckej pocit. Což je velký úspěch, když vezmete v potaz tu prapodivnou zápletku. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO BY SE STALO, KDYBYCHOM NEBYLI NA FALEŠNÉ DOVOLENÉ ???“..... /// Adam Sandler, to už je prostě taková obchodní značka. Můžete na ni plivat, nadávat, ale stejně se něj (alespoň jedním okem) mrknete. Celej ten nápad je ohranej a film je jednoduchá kravina. Smích? Nejsme přece vadní, to necháme jinejm – hlavně že jsme byli na Havaji a pobavilo nás několik zvrácených a debilních vtipů. O tom prostě Sandlerovky jsou. Hodně mě překvapila roztomile ,,odvázaná“ Jennifer Aniston, kterou bych klidně vzal na Havaj (i s dětmi). Třeba jednou…kdo ví….natočí něco pořádnýho! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem (dokonalej) plastickej chirurg a rád se kochám prací (nedokonalejch) kolegů. 2.) Co lidi dělaj doma s ovcemi? – tak daleko moje fantasie nesahá! 3.) Chci vidět tančit holky Hula hula (neboj, kluci tančí taky…). 4.) Miluju filmy s Andy Roddickem. 5.) Na Adama chodíme pravidelně! /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Originální a civilní. Sandler přišel o panictví. Dospěl. Tohle není ta typická "sandlerovka" na které jsme zvyklí, ale naprosto dospělácký film pro inteligentní a bezegoistické lidi. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Najlepší romanticko-komediálny filmy,aký som v poslednej dobe vidiel. Tak veľmi som sa už dávno na žiadnej komédií nenasmial, ako práve na tejto. Aj keď nám Adam Sandler čo raz viac starne, stále vie podať perfektne komické predstavenie ktorému milo sekunduje stále pekná Jennifer Aniston. Nemám absolútne nič, čo by som Just Go with It vytkol. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

V malé metafoře jde o tu nejluxusnější dovolenou, na které slunce nikdy naplno nezasvítí. Kdyby ale scénář nenacpal do popředí tu nejneuvěřitelnější zápletku, hodnocení by šplhalo snad i po metách nejvyšších. Sandler totiž překvapuje nápaditou umírněností a když si k tomu pozve rozšafnou Jennifer a parádně nesnesitelnou Nicole, musím ho zkrátka obdivovat. Ale celá vybájená pohádka o rodině je něco tak hloupě přehnaného, že se doteď nestačím divit. A přitom třeba malá nahláškovaná slečna s britským přízvukem je postava k nezaplacení. Rozporuplných 70% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nie je to až taký malér a je to predsa len krok rozumnejším smerom, než aký urobili Dospeláci, kde banda kamarátov (ne)vtipne posedávala dve hodiny pri jazere a idú záverečné titulky. Toto má viac hlavu a pätu. Niekoľkokrát som sa dokonca zasmial. Havaj je Havaj a mám rád vajcovitú šišku Adama Sandlera. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodova romanticka komedie. Sice je po peti minutach jasny, jak to dopadne, ale ta vychozi situace je docela fajn a i kdyz ma film skoro dve hodiny, furt se neco deje a hlavne je furt u ceho se bavit. Dugan se nastesti vyvaroval nejakejm extra humusackejm scenam, i kdyz se tu najdou i nejaky ty chutovky typu dusici se ovce, ruka v zachode. Krome ale vtipnejch dialogu to tahnou kupredu super sympaticky herci. Krasne protivna Kidman, hyper hovado Swardson, ultra sexy Decker no a pak samozrejme hlavni dvojka. Typickej dobracko-buranskej Sandler a perfektni Aniston, ktera je ve svejch 42 letech porad super sexy a hlavne opravdu perfektne zabavna. Samozrejme, jak se dalo cekat, trochu to kazi prechytrali deticky, ale nic extremniho. Ve vysledku proste nic originalniho, ale jako pohodova romanticka komedie to slape na vybornou. Lepsi 4*. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Sandlerův komediální průměr, zasmál jsem se 3x, stopáž zbytečně dlouhá, konec odhadnutelný po třech minutách. Zkusili mě rozesmát, unudili mě. 40% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč jsi se nikdy nezmínila, že jsi neuvěřitelně sexy?"Mně to taky občas chvilku trvá, než si všimnu, protože já nejprve hledím do nitra. Kecám ... prostě jsem slepej. Nicméně tohle mě bavilo. A přestože je inspirace Kaktusovým květem patrná na první pohled, tak se mi to líbilo přibližně stejně jako vykradená klasika. Jednak fracek Danny neztratil nic ze svý sandlerovský pohody, kterou navíc evidentně přenesl i na Katherine a jelikož jsem hrdým majitelem schopnosti přehlídnout trapnost v přiměřený míře, tak neváhám hvězdami vyjádřit svou spokojenost. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tuto romatickou komedii považuji za nadstandartní už jen proto, že jsem se málem počůrala. Po hodně dlouhé době jsem v kině slyšela obrovské záchvaty smíchu. Beru zpět, že Sandler začíná být nudný, i když většinu humoru zde odvedli vedlejší role. Paní s nepovedeným obočím musela rozesmát opravdu každého. Propánajána, na tohle jsem čekala roky!! Obrovské překvapení. Možná za tohle Duganovi dokonce odpustím Zohana. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ano, není to originální, objevují se tu klišé, ale víte co? Ono to funguje, jak má. Nenáročná romantická komedie, která rozum snad nikomu neurazí, je to příjemné a pobaví. Na odpočinek výborná věc. Konečně po delší době komedie, kde jsem se nemusela cítit trapně za to, co tam ti herci předvádí. Navíc Sandlerovi a Aniston to spolu slušelo, takže nebylo co řešit. Užila jsem si to v rámci žánru. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Nenávidím tieto hollywoodske komédie. Otrasne umelé, infantilné, afektované a tak príšerne hollywoodsky smotánkové. Nebavil som sa vôbec. Zlý film a Sandler tu hrá neuveriteľne sucho. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jen tak pro nenáročný zabavení to je perfektní, nesnaží se to za každou cenu vytvářet třeskutý fóry, takže to není trapný, Sandler tomu dodává vtip, Jennier Aniston je zase docela sexy, i když jí osobně moc nemusim, tak tady jí tofakt sekne a o Brooklyn decker se neni třeba bavit, ta je jasná, navíc se tam na skok objeví i Nicol Kidman. Akorát netušim, kde vytáhli tu malou nesympatickou holku, která i když se smála, tak jsem čekal, kdy se někomu zahryzne do nohy. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sandler quality šla postupně dolu i kvůli éře Netflixu. Jeho komedie měly vždy specifický styl humoru, který ocení hlavně zastydlí puberťáci. Zkus mě rozesmát patří k jeho nejzdařilejším kouskům. Romantická linka je slabší, ale naštěstí je většinu času upozaděná. Aniston v bikinách snad zastavila čas a její konfrontace se skoro o dvacet mladší kolegyní je úctyhodná. Sandler získává plusové body i za obsazení Kidman jen do vedlejší role, kde hraje totální krávu. Vzhledem k roku výroby navíc není tabu strefování se do starých, tlustých i ošklivých lidí. O buzerantech ani nemluvím. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychovka, která ale do pravidel žánru nepřináší téměř žádné ozvláštnění, !SPOILER! snad jen tradiční schéma dramatického oblouku je lehce inovováno, kdy na proces lhaní/dělání ze sebe někoho jiného není hlavní hrdina sám a ta, které se lže, není skutečná vyvolená hlavního hrdiny, který k tomu musí, stejně jako ženská postava/souputnice ve lhaní, postupně dospět. :-) P.S. Aniston, ač o téměř dvacet let starší, strčí Decker - a to její hraní není úplně z nejhorších - hravě do kapsy, takhle sexy nebyla snad od dob Přátel. ()

Reklama

Reklama