Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na St. Mikhailovej Akadémii, kam prestúpi záhadný študent Alexander Nikolaeviche Hell. V akadémii sa stretáva s Tomo Yamanobe, dcérou bývalého riaditeľa, ktorý záhadne zmizol, a jej najlepšiou priateľkou Mafuyu Oribe. Alexander (Sasha) je v skutočnosti Qwaser a ovláda prvok železa. Do školy prišiel preto, aby zabránil zákerným Adeptom v získaní mocného artefaktu "Tsarytsin Theotokos". Každý Qwaser ovláda jeden prvok a potrebuje svoje sily obnovovať pomocou Soma, ktorá je obsiahnutá v ženských prsiach. Aj z tohto dôvodu sa na scéne objavuje Teresa, ktorá je v boji Alexandrovou partnerkou. (Carol Pifková)

(více)

Recenze (9)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Anime krade inspiraci, kde může. Seikon no Qwaser je založen na zprznění několika prvků pravoslaví a chemie... Někde na japonské St. Mihailov Academy plné panenských slečen skrývá se mocný, snad artefakt, Theotokos z Caricynu (být to ze Stalingradu, mohlo to být vtipnější). O artefakt jeví zájem mocné organizace, jedna zlá a jedna dobrá... její nudní zástupci mezi sebou neustále nudně bojují a sílu čerpají cumláním ňader nevinných dívenek. Je to tak, japonská posedlost poprsím dostala další rozměr. Jedna hlavní hrdinka je ostatně typická boing vemenice. Může mít něco takového úroveň? Pramalou. Silná *. Viděno 5 dílů. ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, čo napísať. Myslím, že ako komédiu to nemysleli, či? Jedna hviezda je za to, že ma to tak dobre pobavilo, že materské mlieko *thumbs up*. Boing vemenice? Boing vemenice?? Bwhahaha. Nice Subjektiv. ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nebudem žiadnym puritánom, pokiaľ tento seriálový počin označím za neucelený a rozháraný. Možno v rámci iného žánru by som to ešte hodlal akceptovať, no školáčky ponúkajúce mlieko za účelom posilnenia svojho akéhosi ochrancu VÁŽNE? To už vážne nevedia vymyslieť nič úchylnejšie? A to som čakal celkom nátresk súbojov s živlami. Miesto toho som dostal nezaujímavé dialógy nešikovných dievčat, ktoré za každým rohom padajú, ukazujúc celý obsah spod sukne. Téma sexuality si určite nezaslúži označenie TABU, avšak ak sa ju niekto rozhodne používať, mal by to robiť s mierou a to je hlavným kameňom úrazu Seikon no Qwaser. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až přehnaně úchylné. Zajímavý prvek se schopnostmi chemických prvků. Děj ve však dosti předvídatelný a ke konci trochu nudní. Po pár epizodách se mi začal líbit i opening. ()

Rachi 

všechny recenze uživatele

Tenhle počin mě dost pobavil, jen bych podotkla , že se u popisku někdo popletl :-D Je to spíš ecchi,akční, fantasy, komedie. Nejde to brát ani trochu vážně . Ale královsky jsem se nad scénami alla drama bavila. ()

klichem 

všechny recenze uživatele

celkom prijemna na vzhliadnutie. Hlavne postavy sa daju oblubit a ked si k tomu pridate nevysvetlitelne sosanie prs - ktore su u vacisiny postav minimalne velkosti D - tak to nuda rozhodne nemoze byt. Qwasery ktory ovladaju prvky - to tu uz bolo ale da sa to prekusnut hlavne koli celkom prijemnym a casto prekvapyvym momentom... ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Oceňujem nesmiernu snahu autorov o vernú interpretáciu niektorých drobných anatomických detailov. Je hneď vidieť, keď niekto robí svoju prácu s láskou ;-). Lenže čoho je veľa, toho je príliš. Na druhej strane, zvyknúť sa dá asi naozaj na čokoľvek :o). Škoda že idea manipulácie prvkov nebola dotiahnutá až do konca. Niekde v polovici to už statočne haprovalo a záverečná bitka bola obyčajný mysteriózny odvar. Ale dalo sa to zvládnuť. Za podmienky, že dokážete ignorovať neskutočnú tuposť najprsnatejšej dievčiny priemerné anime. Plus prsia na všetky spôsoby. ()

Setanta

všechny recenze uživatele

Epické odhalování koz. Tak to jsem ještě neviděl. Tímhle dílkem se pro mě japonská úchylnost posouvá na novou úroveň. Nejstupidnější a nejotravnější holky ever, exhibicující jeptiška a ultra-cool cápek s jizvou, roztomile malý, brutálně silný, extrémně tajemný a bla,bla,bla, hlavně že dokáže mačkat ženský ňadro a tvářit se, jako by zachraňoval svět. Nehodnotím, protože jsem ze své podstaty neviděl ani celý díl, jen jsem ho zběžně proklikal, a nemůžu Vás nevarovat. Pokud máte rádi hentai, cool akci a nevadí Vám klišé, tohle dílko je pro Vás. ()

Reklama

Reklama