Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přepracovaná Alice je na zhroucení, protože se snaží být současně skvělou matkou, manželkou i aktivistkou v boji za životní prostředí. Ale když se jí splní přání, aby se každého ze tří úkolů ujalo jedno její alter ego, zjišťuje, že to nebyl dobrý nápad…  Hrdinka americké komedie Alice McGrathová (Molly Shannon) se snaží být skvělou matkou svým šestiletým dvojčatům, milující a oddanou manželkou svému muži Rexovi a také se aktivně angažuje v hnutí o záchranu životního prostředí. Na všechno jí ale síly nestačí, a když jednou stojí před zrcadlem, přeje si, aby se rozdělila na tři osoby, které by to všechno dohromady zvládly. A přání se splní - její emocionální já se zaměří na to, aby byla dokonalou manželkou, její racionální já se věnuje rozvíjení pracovní kariéry a svědomité já se stává kvintesencí nezištného mateřství. Alice si zpočátku libuje v nově nalezené svobodě, ale postupně zjišťuje, že její alter ega začínají dělat věci, které se jí nezamlouvají. Zařekne se tedy, že musí svůj život získat zpět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jedá se sice o skvělý námět, ale hlavní roli měla hrát úplně jiná herečka. Dalo se na tom mnohem více vyblbnout a ukázat se v různých tvářích. Tahle byla špatná a ne příliš pohledná, takže v podstatě nebylo na co koukat. A když ji vidíte hned třikrát, je to na zbláznění! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se zdál být ze začátku zajímavý, ovšem jak ubíhal čas, tak jsem pochopil, že s tímto filmem jen ztrácím čas. Vydržel jsem tedy až do konce, ale většina filmu byla zoufale nudná a neoriginální, a koukat na jednu herečku ve čtyřech provedeních, to diváka perfektně otupí. Nápad, že hlavní hrdinka Alice nic nestíhá, a tak se z jedné ženy stanou čtyři vzhledově totožné ženy, přičemž jedna zastává její práci, druhá péči o děti a třetí plní úlohu manželky a původní Alice nemusí dělat nic, jen odpočívat, je rozhodně nápadem velmi zajímavým. Jenže ze zajímavého nápadu se stává spíše zklamání, ze začátku mě bavilo na to koukat, ale jak čas plynul a film se blížil k očekávanému prozření hlavní hrdinky, tak jsem se více a více nudil a film mi přišel čím dál méně atraktivnější. Prostě tohle je typický televizní film, který je vhodný na jedno skouknutí, a to ještě ne každý může vydržet až do konce. Naštěstí délka filmu je ideální, děj zde není zbytečně natahovaný a i toho šťastného konce se dočkáme. Ale jinak jsem s tímhle filmem docela nespokojený a hodnotím ho jako podprůměrný. Molly Shannon svou čtyřroli zvládla výborně, o tom netřeba diskutovat, je to i pěkná žena, ale to bohužel k dobrému hodnocení nestačí. Ale i přesto si myslím, že odsoudit tenhle film by bylo příliš přísné, je možné, že mi to pouze nesedlo nebo že jsem rozmazlený kvalitnějšími filmy. Nakonec tedy za to, že jsem film dokoukal a za dobré herectví představitelky hlavní role dávám dvě hvězdy. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Není to složitý film, a přece tak lahodně lahodný. Nehraje si na mnohovrstevnatost děje, kamera nadbytečně nekouzlý, děj odsýpá, až po očekávanou pointu. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Škoda herečky Molly Shannon v hlavní roli... V jejím podání film ztratil potřebnou zábavnost a jiskru a stal se z něj pouze další nudný snímek, který stačí vidět jen jednou a jehož potenciál (s celkem dobrým nápadem) se dal bezpochyby využít o 200% lépe. ()

zipper111 odpad!

všechny recenze uživatele

Anbelívebl šit!! Dialogy, herecký pár, celý scénář-absolutní dno! Docela zajímavá myšlenka pohřbena naprosto kreténským zpracováním.0* ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Nesimpatická herečka... takže jsem to pak už nedokoukal..... kdyby tam hrála jiná herečka tak bych to docela rád zkoukl, ale takhle to bylo nic moc.. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Film na jedno vzhliadnutie, typický TV film, pri ktorom sa môžte v kľude naobedovať alebo vykonať nejakú inú duchaplnú činnosť. Jedna aspoň za snahu a námet, že jedna časť osobnosti nevie vykonávať veci, ktoré vie zas iná a tým pádom je človek, tým, kým je, iba vďaka súhre všetkých osobností v ňom. Inak nudné, nezaujímavé ()

Reklama

Reklama