Reklama

Reklama

Take This Waltz

  • Kanada Take This Waltz (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Vtipný, hořkosladký film o jednom milostném trojúhelníku. Margot (Michelle Williams) zjišťuje, že na vztazích ze všeho nejvíc zbožňuje líbánky. Jenže je už pět let vdaná. Co se stane, když na služební cestě potká zajímavého muže, který, jak se nakonec ukáže, je její soused? Trocha flirtování se zvrhne v trochu něco víc a na světě je velké životní dilema a nutnost vybrat si mezi dvěma rozdílnými druhy lásky. (Traffic)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (88)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle valčík s neskutečně zajímavou Michelle Williams a až abnormálně hodným Seth Rogenem mě vysloveně bavil. Ze začátku se to sice tvářilo všelijak, ale to jenom proto, že jsem si na hlavní postavy teprve zvykal. Pak nastupovaly momenty, se kterými jsem se dostával do samotného vztahu hlouběji a hlouběji, dokud jsem to všecko nezačal brát vysloveně osobně. Líbilo se mně to i proto, že tvůrci tohoto filmu se rozhodli pro vztah použít trošku jiné emoce, než bývá ve filmech zvykem. Pro takový film příjemná změna. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já měla možná oproti některým jiným uživatelům tu výhodu, že jsem viděla od Sarah Polley o pár let starší film Daleko od ní, tak jsem nebyla až tak zaskočená nejen delší stopáží, ale možná i způsobem předložení. Oba filmy jsou silně vztahové a i tady bylo vidět, že Sarah přemýšlela o každém okamžiku, který ve filmu byl, všechno to mělo svůj význam a svoje místo. Ona se dokázala určitě velmi dobře vcítit do role Margot už jen tím, že jsou si věkově velmi blízké. Citlivé, křehoučké, nádherně barevné, chvíli sladké, chvíli smutné a hlavně pravdivé. Michelle Williams byla dokonalou volbou pro roli Margot s nevinnou tváří a zároveň plnou rozporuplných citů. Komedii podle mého názoru moc nečekejte, ale za to se vám dostane silná dávka emocí. 75% ()

Reklama

Fanita 

všechny recenze uživatele

Do polovice filmu som si myslela, že som našla film, ktorý by mohol patriť do mojej top desiatky. Krásny, naivný, milý, erotický. Od polovice som už len čakala ako vyriešite ten problém života, ako vyriešite to neustále túženie ženy po niečom, čo nemôže mať....? Pozor Spoiler: Tie trojky mi úplne zabili nádhernú atmosféru filmu...pokazené... ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

ČÁST SPOILERU! Tedy ve zkratce, o čemže to vlastně je. Křehká, nestabilní, melancholická dívka (dosazen sarkasmus) je znuděná vztahem, po kterém by řada žen toužila a okouzlí ji neznámý elegán. Emoce jí cloumají, neví z které do keré a my sledujeme její vnitřní boj. Nakonec vyhrává nové, neokoukané, které (až pomine počáteční okouzlení/pomatení/poblouznění/zamilování/sra*ky) je úplně to samé, jako to od čeho utekla. Dokonce i ve filmu je to doplněno stejnou scénou. Podle konce filmu jsem chtěl hodnotit buď 5 hvězdičkami nebo odpadem, nakonec to dopadlo tak, že si to ta labilní dívka uvědomila a trpěla stejně, čili to vidím takto: * A mimochodem komedie to tedy není ani náhodou. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Moc ráda se občas podívám na tento typ filmu, který je postaven na dlouhých scénách a dialozích, kdy tak jsou prohloubeny všechny emoce a do detailu prokresleny postavy. Po skončení jsem měla pocit, že každou postavu osobně znám. Jsem si jistá, že v Margot se dokázala vidět každá žena, nebo ji dokázala alespoň plně pochopit. Krásně a citlivě natočený pravdivý a upřímný malý film, který nahlíží na partnerský život. Moc se mi líbilo, jak Sarah Polley zobrazila hlavní postavu, Michelle Williams zde není v roli další sexbomby, ale je to úplně obyčejná žena, se kterou se dokážeme každá ztotožnit. Take This Waltz není žádný výjimečný film, za pár měsíců si na něho už nikdo ani nevzpomene a mnoho diváků se bude u filmu šíleně nudit, ale jsou zde momenty, které si mě dokázaly získat. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Na Mezinárodním filmovém festivalu v San Sebastian v roce 2011 byla Sarah Polley s filmem nominována na cenu pro nejlepší film. (dainio)
  • Každý "outfit", ktorý má Margot (Michelle Williams)  na sebe, obsahuje aspoň kúsok oranžovej farby. (Fanita)
  • Z festivalu Vancouver Film Critics Circle 2012 si Michelle Williams odensla cenu pro nejlepší herečku v kanadském filmu. Seth Rogen byl současně nominován na cenu pro nejlepšího vedlejšího herce v kanadském filmu (dainio)

Reklama

Reklama