Reklama

Reklama

To, co tyto ženy přivedlo do vězení není nic v porovnání s tím, co budou muset udělat, aby se zachránily. 2000 vězněných žen ztratilo vše co měly kromě odvahy a síly k přežití. Carol (Linda Blairová), která není zvyklá na hrubý vězeňský život, je přinucena být svědkem otřesných událostí v nápravném zařízení pro ženy. Suroví vězeňští strážníci znásilňují vězněné ženy a mučí je bez jakýchkoliv skrupulí. Vraždy vězněných probíhají nepozorovaně a každá, byť sebemenší stopa důstojnosti se ztrácí. Nekonečná hrubost, porušování všech vězeňských a lidských norem, boj o moc, obchod s drogou pod kontrolou vedení věznice donutí Carol k podniknutí zoufalého kroku a ona uteče z pekla. (Vidcom)

(více)

Recenze (14)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem se vůbec nenudil: je to slizké, hloupé a bere se to smrtelně vážně - zkrátka ukázkový osmdesátkový WIP exploitation jako když vyšije. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Když jsem zhlédl své první WIP a sice REFORM SCHOOL GIRLS, rovněž se Sybil Danning, považoval jsem ho za hodně slabé, ale po několika dalších žánrových kouscích (TOUHA PO SVOBODĚ, TEROR V ŽENSKÉ VĚZNICI, VĚZEŇSKÉ PEKLO...) včetně tohoto zjišťuju, že se mi RSG spolu se SPOUTANÝM ŽÁREM aka CAGED HEAT 2 zatím líbily s přehledem nejvíc. CHAINED HEAT se sice může pochlubit hned dvěma béčkovými titánkami - Danning a Blair - a i co do zpracování strčí zmiňované WIP šroty do kapsy, ale stejně jsem se u něj většinu času nudil. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

5/10 Priemerné WIP béčko, ktorému chýba štýl a neotesaná sila exploatačných 70tych rokov. Sybil Danning podala aj lepšie výkony (aj v horších filmoch), ale celkom rýchlo to zbehne a boobiecount je obrovský (pun intended). ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Zkrz nazkr špatné béčko plné pitomých dialogů a přehrávajích herců na druhou stranu, ale měřené trashovou stupnicí vysoký nadprůměr a v rámci WIP velmi povedený kousek, z kterého číší správná ujetost. Pro obdivovatele Lindy Blair povinnost... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mlada 23 ročná Linda Blair, ktorá sa tam, ale strašne trápila. Nemala oporu v žiadnej hereckej kolegyni, všetky tam boli hrozné, ale to bolo určite hlavne kvôli prihlúplemu scenáru. Dialógy boli na urovni škôlky a je tu i veľa zbytočných a fádnych scén. No, ale ja mam na takéto  bečkové veľdiela slabosť, tak ma tým ani neotrávil ani nenasral. Vedel som, ako to dopadne, takže predvídateľnosť tu fungovala. Prekvapilo ma, že sa tu objavil i starý harcovník Henry Silva, ktorého poznám z veľa dobrých filmov. Za neho dávam silnú i keď stále len 3*. Na viac nepresvedčil. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Už jak vytáhla na začátku z pod matrace ten revolver, tak jsem věděl že to bude průšvih :-) Nicméně pokud přestanete přemýšlet a budete se jenom dívat na děj, tak se to jednou dá zvládnout :-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Skoda ze tvorcovia to trochu neodlahcili, strasne smrtelne vazne sa berie tento WIP  film, i dnes je tam feeling 80s minuleho storocia  : 65 % ()

baruss

všechny recenze uživatele

Raspberry Award (Maliny) : 1984 : VÍŤAZ (1) : Najhoršia herečka VR - Sybil Danning (spolunominácia za viacero filmov), NOMINÁCIE (+1) : Najhoršia herečka - Linda Blair. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Kluk, kterej tohle v osmdesatejch nevidel (vetsinou u nejakeho spoluzaka na videu), byl spolecensky odepsanej. Polohoror, polosoftporno, polosexploitation, plus plno legendarnich scen, o kterych se debatovalo "odborne" za skolou v krouzku spoluzaku. Napr. lanko mezi regalama si pamatuju dodneska. :-) P.S.: povinna cetba pro opravdove priznivce kinematografie, a dalsi klasika osmdesatek. P.S.: Stella Stevens jako Captain Taylor. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Moje druhe WIPko a hned s dvoma hviezdami zanru z nich jedna (Linda Blair) je nie len skareda, ale este aj ma skarede. Naopak Sybil Danning sa pre taketo filmy asi narodila, pretoze nielen ze je velka ale este aj ich ma velke. Film celkom odsypa a obcas sa zda, ze herci aj vedia hrat (riaditel veznice). Nahoty je tu dostatok, obcas nejaka ta bitka, sexik a samozrejme sprchy. Bez sprch to proste nejde. To vsetko vyvrcholi do celkom napinaveho konca. Extra hviezdu pridavam za prdel Monique Gabrielle. ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

První díl ze série Chained Heat nastavil laťku celkem vysoko ať co se erotiky týče tak i násilí. Jinak to má samozřejmě klasické chyby a klišé béčkových oldies filmů. Přesto pro mne asi zatím top filmek Women In Prison žánru. Hvězda navíc za prsa Sybil Danning :o) ()

Reklama

Reklama