Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná slátanina s borcem nakonec, která mi nikdy nenabídla jediný výsledek, zaběhnutý čas nebo počet bodů. Vždy se jen dozvím, kdo si zlomil nohu, kdo spadl na kole, kdo se rozbil někde v autě nebo ve formuli. Zkrátka a dobře není to pořad o sportu ale o sportovních neštěstích. NOVA je shit a tohle je ultra shit. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neobjektivní, senzace chtivý sportovní bulvár, která se zajímá v první řadě o to, jestli se nějaký sjezdař po protrhnutí ochranné sítě rozmázl o vzrostlý smrk a až potom o to, kdo daný závod vyhrál.. Tittelbach měl jisté období, kdy kolem sebe rozhazoval papíry jak Večerníček. Mohl by je nyní posbírat, nalepit na sebe laciným lepidlem, polít se benzínem a škrtnout, načež by mu pak Sergej Bubka vrazil do análního otvoru tyč od mikrofonu a běžel by s touto improvizovanou pochodní z pražského studia až do Soči zapálit olympijský oheň. Jedině tak totiž může Vašek udělat pro sport něco záslužného.. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Nováci pojali sport po svém, nic proti, na sportovní noviny měli vždy jen sotva čtyři minuty, bez znělky asi tak dvě. Ale jakmile se pustili jejich "experti" Poulíček s Tittelbachem do komentování hokeje či fotbalu, poznali jste hned, co je to sportovní peklo a pro koho se tam za totálně zprzněný komentář vaří voda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Senzačních zpráv není nikdy dost a je-li třeba proložit je sportovními aktualitami, tak budiž. Prefabrikovaného diváka TV Nova dle aktuálních koláčů sledovanosti stejně nikdy sportovní výsledky nezajímaly, takže je důležité, aby slavný sportovec někam dramaticky zahučel, byl mu zvednut plat, byl zachycen při nevěře nebo si byl alespoň plácnout do míčku na antuce s nějakým politikem. Nova zkrátka správně pochopila národní potřebu zachytit sport jako relaxaci mladých, krásných a bohatých lidí, kteří nemají nic společného s propocenými opičáky degradujícími ducha sportu na hřišti, dráze či stadionu. ()

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

Nova ten sport umí dokonale zazdít. Pavel Poulíček, Vašek Tittelbach a další individua, to je teda skvadra... Místo, aby sportu věnovali nějaký ten čas, tak to trvá sotva ani ne 5 minut, goly z Gambrinus ligy vidíme tak možná dva ze všech zápasů. U hokeje radši ani nemluvim. Ostatní sporty jaksi ani neznají. Hlavně že borcem na konec může být každý pako, co náhodou trefí jamku napoprvé, nebo čutne do míče z větší dálky a ten spadne do brány a podobně se stále opakující scénář... ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama