Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Miluju, když sportovní zprávy uvádí někdo, kdo si plete Mariána Jelínka s hokejovým trenérem Finska, Tomáše Vokouna s Martinem Pruskem a při představování soupisky týmu vyhrkne jen "první lajna, druhá lajna, třetí lajna, obranné dvojice a v bráně Prusek, přesněji řečeno Vokoun." Kdyby na Nově uvádělo sport hrablo na sníh, vyšlo by to takřka na stejno. Pro televizi Nova 2* za občas exkluzivní rozhovory, které se povedly získat jen jim. Chcete-li přehledné sportovní zpravodajství, pusťte si Branky, body, vteřiny. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tohle nebylo ani tak o sportu jako o exhibionismu sporťáků Poulíčka a Tittelbacha, ještě že už jsou oba v hajzlu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Senzačních zpráv není nikdy dost a je-li třeba proložit je sportovními aktualitami, tak budiž. Prefabrikovaného diváka TV Nova dle aktuálních koláčů sledovanosti stejně nikdy sportovní výsledky nezajímaly, takže je důležité, aby slavný sportovec někam dramaticky zahučel, byl mu zvednut plat, byl zachycen při nevěře nebo si byl alespoň plácnout do míčku na antuce s nějakým politikem. Nova zkrátka správně pochopila národní potřebu zachytit sport jako relaxaci mladých, krásných a bohatých lidí, kteří nemají nic společného s propocenými opičáky degradujícími ducha sportu na hřišti, dráze či stadionu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neobjektivní, senzace chtivý sportovní bulvár, která se zajímá v první řadě o to, jestli se nějaký sjezdař po protrhnutí ochranné sítě rozmázl o vzrostlý smrk a až potom o to, kdo daný závod vyhrál.. Tittelbach měl jisté období, kdy kolem sebe rozhazoval papíry jak Večerníček. Mohl by je nyní posbírat, nalepit na sebe laciným lepidlem, polít se benzínem a škrtnout, načež by mu pak Sergej Bubka vrazil do análního otvoru tyč od mikrofonu a běžel by s touto improvizovanou pochodní z pražského studia až do Soči zapálit olympijský oheň. Jedině tak totiž může Vašek udělat pro sport něco záslužného.. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Reportáže, zajímavosti, výsledky ze sportu, pro fanoušky sportovního odvětví určitě povinnost. A chválím konec pořadu, ukázka velkého štěstí i smůly při zápase, neboli "Borec nakonec" / Viděné skoro každý den *stovky dílů / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

Nova ten sport umí dokonale zazdít. Pavel Poulíček, Vašek Tittelbach a další individua, to je teda skvadra... Místo, aby sportu věnovali nějaký ten čas, tak to trvá sotva ani ne 5 minut, goly z Gambrinus ligy vidíme tak možná dva ze všech zápasů. U hokeje radši ani nemluvim. Ostatní sporty jaksi ani neznají. Hlavně že borcem na konec může být každý pako, co náhodou trefí jamku napoprvé, nebo čutne do míče z větší dálky a ten spadne do brány a podobně se stále opakující scénář... ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná slátanina s borcem nakonec, která mi nikdy nenabídla jediný výsledek, zaběhnutý čas nebo počet bodů. Vždy se jen dozvím, kdo si zlomil nohu, kdo spadl na kole, kdo se rozbil někde v autě nebo ve formuli. Zkrátka a dobře není to pořad o sportu ale o sportovních neštěstích. NOVA je shit a tohle je ultra shit. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dívám se na sport na jedničce, takže tohle už je pro mě zbytečné. Občas se taky kouknu, ale že bych se dozvěděl něco navíc, to se stává málokdy. Ovšem borec na konec častokrát zaboduje. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Nejstrašnější na tom všem vždycky byli hlasatelé, třeba Beďar Poulíček nebo Venca Kripltlach, ten je dost strašlivej:-) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nebojím se napsat legendární zpravodajství. Zatímco ostatní sportovní relace začínají přiblížením úspěchů našich sportovců, pro Novu je podstatnější to, že si Ronaldo prdnul do trenek a hlasitě se tomu zasmál. Absolutně pokulhává jakékoli srovnání s BBV. Ovšem ani jako samostatné zpravodajství neobstojí. Obsahově zaměřené výhradně na fantastické události, kdy si někdo někde něco zlomil nebo kdy někdo někde někoho zranil. Skutečně zajímavé výsledky jsou přitom pouze stroze oznámeny (pokud ne zcela ignorovány) anebo ukázány na multifunkční obrazovce, jejíž ovládání je jistě na samé hraně schopností nováckých sporťáků. A tak paradoxně tím nejzajímavějším, co Sportovní noviny nabízejí, je rubrika Borec na konec. Okázalé pohrdání tvůrců tohoto pořadu však není na místě. Oni pouze tvoří to, co chtějí lidé vidět a vědět. Kdyby pro nás všechny bylo přínosnější sledovat kvalitu v podání České televize, měla by Nova rázem více času na zprávy o počasí. A dost možná by díky tomu stíhala začátek večerního programu... ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Šmoulíček, Tyty!Bacha!, Žlouva ---> to je (byla) skvadra. Ale ten borec na konec tomu teprve dodává ten správný šmak. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V téhle relaci tak dlouho přebíraly moderátory až přebraly a nevyplatilo se to. Vždycky tam vyhrabou nějakou zprávu co už každý sportovní fanoušek dávno ví předtím než se relace v nepravidelný čas uráčí být odvysílána. Pak zkroušený pohled anebo smích, to podle toho jakou sportovní zprávu moderátor Pouva nebo rádoby sexy moderátorka Špálovská odkokodá. Když už se to zvedá z mrákot nastoupí na řadu "Smolař na konec" nebo tak něco a uvidíme něco co se nějakému sportovci nepovedlo a pochopitelně palec dolů. Na Nově jdou cestou komerčních sportů a hlavně chválím, že oproti šílené ČT1 nedostávají prostor nudné sporty. Nejčastěji je k vidění fotbal a hokej. Jinak je pořád co zlepšovat a to hlavně v obsahu a větší informovanosti. 60% ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Miluju fotbal a sport, takže jsem rád, když se cokoliv nového o dění ve světě dozvím. Ale zprávy na nově, to je někdy kořeňíčko:-)) Vašek Tittelbach zarytý sparťan a jeho kecy o blbé spartičce nikoho nezajímají, krom. 4% .... A redakce? Ta taky dokáže pobavit - ukáží reportáž z utkání (které Příbram vyhraje nad Ostravou 1:0. Ukážou i branku..) no a po reportáži hlásí: tady máme další dnešní výsledky Příbram - Ostrava - 0:0 ...... :-))))) nepotřebuje komentář:-)) Nova a sport, to je krok do tramtárie. Trapní moderátoři v čele s Vaškem. Ohraný, leč někdy zajímavý borec na konec a výplody a výmysly, co se nestaly, nebo jsou překrouceny o 180 stupňů.... Jednou se záměrem, jednou o tom ani neví....Na bezkonkurenční branky body vteřiny to nemá ani ve snu a nepřiblíží se jim ani za sto let... S Českou televizí se nova ve sportu srovnávat absolutně nemůže... I tak ale jsou to pořád informace o sportu a na ty se podívám rád vždy (i když je to debilně moderované a provedené..) a díky tomu 3*, jinak by to byla stěží 1*... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tudututu tu dututůůů tudututu tu dututůůůů tudututu tu dututudůůů tudutu tu tudutu tu tudududu...NE! ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od BBV jsem zpočátku novácké sportovní zpravodajství ignoroval. Paulíček s Tittelbachem byli maximálně čteči zpráv a ne redaktoři, neřku-li komentátoři. Když v posledních letech přece jen zřídka přepnu na novácký sport, tak dostanu celkem kvalitní zpravodajství s grafikou, která je minimálně srovnatelná s BBV. A poznatek mého šéfa, který trénoval hokej ve Finsku: na Nově prý umí správně vyslovovat finsky - to znamená bez přehlasovaných písmen. Nykänen tedy ne [nikenen ], ale [nikanen]. A borec na konec?, ten si z BBV odskočil krátce do SN:-) ()

Reklama

Reklama