Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cal je mladý kluk v gangu, který skrývá přede všemi svou homosexualitu. Jednoho dne ale gang silně zmlátí Oliviera. Cal jen přihlíží na zmláceného Oliviera a nemůže se s tím srovnat. Zřejmě proto, že ho miluje. Jenže gang nelze opusit tak rychle, vše je mnohem těžší. (Dlee)

Recenze (7)

tomeš 

všechny recenze uživatele

Ten film se podle mě přeceňuje, hodnoceni 5,7 na imdb je mnohem blíž realitě. Na debut to asi není špatné, ale známe lepší gay filmy jak točené na video, tak z prostředí gangů či skinheadů. Tomuhle snímku nelze upřít až šokující brutalitu a kvalitní ensemble, ale snaha natočit film k natočení dobrého filmu nestačí. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Cal je členem gangu a skrývá přede všemi svou homosexualitu. Jednoho dne ale gang zmlátí Oliviera. Cal jen přihlíží a nemůže se s tím srovnat. Zřejmě proto, že se zamiloval. Jenže opustit gang není tak jednoduché, jak by se zdálo. (gaytitulky.info) ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Nízko rozpočtový, ale povedený snímek. Příběh je jednoduchý, ale celkem mluví sám za sebe. Průměrnému člověku žijícímu v poklidných podmínkách, může přijít trochu nadsazený, věřím ale že existují komunity, kde by ta nadsázka vmžiku zmizela. Vlastně ani nemám co vytknout, protože myslím, že tenhle film se v rámci možností námětu, žánru a všeho ostatního, co bylo k dispozici povedl. Trochu mě mrzí, že člověk nedostal možnost trochu víc nahlédnout do života postav a lépe je poznat. Je to takový průměr i když uznávám, že povedený. Pokud vás zajímá tahle tématika, tak snímek rozhodně doporučuji. Hodně silné 2 hvězdičky a nemám daleko ke třem. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Už ve filmech Billy Eliott a Donaha! jsem si všimla, jak Britové dokážou navodit atmosféru záběry průmyslových staveb. Ovšem tady to dotáhli skoro k dokonalosti střídáním s úhlednými ulicemi, kde bydlí movitější vrstvy. ()

Lubos N. 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi, že ve filmu byly zbytečné "akční" momenty a že přidat pár komornějších scén, by tomuto dílku prospělo. Např. scéna ze hřbitova, růžové oblečky Oliviera - proč ? Jakoby se nám režisér snažil vysvětlit, že gang je brutální sebranka, že Olivier je gay... vysvětlit něco, co všichni víme. Moc se mi nezdál ani konec filmu s učitelem v nemocnici... Líbil se mi představitel hlavní role - zahrál to dobře a jeho proměna z arogantního týpka v milujícího muže, to byly asi nejsilnější momenty celého filmu. Celkově to nebyl špatný film, ale ve srovnání třeba se Shelter dát celé čtyři hvězdičky nemůžu - takže 3 a 3/4. ()

Reklama

Reklama