Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě mladé a krásné ženy Stacey (Krysten Ritter) a Goody (Alicia Silverstone)žijí v New Yorku. Malý háček je v tom, že jsou obě upírky a obě se zamilují do "normálních" mužů. Jejich láska je tak srdečná, že jsou obě ochotny vzdát se své nesmrtelnosti a žít se svými vyvolenými. Jenomže jejich rozhodnutí se rozhodně nelíbí upírské královně Ciccerus (Sigourney Weaver), která se rozhodne jim v tom zabránit. Vše se komplikuje, když na scénu vstoupí lovec upírů. (Terva)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (52)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No ty triky a všechno byly tak laciné a otřesné, až byly vlastně vtipné. Celý film mě znatelně bavil a to pořád. Skvělá Krysten Ritter tu hrála prim a ani ostatní postavy nebyly vůbec špatné. Popravdě musím tomu dát 3*, i když jsem předtím uvažovala o 2*, protože i přestože se jedná zjevně o bečkový film, tak jsem se u něj bavila přímo královsky. Těžko vyjmenovat nejvtipnější scénu - protože takové byly všechny snad až na tu poslední. ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele

Tak, ona to sice byla neskutečná (romantická a přeslazená) pitomost, ale mně se na to výborně koukalo (na dvě roztomilé upírky i na Dana), dobře jsem se u toho bavila a ani chviličku se nenudila. Bez zhlédnutí by mi asi nikdy nepřišlo na mysl, že Audrey Hepburn má stejné iniciály jako Adolf Hitler... ;-) A že to není žádný veledílo? Není, ale s tím už jsem do toho šla, tak po téhle stránce mě to nemohlo zklamat a vypnout občas potřebujeme všichni, že... (i já :-))) ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

MATTEL vám přináší novou speciální sérii extra tupých Barbie! :D Zajímaví bezkrevní zábavný experiment.. Bohužel se nemůžu ubránit dojmu... že v tom mohlo být i něco víc. Než pár dobrých joke... a celkem plochý příběh princezen. + Naprosto otřesné tvárnění hlavní ripleačky... tomu taky zrovna 2x nepřidává: Ale i tak mě to bavilo... prostě sávcii jako mi. :D ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zvláštne, aj napriek tomu, že išlo o totálnu koninu, navyše s nijak oslnivou réžiou a priemernými hereckými výkonmi, tak to celkom fungovalo a snímok ma celkom pobavil. Teda aspoň do takej miery, že som sa nenudil a sem-tam sa uškrnul. Veru, upíri v dnešnom modernom svete to majú náročné, zlaté časy stredoveku sú dávno fuč :). 55/100 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ty „extended life forms“, co budou muset brzy přejít při vysávání potkanů na papírová brčka, mi připomínaly vampýrskou variaci na 2 $ocky. S humorem natolik anemickým, že jediná hlína byla v rakvích a sentimentálním koncem, který se tam hodil asi jako úvodní proslov Vlada Ţepeşe na výročním sjezdu přátel Turecka.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo 37 dní. (Terva)
  • Krysten Ritter a Kristen Johnston se po filmu L!fe Happens (2011) sešly již u druhého projektu. (R´Hell)

Reklama

Reklama