Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka a archeoložka Claudie (Linda Blair) nalezne starou a šiframi posetou desku. Údajně z ní lze vyčíst cesta k bájnému pokladu. Desky se násilím zmocní banda zlosynů vedená špičkovým bojovníkem Bladeem (Ron Hall). Claudie však nalezne spojence - úřadujícího mistra světa v kickboxu Grega (Dale Cook) a jeho dvě děti, kteří padouchům připraví na cestě za pokladem nejedno překvapení... (Lateef)

(více)

Recenze (3)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tento akční snímek běžel kdysi v televizi a shodou náhod se mi jej podařilo nahrát na video(bohužel jsem jej taky omylem smazal). Je to samozřejmě naprosté béčko, ale rozhodně mě pobavilo. Příběh dvou dětí, jejichž otec je šampión v kickboxu, kteří se dostanou na stopu k ohromnému pokladu a cestou k němu se vypořádávají s bandou tupých protivníků. Scéna v Místnosti hraček je kouzelná a ve chvíli, kdy se jeden z nepřátel škrábe po žebříku, kterému se podlamují příčky, jsem se málem uřehtal. Vždycky mě lákaly filmy, kde jsou hledači pokladů vystaveni nástrahám a léčkám. Hora, ve které je bájný poklad skryt, je napěchovaná záludnými a důmyslnými pastmi a tehdy mě to naprosto vtáhlo do děje. Snímek obsahuje četné choreograficky perfektně zmáknuté souboje a především ten závěrečný(Dale Cook vs Ron Hall) je dělový. Celkově je to velmi slušné béčko, na které bych se znovu rád podíval. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka s malejma frackama a naprosto tupejma záporákama. Humor pro tříletý kido, kterýmu se to stejně už pod ruku naštěstí v týhle době nedostane. Zakopaný dost hluboko pohřbený a zapomenutý díky bohu. ()

skipercak 

všechny recenze uživatele

Neuveritelne naivny film urceny pre deti. Jednu hviezdu si zasluzia suboje, ktore bohuzial nici rodinne ladenie filmu. Ach jo. Stary dobry Americky ninja 5. ()

Reklama

Reklama