Reklama

Reklama

Pekelná noc

  • USA Hell Night
Trailer

Obsahy(1)

Parta studentů dostává jako úkol pro vstoupení do klubu strávit noc ve starém, opuštěném sídle. Po strašidelném příběhu o posledním potomku majitelů sídla jsou studenti vpuštěni dovnitř. Večer začíná několika strašidelnými triky, připravenými jejich kamarády. Jenže ten opravdový děs se právě probouzí někde ve sklepích zámku a chystá studentům opravdovou pekelnou noc. Pro většinu z nich také poslední. (Henk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupina študentov chce v starom, opustenom, rozľahlom rodinnom sídle postrašiť štyroch nových spolužiakov. Má to byť iniciačný, zasväcujúci rituál. V tomto dome sa stala pred dvanástimi rokmi viacnásobná brutálna vražda. Ak sa chcú stať členmi študentského klubu alfa-sigma-rho, musia stráviť noc na tomto strašidelnom mieste. Zdanlivo nevinná zábava sa však zmení na zúfalý boj o život. Čaká ich desivá "Pekelná noc" plná hrôzy. *** ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Neděsí, nešokuje, nudí. Čekal jsem něco ve stylu Night of the Demons, čili minimálně zábavnou vybíjenou okořeněnou duchařskými proprietami, ale kde nic tu nic. Jsme v teenage hororu osmdesátých letech a nedočkáme se žádných odhalených prsou, což osobně považuji za téměř skandální, a to i v kontextu s tím, že tu máme krev a mlíko Lindu Blair! "Bustová insuficience" bohužel není vyvážena ani nadbytkem brutality nebo gradací napětí, přitom prostředí strašidelného domu staví minimálně základy k progresivnímu vývoji v této oblasti. Zůstává však naprosto nevyužité a s nulovou atmosférou. Víceméně povedené jsou jen vražedné rejdy šíleného zloducha, kterých je však pohříchu málo. Hell Night byl pro mne docela velkým zklamáním. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Fantastický slasher z ranných 80´s. Perfektné spracovanie a natočenie, celý film sa odohráva v noci a na zámku, čo je krásne zachytené, spolu so všetkými tieňmi, mihotahúcim sa svetlom sviečok, či ohňom v starobylom kozube, vrhajúcim tiene na celú miestnosť. Nemyslím si, že režisér stopáž prestrelil, nenudil som sa ani minútu a záver krásne napínavo kulminoval. Záporák bol perfektne najskôr skrytý v tieňoch a ukázal sa až ku koncu, vraždy boli urobené skvelo a predovšetkým film nešetril ani na napätí. Linda Blair sa tu minimálne vyrovnala všetkým scream queens pred ňou aj po nej. Naozaj klasický 80´s slasher v tom najlepšom zmysle slova. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Osmdesátá léta přinesla velké množství slasherů a některé prostě zapadnou. Film „Pekelná noc“ je jedním z nich, protože vyloženě nemá nic, čím by vynikal, i když se snaží, aby byla ta pekelná noc skutečně děsivá, aby se studenti báli o svůj život. Tahle skutečnost se ale nějak nepodařila přenést na diváka, který si bude odnášet spíše průměrný hororový zážitek než zážitek skutečně dechberoucí. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Dnes již klasický slasher z počátku osmdesátých let, který má díky prostředí ve kterém se odehrává a kostýmům postav, lehkou příchuť gotického hororu... Film má již od počátku slušnou atmosféru, která se s postupujícím čase stupňuje a houstne, slabých, či hluchých míst je poskrovnu, vynikající hudební doprovod, který mi v některých chvílích trošičku připomínal Halloween, poměrně sympatické postavy (ani Linda Blair mě kupodivu tentokráte příliš nesrala) a retardovaného vraha, ze kterého jde respekt... Takže za mě spokojenost... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Nakrúcanie trvalo 40 dní. (molcan2)
  • Hoci vo filme herci niekoľkokrát prebehnú od domu k vstupnej bráne celého sídla, v skutočnosti je vzdialenosť medzi týmito dvoma miestami viac ako 1 míľa. (beso74)
  • Bludisko z živého plotu bolo postavené štábom, pretože v okolí panstva sa žiadne nenachádzalo. (molcan2)

Reklama

Reklama