Reklama

Reklama

Velký třesk

  • Česko Hledání zmizelých (více)
Trailer

Intenzivní pátrání po pohřešovaném končí... na počátku. Jedné pozdní noci v Los Angeles, zavítá návštěva ke dveřím soukromého očka Neda Cruze (Antonio Banderas). Ruský boxer nedávno propuštěný z vězení přichází s lukrativní nabídkou práce. Úkol zní najít jeho ztracenou sestru Lexie a její skrýš diamantů v hodnotě 30 milionů dolarů. Cruz však brzy zjistí, že zdánlivě běžný případ pohřešované osoby může zavinit konec světa, jaký známe dnes. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Jako fanda noir (a že to teda byl ale extrémně barevný noir) jsem mile překvapen. Zpočátku jsem si myslel, že natočili další verzi Sbohem buď lásko má... ale pak jsem zjistil, že se tím tvůrci jen inspirovali. Banderas byl správný psí čumák, Robert Maillet správný obr-idiot a Sienna Guillory osudově krásná. Ten konec byl sice dost střelený a taky mě už dost iritovaly různé mat-fyzácké kecy, ale jinak to byl velmi příjemný old-school film. Nezlobte se na mě, ale fakt se mi to líbilo. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hrozná slátanina. Banderas snažící se mluvit temným hlasem je jenom začátek, kterej už sám o sobě stojí za to... jako za prt. Pak přijde jedna šukačka, kterou bych nazval jednou z nejtrapnějších a nejmíň sexy šukaček, co jsem kdy ve filmu viděl, protože vzrušená baba u toho odříkává nějaký teorie o různejch fyzikálních kravinách a je hrozně okatý, že to hraje (jak herečka, tak i asi ta postava v tom filmu). Samotnej děj je v podstatě jenom blbost obalená v kecama o teorii velkého třesku a většině těch fyzikálních keců stejně nerozumíte. Big Bang by se to ani nemuselo jmenovat, protože ten děj se uplně klidně mohl motat třeba kolem výrobny palačinek... Konec už jenom završuje trochou akce, která je dost přehnaná a trapná. Jediný, co se mi na tom líbilo, byl někdy ten vizuální zjev některejch záběrů a maličko eště nějaký takový fluidum, který z toho sem tam stříklo... ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

The Big Bang je detektivka, přesněji moderní noirovka, jež vše staví na jednoduchém příběhu a Banderasovi. Proč moderní noirovka? (Menší spoilery): Fialové mraky jen tak někde jinde neuvidíte:-)). Nezapomenutelná je sexuální scéna, kterou doplňuje výklad fyziky, jak z Big Bang Theory:o)). Sice konec filmů spadá už do vod béčkových, ale i tak to Tonda B. utáhl. Mezi 3/4. ()

DonHUS 

všechny recenze uživatele

Béčková detektivka, která si hraje na víc, než čím ve skutečnosti je. Celý pokus o mysteriózno v druhé půli filmu působí jako pěst na oko a je redukován jen na kecy o velkém třesku (odtud nesmyslně název filmu) a božských částicích. Banderas občas něco zahlásí, ale postupně během odhalování stupidní zápletky film nudí. Fichtner je ze tří poldů jasně nejlepší, ale jako záminka pro zhlédnutí stejně neobstojí, na to má příliš málo prostoru. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si jak v jeepu na velmi nerovném povrchu. Chvilka klidné jízdy - film dobře šlape, má fajn atmosféru, a pak najednou bum, rána do palice, jeep najel na hromadu šutrů - film se změnil v cosi, co vůbec neladilo, když tu najednou zase klidná jízda. Hrozná nevyrovnanost filmu děsně škodí. Banderas není špatný, zápletka také ne, ale jaksi se to zvrtlo a pointa byla poněkud směšná, o což tvůrcům jistě nešlo. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Jedným z alternatívnych názvov snímky bolo aj označenie The Diamond Job. (MikaelSVK)
  • Ed Limato, slavný filmový agent, který pracoval například s Richardem Gerem nebo Melem Gibsonem, se dle vlastního vyjádření do filmového scénáře na první pohled zamiloval. Účast ve filmu nasměroval bezprostředně Antoniu Banderasovi, jemuž se shodou okolností scénář zalíbil stejnou měrou. (Conspi)

Reklama

Reklama