Reklama

Reklama

Díky přílivu nelegálních zbraní otřásá Detroitem rostoucí kriminalita a brutální přestřelka ve striptýzovém klubu v centru města je tou poslední kapkou. Policie spolu se speciálním útvarem ATF zahajuje válku nelegálnímu obchodu se zbraněmi na všech frontách. Jde po krku Richovi (50 Cent), který nemilosrdně likviduje svou konkurenci. Ve stejnou dobu je z vězení propuštěn bývalý překupník Angel (V. Kilmer), jehož první kroky vedou přímo za Richem. Opatří si zbraň a přidá se k jeho bandě. Rich je na vrcholu své „kariéry“ a díky krásné Gabrielle (A. L. McCord) má šanci dostat se z ulice k mezinárodnímu obchodu se zbraněmi. Netuší však, že má v týmu informátora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Val Kilmer vypadá v tomhle filmu fakt nechutně – vyžrané prase co se taktak hýbe – chlapec hluboko klesl nejen vzhledově…Celý film byl jeden velký vopruz, kde jediné co za něco stály, byly všechny ty zbraně, blonďatá štětka AnnaLynne McCord a mlácení tlusťocha do koulí basebalovou pálkou. Originální to bylo asi jen, co by se za nehet vešlo a 50 Cent by se měl na ty scénáře raději vysrat… ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

To zas byla kravina. Namachrovanej 50 halíř stojí za hovenec, Val Kilmer taky nudnej. Jediný pěkný na tom filmu je ta blondýna, ale ta zas neví komu vlézt do pelechu, jestli starýmu bossovi, nebo přiblblýmu bubákovi. No nevim, takovýhle rádoby akční filmy o rádoby trvdých bubácích by si mohli odpustit. Za tu buchtu 5%. :) ()

Reklama

Ace.A.T.L. odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl komentáře a hodnocení ostatních, nechtělo se mi tenhle film ani stahovat. Nakonec jsem to udělal(čistě z objektivního pohledu) a je to vážně kravina. Nevím, proč se někdo zahazuje natáčet takovýhle filmy. 50 Cent působí strašně uměle, Val Kilmer mohl před natáčením drobet zapracovat na postavě a celý film je jen slátanina machrování, nesmyslnýho "kmoterství" a celkem nepochopitelnýho respektu. Tohle je film pro obdivovatele 50 Centa, jako pána všeho a kontrolóra všech, protože je to přece king. Nechápu smysl natočení tohohle filmu. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Vyžranej neherec Val Kilmer, kterého nemusím, tam ani hrát nemusel, takovou přiblblou roli mohl zahrát kdokoliv. Danny Trejo se tam jen ukázal, na celém filmu mě zaujala jen AnnaLynneMcCord a trochu závěrečná přestřelka, jinak céčkový film jakých jsou mraky. Nebýt stálého naléhání abych film shlédl tak by mě naprosto minul a o nic bych nepřišel. Navíc se mi děsně nelíbila hrozná hudba. Ale ve filmu snad nejde ani o jakž takýs příběh , ale především o zbraně, v hlavní roli GUN, což napovídá originální název. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Bezkonkurečný scenár, ktorý by závidel aj Ayer, Mann a Scorsese. 50 halierov ide si to svoje a vo výprave dotýkajúce sa telenovely alebo sitcomu prednášajú svoje antiherecké kreácie a do toho kráča od včiel napichaný Val, ktorý nevedno či pracuje na čiernych vtákoch. Každopádne je pocit trápnosti opodstatnený, nohavice sú správne dole (a potom prečo nevie utekať pred policajtmi, bodaj by nie v tých spustených). Všade to duní a vymetajú sa bary, málo štetiek a pod. Ako pravý obraz Ameriky nie je ďaleko no robí to priam detským kalibrom. SIlný kaliber, no ja sa z toho po*** ty*****. (videné 21.11.2018, YT) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama