Reklama

Reklama

Díky přílivu nelegálních zbraní otřásá Detroitem rostoucí kriminalita a brutální přestřelka ve striptýzovém klubu v centru města je tou poslední kapkou. Policie spolu se speciálním útvarem ATF zahajuje válku nelegálnímu obchodu se zbraněmi na všech frontách. Jde po krku Richovi (50 Cent), který nemilosrdně likviduje svou konkurenci. Ve stejnou dobu je z vězení propuštěn bývalý překupník Angel (V. Kilmer), jehož první kroky vedou přímo za Richem. Opatří si zbraň a přidá se k jeho bandě. Rich je na vrcholu své „kariéry“ a díky krásné Gabrielle (A. L. McCord) má šanci dostat se z ulice k mezinárodnímu obchodu se zbraněmi. Netuší však, že má v týmu informátora. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

verbal 

všechny recenze uživatele

Když se negerský recitátor a příležitostný neherec rozhodne vzít do rukou další věc, kterou umí nejhůř, vybije si na ubohém divákovi i své scénaristické ambice. Vznikne tak hnusně klišovitý maglajz, plný nářků na život na ulici a fuckujících, sebevědomých černoušků. Aby splnil veškeré požadavky podobných snímků třetí kategorie, mělo by i zde figurovat nějaké vyčpělé jméno někoho, koho kdysi třeba i považovali za herce. Rozhodl se proto exhumovat Valivého Kilmra. Ten, patrně po vzoru Marlona Branda, dorostl do porážkové váhy a už má evidentně problém na svých otylých nohách uchodit celý film! Nicméně účel to splnilo. Funivými pohyby a konstantně ztuhlým výrazem ve svém masitém obličeji jen potvrdil, že co je mrtvé, mělo by zůstat zakopáno. Tedy nejedná li se zrovna o další počin pana Romera. Ten po takovémto výkonu nepochybně zváží jeho participování na své novince, kterou asi tentokrát překvapivě bude "Return of return of living dead"! A hádejte, kdo k tomuto veledílu zprznil sountrack?? Ano, ano, samozřejmě samotný vítěz recitační soutěže "O zlatého motherfuckera"! A tak zní celý film ponurým Detroitem tklivá "duc, duc" rýmovačka na slova bič, mothafucka, nigga, die, kill a fuck, a to s kadencí Jiřinky Švorcové, přednášející nějaký ten normalizační klenot. Paráda!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nějak z toho nešlo dostat víc než obstojný průměr. Curtis Jackson, známější v hudební branži jako 50 Cent, má pořád potřebu hrát, i když to moc neumí, a tentokrát si napsal vlastní scénář o drsném černém nelegálním obchodníkovi se zbraněmi, který má vedle sebe nohsledy, do party přijal z vězení čerstvě propuštěného Vala Kilmera coby policejního informátora a v zádech má policii, která mu jde vytrvale po krku. Příběh docela průhledný, málo akční, ale se snaživou režií Jessy Terrera a sličnou AnnaLynne McCord, která film ozdobila svou účastí. Film se tvářil velmi schopně, ale stín průměru se mu, ani přes drobnou roli Dannyho Treja a urputnou snahu, překročit nepodařilo. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jako příběh nebyl zas tak špatný, nějaký napětí tam bylo, ale šlo spíš o obsazení, které se totálne nezvládlo. Buřt Val Kilmer tam vypadá jak mánička a vopičák Fifty sent to taky nedává. Tři za příběh a za pár dobrých přestřelek a za napětí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Val Kilmer vypadá v tomhle filmu fakt nechutně – vyžrané prase co se taktak hýbe – chlapec hluboko klesl nejen vzhledově…Celý film byl jeden velký vopruz, kde jediné co za něco stály, byly všechny ty zbraně, blonďatá štětka AnnaLynne McCord a mlácení tlusťocha do koulí basebalovou pálkou. Originální to bylo asi jen, co by se za nehet vešlo a 50 Cent by se měl na ty scénáře raději vysrat… ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tak a už nemáme konkurenci.......... O čem to je ? O práci o zločincích a nenávisti k policajtům - tak že o ničem. Natočit něco podobného třeba Quentin Tarantino mělo by to grády, černý humor, dobrou hudbu a hlavně smysl, mělo by to smysl. Tady to prostě nefunguje, špatně zpracované a ani herci do toho nedávají vše, tedy skoro nic. Je to prostě propadák. Jednu hvězdu víc ani ťuk. CITÁT - Lidi hladověj, maj bídu............... Tenhle film je taky bídnej. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

To zas byla kravina. Namachrovanej 50 halíř stojí za hovenec, Val Kilmer taky nudnej. Jediný pěkný na tom filmu je ta blondýna, ale ta zas neví komu vlézt do pelechu, jestli starýmu bossovi, nebo přiblblýmu bubákovi. No nevim, takovýhle rádoby akční filmy o rádoby trvdých bubácích by si mohli odpustit. Za tu buchtu 5%. :) ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Všechno, naprosto všechno je ve filmů průměrné. Akční scény, (moc jich není), technická uroven, herecké výkony (50 cent je teda pekelně topornej). Film má 73 min, bez titulků, za tu dobu je tam plno postav a několik zbytečných. Jednině Kilmer byl dobrej a s jeho postavou sem mohl nevázat náký vztah ostatní mi byli ůplně ukradeni. Pokud čekáte přehip-hopovaný film, tak to můžete zkouknout. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, měl jsem půldolara vždycky rád. Z hodnocení mě trochu mrazí, protože se mi Gun prostě líbil. ☆☆☆ + ☆ za hudbu ode mě ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Počas sledovania tohto C-čka ma rušil divný zvuk. Až ku koncu som prišiel na to, že od nudy obhrýzam vlastné kreslo. Veru, sledovať Sumo Kilmera vyše hodiny dá zabrať aj priemyselnej kamere. A 50 Cent? Ten určuje fiškálnu hodnotu filmu. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Vyžranej neherec Val Kilmer, kterého nemusím, tam ani hrát nemusel, takovou přiblblou roli mohl zahrát kdokoliv. Danny Trejo se tam jen ukázal, na celém filmu mě zaujala jen AnnaLynneMcCord a trochu závěrečná přestřelka, jinak céčkový film jakých jsou mraky. Nebýt stálého naléhání abych film shlédl tak by mě naprosto minul a o nic bych nepřišel. Navíc se mi děsně nelíbila hrozná hudba. Ale ve filmu snad nejde ani o jakž takýs příběh , ale především o zbraně, v hlavní roli GUN, což napovídá originální název. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Pozeram, do prdele, Val Kilmer sa ledva hybe a ledva chodi ..... a este ja aby som mu veril acnu rolu ... no tak to ani omylom, ne, ne : 0 % ()

LTeez odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl nic, co by mě takhle NEbavilo.... 50ty drž se mikrofonu a nebo víš co, radši se na to vy*** úplně ! 10% za ty krásný ženský, jinak předvídatelná příliš gangsta groteska..... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Proč někdo věnuje čas a energii na natočení takovýho blábolu,plnýho klišé,kde se opakujou scény ze všech podobnejch filmů,to vážně nevim.Val Kilmer,ten už hraje jen v debilních filmech,a mně vlastně bylo úplně jedno ,jak to dopadne.30%. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty 80. a 90. léta Vala Kilmera. Obtloustlý potácející se po brakových rolí. Dávám jednu hvězdičku za AnnaLynne McCord, skrze které jsem se do toho pustil. Zbytek je černošská gangsterka o zbraních bez nějakého napětí o dvou přestřelkách. Mimochodem celý film netrvá ani 75 minut !! ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Priemerná gangster krimi točiaca sa okolo kšeftov so zbraňami. O nič svetoborné nejde, sfilmované na podobný spôsob to už bolo niekoľkokrát.....ale je to POZERATEĽNÉ. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Úplný průser to zas nebyl, závěrečná přestřelka docela ušla. Ale ten balast okolo byl dost chatrný. Nudní herci, nudný scénář a zmatlané dialogy. Hlavně Val Kilmer vypadal dost nepřítomně, jako by mu to celé bylo u prdele. A tak i mě je tenhle snímek u prdele. Za finální přestřelku a za tu extra pušku na konci dávám 2*, víc ani ťuk. 40% ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Převídatelné. Hloupé. Nudné. Primitivní. S hroznou hudbou. S hroznými "akčními" scéna. S hrozným půlcentem. Všechno bylo hrozné. Aspoň, že to bylo krátké. O pět minut víc a vylítla bych z kůže. ()

Reklama

Reklama