Reklama

Reklama

Policista Michael Savion se při své práci denně setkává s tím nejhorším zločinem, ale i s korupcí, která ovládá celý policejní sbor. Po smrti bratra Davida, který patřil k jednomu z pouličních gangů, Michael pochopí, že z tohoto začarovaného kruhu není úniku. Detektiv Hardwick bere Davidovu smrt na lehkou váhu, protože mu vůbec nevadí, když si „zlí hoši“ mezi sebou sami vyřizují účty a dělají tak špinavou práci za policii. Savion proto odloží uniformu a dá se do pátrání na vlastní pěst. Pronikne do srdce mafiánské organizace a chystá krvavou odplatu. Stále více si však uvědomuje, že to, co plánuje, by s policejním odznakem možná byla záslužná služba spravedlnosti, ale bez odznaku že to bude jen chladnokrevná vražda. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

verbal 

všechny recenze uživatele

Na to, že v tom chrochtá Valivý Kilmer a recituje "ohyzdná půldorarová opička" Jackson, jejichž prezence se poslední dobou stává etalonem "opravdové kvality", to zase až tak k poblití není! Padesátikilový, krajně nesympatický hrdina s asymetrickýma ušima během devadesáti minut sice pěstičkama rozšmelcuje bandu metrákových negrů, aniž by se zadýchal, klišovitě pomiluje nějakou tu odpudivou blondýnu a pomocí patrně magického, nevyčerpatelného zásobníku s přehledem vykulkuje drsný hispánský gang, ale příjemně to odsejpá , dialogy mají vesměs minimálně hlavu a někdy dokonce i patu a hlavně na konci nevyhrajou rusáci. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tak si to celou dobu mašírovalo ke třem videobéčkovým hvězdám a pak přišel závěr, kterej to všechno tak zmrvil, že jsem vzteky jedný hvězdě ukopal všech pět cípů a snížil tak hodnocení na dvě. Né že bych konec nějak zásadně popřel dění ve filmu, ale byl zvolen krajně nevhodně. Prostě se z ničeho nic najednou všechno vyřešilo, máme tu automobil, co bourá pouhým otočením volantu a to tak, že provede asi 75 vrutů a samotné zakončení scény nese přívlastek nejklišovitější z klišovitých. Přitom předchozích 70 minut jsem sledoval nenáročnou gangsterskou zábavu, žánru odpovídající herecký výkony, sem tam nějakej fight a celé se to zahalovalo mírně zfetovanou atmosférou. Škoda. P.S.: Val Kilmer musí bejt nemocnej, není jinak možný, aby někdo vypadal jako blonďatá přerostlá panda. A souboj s Hectorem měl být vrchol filmu, ne?? Něco tak špatnýho už nechci dlouho vidět... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nenáročná video oddechovka, která si na nic chytrého nehraje. Na každém třetím kroku je vidět céčková produkce a strašně odfláknutá technická stránka. Hrozné efekty bych ještě pochopil a překousl, ale šíleně mi vadila roztřesenost kamery v akčních scénách. Na druhou stranu mě překvapilo docela zářivé obsazení, na céčkovou produkci moc nevídané. Díky hercům a první polovině dávám podprůměrné hodnocení. Ale všechno zkazila technická stránka a konec tomu už jen nasadil korunu. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Bolo to jednoducho čitateľné ako nápojový lístok v lacnom bare, ktorý prečítate behom krátkej chvíľky a hneď viete pri ktorom drinku skončíte, keďže ponuka je dosť mizerná. Akčný účel bol splnený bitky a prestrelky o tie núdza nebola (dostal som to čo som si objednal), ale celé to bolo bez príchutí, bez akejkoľvek zápletky či zamotania príbehu, ktoré mi tam chýbalo. Pár okamihov mi pripomenulo Zbaľ prachy a vypadni práve s Vinnie Jonesom, ale jeho staré dobré gangsterské vyčíňanie mi taktiež chýbalo. Každopádne malo to viacej chýb a to myslím, že hlavne zo strany tvorcov, pretože herecké obsadenie bolo až prehnané a nedali možnosť vyniknúť ani jednému z nich a tak ich spoločné účinkovanie nemôžem ohodnotiť na viac ako 40%. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Film měl neco do sebe akce tam bylo tak akorát, napětí taky, docela good bitky a obsazení taky dobrý. Jen nechápu proč tam skoro vubec nebyl Vinnie Jones, 50cent a Kilmer kdyz na začátku jsou napsaní hned jako první v titulkách a ten konec taky dobrý epic fail viz jak hodil s tím autem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příšerný akčňák v mnohém překonávající i nové pecky od Seagala, s jednou z nejvíc WTF trikových scén v dějinách filmu, (vzpomeňte si na závěrečnou scénu s převrácením auta) kterou jsem si musel pustit 6x abych uvěřil, že to myslí vážně. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zabili jste mi bráchu, tak se k vám infiltruju a dam vám všem přes držku. Videobéčko s rychlou filtrovanou kamerou, klasickou story a nevyužitým Vinniem Jonesem. Bitky, drogy, štětky, tajní a zápasnickej turnaj. Občas v tom byl guláš, ale nakonec všechno dobře dopadlo. Vypnout a hlavně nemyslet. 50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Keby to nemalo taký hnusný vizuál a nepríjemnú kameru, tak by to bol celkom ok videobéčkový revenge film v ktorom sa objaví prekvapivo dosť povedomých ksichtov. A aj Goss sa celkom predvedie v akcii. Ale miestami bolo skoro až nepríjemné to sledovať. 4/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Na video film jsem čekal opravdu velkou sračku, ale jsem překvapen. Val ještě válí, přehledněte ošklivější ženský (vím, žádná žena není ošklivá) a pěkně si zaboxujte. ()

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

Tak vypnout jsem to chtěl po první scéně. Další scéna ještě horší a takto se to neslo.... Ano, v tomhle hraje 50, Kilmer, Vinnie Jones. Je to blbost. Ztráta času!!! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Luke Goss vyrazil na kruciatu, tentokrat ale nepotrebuje nikoho odbuznit /ani ja ne/ ide totiz potierat zlociny a korupciu. Sice je to len taky vychudnuty cvrk, vysuseny netopier, unho nie je kazde kilo vyformovane tam kde by malo byt - teda myslim jeho vychudnute ruky, tam by sa zislo par kil svalov. Jo a v v plnej vyzbroji vazi 65 kil ... ale dobre sa na to pozera. Obcas som sice mal pocit, ze zbrane sa u Gossa dobijaju samy, to je vec tolerancie : 65 % ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Trojička Kilmer, Centař a McCord se vrátila a stejně jako v Silném kalibru to nestálo za nic. Prostý děj, Goss, který si hraje na Stathama a ten černoch by se měl na herectví vykašlat. Čekal jsem, že AnnaLynne předvede něco nového, ale nepředvedla vůbec nic.. Ztráta času.. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Krvavá odplata vo mne svojím názvom evokovala akčnosť, krviprelievanie a silný zážitok....ale zostalo len pri evokovaní, realita bola celkom iná - opačná. Slabá akcia, ničím výrazný príbeh so záverečným fiaskom, o krviprelievaní nemôže byť ani reči. Film by som premenoval radšej na odplata bez krvi. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Gossa možem. Podobá sa na Pitbulla, to u neho zvyšuje moje sympatie. 50 centovka naštastie nehrala veľa. A partia hassan jones, islo im to vskutnu uchvatne. A všetko to zaklincoval dlhovlasý Kilmer. Nijak extra zvlasny film. Pekné bitky, solidna akcia. Kamera v prvej scene bola taka špatna až som sa bal aby taka nebola aj nadalej ..nastastie nebola. Koniec resp nekonecne kotulanie sa digitálneho auta to zabilo. Cigan na konci bol riadne nabitý, a myslim ze Luke by len tak lahko z toho nevyviazol. Co este k tomu .... asi len ze 3 z 5 ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dosť sklamanie. Luke Goss síce pôsobí drsne ale predsa len nie je to práve veľká martial arts hviezda a je to príliš veľké tintítko. Dej je lacný a nie vždy dáva zmysel. Dialógy nič moc. Kilmer, Jones a 50 Cent sú tam len z povinosti a vo filme sa vyskytujú len na pár minút. Vlastne je to všetko celé zle. Len akcia to ako tak zachraňuje. Slabé 3* hviezdičky. Dal by som dve ale záverečná scéna z "prevráteným" autom pobavila tak, že som si ju musel pustiť ešte pár krát potom a zvyšujem za ňu na tri. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Chápu snahu Luka Gosse očistit svou reputaci z minulosti, kdy byl křehkým hřejivým pop zpěvákem (skupina Bros), že cíleně mění image prostřednictvím drsných rolí v akčně laděných filmech. Bohužel to, ale neznamená, že když si obleče bílý nátělník, odhazuje zpomaleně cigaretové špačky v mlze vyfouklého dýmu a nechá se divoce "potetovat" propiskou, že ho prohlásíme za připraveného do akce... Režisér Hewitt zřejmě hrál příliš hru Grand Theft Auto - San Andreas, jeho film se taky hemží podobným panoptikem gangsterských postaviček a pojednává o problémech se začleněním v mafiánské organizaci... Opilý kameraman, střihač, co asi usmrkává kokain z rekvizitárny, obrazová úprava jakoby jí schvaloval Marilyn Manson, úžasné neherecké výkony všech neherců, skvěle namaskovaný Val Kilmer na vypaseného odulého bosse (stejný tým upravuje i Stevena Seagala do jeho filmů) a snaha zamaskovat, že to není videofilm, ale film. Mladým divákům s rovným kšiltem a naraženou kapucí by se, ale Blood Out mohl líbit. ()

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Těžký béčko, který ovšem ani přes svůj žánr diváka pravděpodobně moc nezaujme. Trapnej příběh, trapně natočenej, trapnej Luke Goss.. prostě celý mi to přišlo děsně trapný.. Policajtovi zabijou bratra, začne si hrát na gangstra a jak to bude pokračovat už všichni víme.. celej se potetuje a stane se z něho ten nejdrsnější.. a konec? abych tu nespoiloval tak to komentovat nebudu, nechcu váš odrazovat, ale rozhodně nedoporučuju.. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Děsná blbost. Celé to bylo zmatené, naivní a hlavně dialogy a hudba hrůza, závěr ani nekomentuji.Za mne 30%max. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Sociopatické hnutí má definitivně svou další obět. Killmer se pomalu na plátno ani nevejde a 50 cent je spíš za šaška, než za drsnáka. Jediný rádoby béčkový tahoun je Luke, který si myslí, že je stejně dobrý jako Statham. Není a nikdy nebude. Anna Lynne ani neukázala prsa a to tu má být prosím za děvku.. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice drsný snímek o pomstě jednoho drsného policajta. Příběh napumpovaný akcí a tvrdých pěstí. Takový film tu předlouho nebyl. Stará filmová škola v současném hávu opět předvádí to, co tu už bylo mnohokrát . No a co? Pokud má film koule, tak proč ne? Luke Goss ukazuje, že na takové role prostě má. Se Stathamem si může podat ruku. A já doufám že neusne na vavřínech. Současný film potřebuje akční hrdiny. Je jich nějak málo. ()

Reklama

Reklama