Reklama

Reklama

Policista Michael Savion se při své práci denně setkává s tím nejhorším zločinem, ale i s korupcí, která ovládá celý policejní sbor. Po smrti bratra Davida, který patřil k jednomu z pouličních gangů, Michael pochopí, že z tohoto začarovaného kruhu není úniku. Detektiv Hardwick bere Davidovu smrt na lehkou váhu, protože mu vůbec nevadí, když si „zlí hoši“ mezi sebou sami vyřizují účty a dělají tak špinavou práci za policii. Savion proto odloží uniformu a dá se do pátrání na vlastní pěst. Pronikne do srdce mafiánské organizace a chystá krvavou odplatu. Stále více si však uvědomuje, že to, co plánuje, by s policejním odznakem možná byla záslužná služba spravedlnosti, ale bez odznaku že to bude jen chladnokrevná vražda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dosť sklamanie. Luke Goss síce pôsobí drsne ale predsa len nie je to práve veľká martial arts hviezda a je to príliš veľké tintítko. Dej je lacný a nie vždy dáva zmysel. Dialógy nič moc. Kilmer, Jones a 50 Cent sú tam len z povinosti a vo filme sa vyskytujú len na pár minút. Vlastne je to všetko celé zle. Len akcia to ako tak zachraňuje. Slabé 3* hviezdičky. Dal by som dve ale záverečná scéna z "prevráteným" autom pobavila tak, že som si ju musel pustiť ešte pár krát potom a zvyšujem za ňu na tri. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Krvavá odplata vo mne svojím názvom evokovala akčnosť, krviprelievanie a silný zážitok....ale zostalo len pri evokovaní, realita bola celkom iná - opačná. Slabá akcia, ničím výrazný príbeh so záverečným fiaskom, o krviprelievaní nemôže byť ani reči. Film by som premenoval radšej na odplata bez krvi. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tak si to celou dobu mašírovalo ke třem videobéčkovým hvězdám a pak přišel závěr, kterej to všechno tak zmrvil, že jsem vzteky jedný hvězdě ukopal všech pět cípů a snížil tak hodnocení na dvě. Né že bych konec nějak zásadně popřel dění ve filmu, ale byl zvolen krajně nevhodně. Prostě se z ničeho nic najednou všechno vyřešilo, máme tu automobil, co bourá pouhým otočením volantu a to tak, že provede asi 75 vrutů a samotné zakončení scény nese přívlastek nejklišovitější z klišovitých. Přitom předchozích 70 minut jsem sledoval nenáročnou gangsterskou zábavu, žánru odpovídající herecký výkony, sem tam nějakej fight a celé se to zahalovalo mírně zfetovanou atmosférou. Škoda. P.S.: Val Kilmer musí bejt nemocnej, není jinak možný, aby někdo vypadal jako blonďatá přerostlá panda. A souboj s Hectorem měl být vrchol filmu, ne?? Něco tak špatnýho už nechci dlouho vidět... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice drsný snímek o pomstě jednoho drsného policajta. Příběh napumpovaný akcí a tvrdých pěstí. Takový film tu předlouho nebyl. Stará filmová škola v současném hávu opět předvádí to, co tu už bylo mnohokrát . No a co? Pokud má film koule, tak proč ne? Luke Goss ukazuje, že na takové role prostě má. Se Stathamem si může podat ruku. A já doufám že neusne na vavřínech. Současný film potřebuje akční hrdiny. Je jich nějak málo. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Bolo to jednoducho čitateľné ako nápojový lístok v lacnom bare, ktorý prečítate behom krátkej chvíľky a hneď viete pri ktorom drinku skončíte, keďže ponuka je dosť mizerná. Akčný účel bol splnený bitky a prestrelky o tie núdza nebola (dostal som to čo som si objednal), ale celé to bolo bez príchutí, bez akejkoľvek zápletky či zamotania príbehu, ktoré mi tam chýbalo. Pár okamihov mi pripomenulo Zbaľ prachy a vypadni práve s Vinnie Jonesom, ale jeho staré dobré gangsterské vyčíňanie mi taktiež chýbalo. Každopádne malo to viacej chýb a to myslím, že hlavne zo strany tvorcov, pretože herecké obsadenie bolo až prehnané a nedali možnosť vyniknúť ani jednému z nich a tak ich spoločné účinkovanie nemôžem ohodnotiť na viac ako 40%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Druhý film v priebehu dvoch rokov, v ktorom sa stretáva trio hercov Val Kilmer, Curtis "50 Cent" Jackson a AnnaLynne McCord. Tým prvým bol Gun (2010). (drake31)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v meste Baton Rouge, ktoré je hlavným mestom amerického štátu Louisiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama