Reklama

Reklama

Kriminálka Staré Město

(seriál)
  • Slovensko Kriminálka Staré Mesto
TV spot 13
Slovensko / Česko, (2010–2013), 12 h 19 min (Minutáž: 52–59 min)

Hrají:

Zuzana Fialová, Matěj Hádek, Milan Lasica, Emília Vášáryová, Tibor Babarcai, Peter Šimun, Marián Slovák, Boris Farkaš, Táňa Pauhofová, Alexander Bárta (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Nový česko-slovenský kriminální seriál České televize, Slovenské televize a společnosti Trigon, zasazený do každodenní reality životem kypícího bratislavského Starého Města. Ale tak jako je současný zločin mezinárodní, tak i naše příběhy se budou odehrávat v širším, česko-slovenském prostoru. Svoji úlohu v seriálu hraje především pestrobarevný vzorek typických obyvatel malebné bratislavské čtvrti, lidí se svými rozmanitými, často smutnými osudy. Nejen drobné krádeže, ale i vraždy z vášně, či skandální aféry s mezinárodním dosahem stojí v centru tohoto poutavého vyprávění, plného napětí, zajímavých psychologických postřehů i nadlehčeného humoru. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele MartinezZ k tomuto seriálu (1)

Kriminálka Staré Město (2010) 

Zajímavé případy, zajímavé osazenstvo kriminálky s lehce nevyjasněnými vztahy, Zuzana Fialové ze které jsou všichni paf, Matěj Hádek, který mi tu nevadil. Potud OK. Problémem mi byla máma (Fialová), kašlající na syna, kterého tak furt měla na krku babička nebo exmanžel, která namísto syna věnovala mnohem více času svému bývalému šéfovi nebo po barech. Taky jsem nechápal, jak vyšetřovatelka leze svému bývalému šéfovi, u něhož má také indície o tom, že by nemusela kdákat všechno, chodí právě kdákat všechno i v průběhu vyšetřování. Neseděla mi ani místy dost křečovitě patetická hudba, navozující jakousi důležitost a osudnost okamžiků tehdy, když šlo o prd. A cukavou kameru si mohli autoři také odpustit - není akční, je roztřesená. Perličkou byla v posledních dílech asi ona opsudovat, kdy hlavní postavy případů se s Fialovou setkávali ně některých místech ještě dřív, než se v ději vůbec projevila jejich role - to působilo poněkud scénáristicky trapně. Přesto se na to dalo koukat a jak je vidno, aj na Slovensku se umí dělat přinejmenším obstojné kriminálky ;) ()

Reklama

Reklama