Reklama

Reklama

Kriminálka Staré Město

(seriál)
  • Slovensko Kriminálka Staré Mesto
TV spot 11
Slovensko / Česko, (2010–2013), 12 h 19 min (Minutáž: 52–59 min)

Hrají:

Zuzana Fialová, Matěj Hádek, Milan Lasica, Emília Vášáryová, Tibor Babarcai, Peter Šimun, Marián Slovák, Boris Farkaš, Táňa Pauhofová, Alexander Bárta (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Nový česko-slovenský kriminální seriál České televize, Slovenské televize a společnosti Trigon, zasazený do každodenní reality životem kypícího bratislavského Starého Města. Ale tak jako je současný zločin mezinárodní, tak i naše příběhy se budou odehrávat v širším, česko-slovenském prostoru. Svoji úlohu v seriálu hraje především pestrobarevný vzorek typických obyvatel malebné bratislavské čtvrti, lidí se svými rozmanitými, často smutnými osudy. Nejen drobné krádeže, ale i vraždy z vášně, či skandální aféry s mezinárodním dosahem stojí v centru tohoto poutavého vyprávění, plného napětí, zajímavých psychologických postřehů i nadlehčeného humoru. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Beagle k tomuto seriálu (1)

Kriminálka Staré Město (2010) 

Viděla jsem zatím jeden díl, takže moje hodnocení berte s rezervou, ale vůbec mi to nepřišlo špatné. Zuzana Fialová s Matějem Hádkem jsou docela solidní dvojka, děj měl spád a rozhodně se neuchyloval k trapnostem typu Kriminálka Anděl z produkce TV Nova. Jenom se mi nelíbí snaha imitovat názvem seriálu produkci z cyklu CSI, tvůrci si tím spíš trochu škkodí. ()

Reklama

Reklama