Reklama

Reklama

Importance of Being Morrissey, The

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Unikátní dokument o člověku, který ovlivnil celou generaci nejen ve Velké Británii. A ve svém tažení úspěšně pokračuje i nadále. Morrissey, zakladatel legendárních The Smiths, nyní na sólové dráze, se ohlíží za svou dosavadní kariérou. Slavné osobnosti jako J .K. Rowling, Noel Gallagher, Bono, Chrissie Hynde nebo Alan Bennett hovoří o svém ovlivnění tímto muzikantem. (vaja)

(více)

Recenze (2)

vaja 

všechny recenze uživatele

"It's all just abuse, and it's all just human evil. Which is why I think the Royal Family is evil because they enjoy fox hunting. These are despicable people. And Charles of them all has no intelligence whatsoever." Morrissey byl vždycky svéráz. Jak sám ale říká, nikdy nechtěl být kontroverzní. Ten tajemný a lákavý mýtus, který si kolem sebe vybudoval, mu však stěží někdo odpáře. Nestalo se to ani v tomto dokumentu, kde boří některé legendy. Takovou schopnost podmaňovat by mu mohl závidět i samotný Derren Brown... "Age gives you a great sense of proportion and you can be very hard on yourself when you're younger but now I just think, well everyone's just absolutely mad... and I do quite well." ()

Bismarck 

všechny recenze uživatele

Steven Patrick Morrissey - pro některé modla, pro jiné poněkud odpudivý typ umělce. Odkud se bere inspirace, která je v pozadí jeho osobité hudby? Je homosexuál nebo opravdu striktně dodržuje zásady celibátu? Jak je to s jeho vegetariánstvím a s láskou ke každé živé bytosti (Meat Is Murder)? Na tyhle otázky, které tvoří jakýsi pomyslný základ specifické kontroverze všeobecně známé jako Morrissey, vám tento dokument neodpoví. Pokud ovšem patříte k fanouškům slavných The Smith či pozdější sólové tvorby této ikony britské populární hudby, dokument byste si neměli nechat ujít. ()

Reklama

Reklama