Reklama

Reklama

Ve dne je redaktorka Nola Devlinová skromná šedá myška, ale po večerech se mění ve štíhlou atraktivní sloupařku Belindu Apple, která radí ženám s jejich problémy. Její články mají u nadšených čtenářek velký ohlas a náklady časopisu stoupají. Všechno jde hladce do chvíle, kdy se vedení rozhodne její sloupky vydat knižně a Belinda se má zúčastnit autogramiády... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nic proti ničemu, stokrát viděno stokrát hráno, jedním okem tam a někudy jinudy hned zase ven, žila byla Roman Tyčka, a tak dále, a tak dále. Neuráží a žádný druh bolestí nepůsobí (ani nebudí puzení bolest působit). Zajímavé to ale je jenom pokud se vám líbí Poppy Popoluška. Což je sice i můj případ, ale téhle rutinní jednohubce nemůžu dát víc než šedesátku. ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si vlastně pustila jen proto, že jsem neměla nic jiného na práci, ale příjemně mě překvapil. Nola má sen a je na nejlepší cestě k tomu si ho splnit, ale nesplňuje jeden požadavek; dokonalost. A tak vytvoří imaginární, ale zato dokonalou Belindu Apple. O půl roku později se s kamarádkami domluví, že začnou hubnout, jelikož nejsou zrovna nejtenčí a zábava začíná. Film ukazuje na prakticky všechno, co se hubnutí týče a co je na tom tak těžkého, takže nám ženám většinou nezbývá nic jiného, než soucitně kývat hlavou. Na pět hvězdiček to sice nemá, ale přesto jde o velice slušný námět a snímek. ()

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Každá z nás si aspoň jednou v životě přála zažít si Popelčin příběh. Změnit se přes noc z ušmudlané dívčiny v neuvěřitelnou krasavici a vzít si za muže neodolatelného prince. Většině z nás by ale nejspíš stačilo trochu zhubnout a najít si pěkného hodného věrného chlapa. A o tom jsou Popelky. Naprosto hloupý název, který mě dost odrazoval, ale nakonec mě film překvapil. Nepřekvapil mě originálním příběhem, ten byl samozřejmě díky názvu úplně jasný, ale prostě celé to zpracování bylo moc milé. Trio kamarádek bylo skvělé. "Princ" byl opravdu neodolatelný. A dopadlo to samozřejmě dobře. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Popelka alias Jablko mi byla sympatická, když měla šokující nadměrnou velikost L, dvě stejně vorvaní kamarádky, hákovala v kanceláři, trávila vášnivé noci s počítačem a občas chodila rozcuchaná. Pak přestala jíst oříšky, utáhla prince na moudra z Bravíčka, zakoupila nejohavnější štekle na světě a žila šťastně až do titulků. Umím si představit, jak tohle pouštějí za trest na odtučňovací klinice za tajně ocucanou mentolku. Tak kdo si dá tři ohryzky po Popelce? ()

Jennifer.S 

všechny recenze uživatele

Ach né, já jsem tlustá a můj život nemá cenu. Musím dát přes hubu každému, kdo mi řekne, že jsem tlustá. Nemůžu sedět v restauraci u okna, nemůžu řídit to krásné auto, protože jsem tlustá. Jsem tlustá, jsem tlustá, jsem tlustá. Co budu dělat? Asi zhubnu. Hubnu, hubnu, hubnu, najdu lásku, hubnu, hubnu, hubnu. Dramatické přiznáni ke lži - ale to jsem už hubená, takže je mi odpuštěno. (Dear Lord....) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 plnoštíhlé ženské a jedna sádelnice (něco jak Rebel Wilson) jdou do restaurace chtějí sedět u okna (více stolů u okna tam asi nebylo) , ale stůl je zabraný tak se naštvou , že to je kvůli tomu, že jsou tlusté a rozhodnou se , že zchudnou. Jedna má motivaci, že chce nosit bikiny (zrovna ta tlustá už jen ta představa mě děsí)  druhá si vzpomene, že byla dříve chudá, ale šéf ji osahával tak ztloustla, aby to nedělal a třetí chce hnusné bílé šaty a hnusné boty (pravděpodobně nejhnusnější boty a šaty co kdy byly ve všech popelkách co jsem kdy viděl). Ta třetí je navíc něco jak Hannah Montana a žije dva životy je obyčejnou editorkou a má alter ego ženu co radí jiným ženským a vydala jednu knížku. Akorát celý film řeší, že si našla chlapa a , že musí jako to alter ego i ta normální jít na jakýsi ples. Film je to průměrný obě dvě její kamarádky jsou šedé myši a absolutně nezajímavé  a hlavní herečka taky moc krásou neoplývá navíc všechny tři nemají žádný  vkus tak, že kdyby tam celý film chodili v pytli na odpadky vyjde to na stejno. Dvě hvězdy dole, že tam musely dat ty sračky z Me Too a hvězda dole za konec , který je debilní až na půdu. Ta hlavní herečka se nijak nezměnila jen si obarvila vlasy namalovala se a nalakovala si nehty a nikdo ji nepoznal tudiž jsou všichni asi debilní.  2 hvězdy za film a obal ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Blbost. A po pár minutách filmu velice snadno uhodnete, jak to všechno dopadne. Ale pro nedělní pohodičku to zase tak špatný nebylo ... ()

Dino07 

všechny recenze uživatele

Bezduché konverzace ponořené v nadmíru sladké omáčce směřující k idylickému konci. Nic víc ani nic míň od tohoto filmu čekat nemůžete…1* za vydržení do konce. ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Tloušťka je špatná...o áááno. No vlastně tenhle film taky. Jednu hvězdu za to, že ty baby měly snahu se sebou něco dělat.. ()

Madluska 

všechny recenze uživatele

O žádný skvost se sice nejedná a film přetéká hloupými klišé (zlá takřka dokonalá šéfová, sympatická boubelka, princ nejprincovatější bez jediné chybičky apod.), ani popelkovský rámec moc nefunguje, na druhou stranu my obyčejné a třeba i trošku ošklivé holky musíme držet při sobě a podporovat se (což je ostatně jedno z poučení filmu). ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Jedna a kousek hvězdičky... Romantická ptákovina na nedělní odpoledne s hodně špatně volenými hlasy pro dabing... :-/ :( ()

Landauer 

všechny recenze uživatele

Krásný a štíhlý hrajou ošklivý a tlustý... Navíc je to šílená nuda. Sestříhat to na půl hodiny, tak by se na to dalo i koukat. Jinak hlavní hrdinka je sympatická a pěkná, tak aspoň za to ta jedna hvězdička. ()

Reklama

Reklama