Reklama

Reklama

Princ a já: Sloní dobrodužství

  • USA The Prince & Me: The Elephant Adventure (více)

Královský pár Edward a Paige slaví první výročí svatby a vydávají se do Asie na svatbu královské dcery Myry. Myry srdce ale panovačnému snoubenci nepatří, miluje chudého pečovatele slonů. Pravé lásce se musí trochu pomoci, nejprve je ale na řadě pátrání po uprchlém posvátném slonovi. (TV Prima)

Recenze (20)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem neviděl ani jeden z předchozích dílů a ani to moc neplánuji změnit. Jde o celkem hloupoučkou pohádku o nezdolném královském páru z Dánska. Příběh je hodně naivní, jednoduchý, až primitivní. Herci nepříjemní, situace trapné a výsledek hodně pohádkový, až to bolí. Spíše znechucen než překvapen naivitou filmu. Ale čert to vem. Mělo to dva klady. Nádhernou asijskou přírodu a krásnou asijskou kočku, která královský pár a jejich asi-rádce doprovázela. To je vše, na co se dalo koukat. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Bože! Vůbec bych se nedivil, kdyby za tuto zběsilost vyhlásilo Dánské království USA válku. Sangyoon by se jistě přidal, bohužel jde o imaginární stát... .. Catheryne Cyran bych bez mrknutí oka předal katu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 1/10 Hudba 4/10 Prostředí 4/10/// +celkem sympatičtí herci, český dabing -zpracování jako z nějaké telenovely, ubohé a nesmyslné uvažování postav/// Tak si představte, že na prvním filmu jsem byl dokonce v kině. A velice se mi ten film líbil. Potěšilo mě, že film má pokračování. V němž bohužel nehrála má oblíbená Julie Stiles. Pouze zůstal princ z jedničky a k němu přibyla Kam Heskins a Jonathan Firth. Vzápětí vzniklo třetí pokračování a já začal mít jisté pochybnosti. A co se nestalo, já oba tyhle filmy přeskočil a viděl až tento čtvrtý film, ve kterém už dokonce je i jiný princ. Postavy vždy zůstali stejné. Sloní dobrodružství je ovšem filmové utrpení. Snad malé děti, těm to bude jedno, ale komukoliv kdo viděl a líbil se mu první film, bude zhlédnutím tady tohoto těžce litovat, že se na toto směšné dobrodružství vydal. Jediné co časem možná docením bude příběhový vývoj postav, ale jinak nic./// Celkem 25%/// ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

PROSÍM UŽ ZNOVU NE...to je snad nekonečné! Vysvětlete mi někdo kdo by si s tím koupil dvdčko nebo na to šel někdo dobrovolně do kina??? Vždyť je to stupidní, hloupé, nudné, přehrané.... Jak říkám při sledování každého dílu tam chybí hlavní dvojice z prvního dílu, který je oproti tomuto naprostá perfektní bomba...Hlavně jsem v životě neslyšela, že by si na veřejnosti král a královna tykali, že by bylo možné aby si dědic trůnu nevzal urozenou krev ale pasačku z chléva a že by si sluha dovolil tahle hovořit s králem či královnou.Perfektně d**entní blbost, která jenom prohlubuje d**enci národa a dovoluje mu představovat si jak asi přišla k titulu Kate Middleton a že oni můžou jako lidi z davu sbalit Harryho a stát se tak vévodkyní z p**elovic..Děsné... ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Síce sa to stále točí okolo toho istého, je to pozerateľné. Je tam z každého rožku trochu, sem-tam humor, akcia a napätie, no najmä hromada romantiky, aj keď už nie je taká dojemná ako v predchádzajúcich dieloch. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Kto by to povedal, že po dvojke sa snímok Princ a ja dočká ešte ďalších dvoch pokračovaní.....Štvorka však pokračuje v trende dvojky a trojky t.j. ide len o akúsi filmovú rozprávočku z ktorej sa vytratila romantika a samotný dej je postavený absolútne jednoducho a bohužiaľ aj bezducho....hold umelé pokračovania také proste bývajú.....*/** ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Už se skutečně modlím, aby žádné další pokračování této blbosti nikdy nezvniklo. Zatím ale producenti jsou proti tomuto mému přání. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Dánští královští filantropové zachraňují s pomocí šikmooké superhrdinky posvátného slona. Děj je uhozený a z exotického prostředí se dalo vytěžit víc, ale od třetího pokračování jsem čekala větší utrpení. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

¨Zas tak hrozný to nebylo. Sice to s prvnim dílem mělo společný už jen to, že se postavy jmenovali stejně, ale nic víc jsem ani nečekal. Proto dvě a půl* ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Nedávam filmom slabé hodnotenie len preto, že "to nie je môj obľúbený žáner". Princ a ja je jednoduchý, ničím nevýrazný filmík určený pre oddych. Ľahký, romantický, klasický, normálny, s dobrým koncom. Priemer. Nie je úplne trápny, hoci by v tomto žánri mohol byť. Príbeh určený nielen pre vianočný čas, ale aj na nedeľné popoludnie alebo obdobie domáceho liečenia, samozrejme hlavne pre ženy a dievčatá :) ()

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Prince & Me: The Elephant Adventure je s přehledem ta nejxenofobnější zhovadilost, kterou jsem v posledních několika měsících viděl, slyšel, četl, cítil, čichal... no prostě zažil. Přitom stačilo trochu upravit strukturu a moh z toho bejt celkem dobrej dokumentární film mapující vše čemu se vyhnout při natáčení zábavného filmu. PS: Za tohle by mělo Dánsko americké tvůrce zažalovat. ()

moriero odpad!

všechny recenze uživatele

Prostovlasá královna v koktejlkách neusazená za čestným místem podlouhlého stolu, kterou byste snadno přehlédli a na kterou všichni už z dálky povolávají: Královno Paige! To si z nás doufám Catherine Cyran dělá prdel. Už v Tři oříšky pro Popelku je vylíčena královská etiketa autentičtěji. Její Královské Veličenstvo Margrethe II. by měla vydat na Cyran mezinárodní zatykač a zamezit jí vstup do Dánska pod trestem rozčtvrcení... ()

Pcermis 

všechny recenze uživatele

Lehká laciná romantická odychovka nepřekvapí ale ani neurazí plus za České prostředí na začátku vydávané za Dánsko. Myslím že daleko vetší zločin než tento film jsou vše možné telenovely ať naše nebo jiné. Vše se vším 3 * ()

Reklama

Reklama