Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show, která pomocí skryté kamery připraví nejhorší rande. A to všechno jen proto, že dobrý přítel se chce pomstít! Pošle svého kamaráda nebo kamarádku na rande s improvizačním hercem, jehož úkolem je kandidáta úplně zničit. Ponížení však má svoji cenu, protože každou minutu, kterou kamarád či kamarádka na rande vydrží, přibývají peníze do kasičky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Průměrné, ale pro občasné podívání při nenáročném oddychu docela slušně zábavné, lehce škodolibé a v čistě americkém povrchním stylu. Tak lehce by mě zajímalo, jestli si pak dotyční mohou obdržené dolary za svou výdrž ponechat, či jim budou po ústupu kamer odebrány:) ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Nad ostatními pořady MTV to nijak nevyčnívá a skrytá kamera je to docela obyčejná. Je zázrak, když to herci nepřehání a neženou do absurdna. Některé schůzky jsou k popukání, některé prostě jen divné. A tak jde paradoxně o pořad kolísavý, který se drží své rutiny a pro mě průměr. ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

I když Příšerný rande jede pořád dokola na stejném principu, mě baví. Ostatně koho nebaví bavit se na cizí účet? ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Je možné, že mě nařknete z dětinskosti, ale mně se prostě líbí, jak ty americké teen cool mega ultra super make-up pushup best holky dostávají od MTV štábu po čuni. Snad je v tom potěšení z cizího neštěstí, snad jen touha po zábavě, ale já osobně u toho teda vydržím. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Na pobavení dobrý pořad, několikrát jsem se nahlas smála, protože někteří herci hráli svou roli na "rande" opravdu výborně. ()

Naki 

všechny recenze uživatele

I přes ten nejtrapnější a nejprimitivnější nápad skryté kamery a udělání hlupáka z vybrané oběti je tohle parádní kousek z kuchyně MTV, který si nerada nechávám ujít. Asi nejvíc mě dostává potrhlá holka: "I love Harry Potter movies!" ()

Thrakan 

všechny recenze uživatele

Divým se sám sobě, ale z nějakého důvodu se u tohoto pořadu bavím... skvělá nachytávka s mladíkem C.J. a jeho potrhlou zrzavou a extrémně chlupatou potenciální přítelkyní :-D ()

Reklama

Reklama