Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomáhat, chránit a lhát. Tajemství vyplouvá na povrch. Mladému policistovi je přidělen okrsek Queens, sousedství kde vyrůstal. Pracuje velmi tvrdě, aby zajistil svojí ženu a nemocnou dceru. Ale když staré tajemství vyplouvá na povrch, hrozí, že jeho život bude v troskách. Anonymní zdroj totiž odhalí nové informace, že se policisté snaží ututlat nevyřešený případ vraždy dvou chlapců. Tato skutečnost vyvolá sled událostí, které otřesou celým sousedstvím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (89)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, proč to nakonec je za tři hvězdičky. Byla to nuda, scénář byl kompletně o hovně a celkový přínos filmu je blízko bodu mrazu. Ale ústřední dvojice herců se mi líbila a taktéž kamera byla tak nějak neobyčejná, takže se na to nakonec dalo i dokoukat. S režisérem jsem nicméně skončil, protože mi nemá co nabídnout. 50% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Dito Montiel a jeho dvorní (ne)herec Channing Tatum nám tentokrát servírují velmi,ale velmi zvolna dávkovanou nudu,která diváka postupně uspává natolik,že se stihne zhruba do půlku 90 minut dlouhého filmu tak 3x ztratit a zbytek času jen nevěřícně zírat a snažit se pochopit motivaci jednotlivých postav.Po shlédnutí traileru vypadal "Ničí syn" celkem slušně,ale finální výsledek je hodně velká bída a tentokrát to nezachrání ani herec Pacinova kalibru.Jedna hvězda za flashbacky do minulosti...20% ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Parádní kostlivec ve skříni. Jen by to chtělo s ním lépe pracovat. Tohle byla nuda k uzoufání. Šeď, šeď a zase jenom šeď. Velmi uspávající snímek. Nechápu, proč sem Liotta a Al Pacino lezli. To měli skutečně zapotřebí. Vždyť se jenom zahrabou do odpadu. Channing Tatum je sympaťák. Má velké charisma. To se mu upřít nedá. Ale je jako neopracovaný kus dřeva, ze kterého by velmi zručný řezbář mohl udělat zázrak. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť urážející ani výjimečná kriminálka, na kterou se ale po většinu stopáže celkem bezbolestně dívá... Škoda hloupého konce, který toho chtěl evidentně říct tolik, až neřekl vůbec nic. Líbilo se mi střídání dvou časových rovin a zejména společné scény malého Milka a detektiva v podání neselhávajícího Al Pacina ("Mám tu dvě hromady lidskýho hnoje...), Channing Tatum byl ovšem nehezky prkenný. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení? No asi jsem viděla úplně jiný film, protože mě zápletka chytla, děj se neustále posunoval kupředu a vykládal na stůl postupně karty a nebylo to ani nijak závratně dlouhé, takže jako zajímavý thriller - jednohubka, možná i dvouhubka dobré. Pokud tu ovšem opět 80% lidí hodnotí své sympatie vůči Channingu Tatumovi, tak by se měli neprodleně vzpamatovat a začít hodnotit film :) Osobně musím říct, že Tatum konečně dostal roli, kde nemusí hrát v uplém tílku a vystavovat vypracované tělo, ale naopak hraje pohodlného taťuldu (zdá se mi to, nebo i trochu přibral a má viditelný podbradek?) Když byl malý, tak nešťastnou náhodou zavraždil dva feťáky z ghetta, ve kterém vyrůstal. Jelikož byl synem mrtvého oblíbeného policisty, rozhodl se jeho bývalý parťák, že vraždy hodí k ledu a z malého chlapce mezitím vyroste dospělý muž s rodinou, dítětem a v otcových stopách se přidá k policii. Jenže začnou jedné novinářce chodit anonymní dopisy o vraždách, co se kdysi staly a nebyly vyšetřovány a všechny stíny jeho minulosti se vrací. Film je plný známých herců, kteří odvádí dobré výkony a musím uznat, že i Tatum pomalu "dospívá" v pana herce. No co, v dobách Titaniku taky každý nenáviděl Leonarda Di Capria a jak ho dnes mnozí zdejší vyzvedávají jako jednoho z nejlepších herců současnosti :) ()

Galerie (73)

Zajímavosti (8)

  • Film byl vybrán k uzavření filmového festivalu Sundance, který byl zakončen 30. ledna 2011. (SeBig)
  • Pes, který si ve filmu "zahrál", se ve skutečnosti jmenuje Tiger a přestože se jedná o jeho první filmovou roli, před kamerami nestál poprvé. Už dříve se objevil v magazínu "Vogue" a televizních reklamách. (oje)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Pacino a Tatum na policii

Pacino a Tatum na policii

19.02.2010

Podivuhodná herecká kombinace. Ale nechme se překvapit – Channing Tatum patří mezi nejsnaživější hollywoodské mládence. V policejním thrilleru Son of No One, který pro Nu Image/Millenium Films natočí… (více)

Reklama

Reklama