Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomáhat, chránit a lhát. Tajemství vyplouvá na povrch. Mladému policistovi je přidělen okrsek Queens, sousedství kde vyrůstal. Pracuje velmi tvrdě, aby zajistil svojí ženu a nemocnou dceru. Ale když staré tajemství vyplouvá na povrch, hrozí, že jeho život bude v troskách. Anonymní zdroj totiž odhalí nové informace, že se policisté snaží ututlat nevyřešený případ vraždy dvou chlapců. Tato skutečnost vyvolá sled událostí, které otřesou celým sousedstvím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (89)

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není akční, rozhodně to není thriller. Kdo viděl jiné Montieliho filmy, těžko ho to překvapí, ostatní mohou být mírně rozčarováni. Snaha zabývat se (opět) osudy lidí, kteří nikoho nezajímají, je (opět) osvěžující, realita policejní práce spojená s realitou života amerických ghett vytváří příjemě zádumčivou atmosféru - Montieli se už ve třetím filmu drží téhož a dle mého to vůbec nevadí. Stejné kulisy, stejná atmosféra, stejné téma, mírně odlišný příběh. Rád si zase za rok až dva dám repete s jinými protagonisty. Solidní drama, nic víc nic míň. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Absolutně mi nejde do hlavy dané obsazení, které se nejspíš sešlo v hospodě a tady to "son on no fuck" nečetlo ani z dálky. Rád podotknu svůj názor a dívalo se mi na to nanejvýš špatně, hrozně, otřesně... protože dneska už píše kdejaký šulin (viz já) kdejaké ptákoviny (viz son of bla bla...), které se ztrácejí ve své podstatě. To už nejde napsat něco, co dává smysl a funguje jako celek, nee to je potřeba všechno zamotat, pohrát si s časem, vykulit na diváka různé konspirace, to je parááádička a pak to tak i vypadá. 3/10 A o čem to bylo? o ničem... ()

Reklama

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Tak tady někdo moc chtěl, ale stejně to nevyšlo. Snaha režiséra děj vystupňovat až k velkému finále je tady snad až fyzicky cítit, ale pořád ne a ne to dotáhnout do úspěšného konce, tím pádem padá i celý film, který směřoval převážně k tomu strhujícímu závěru. Bohužel, sázka na jednu kartu se většinou nevyplácí...P.S. Herecký ansámbl co do výčtu zní zajímavě, co na plátně ovšem bohužel až na pár chvilek zas tak za povšimnutí nestojí :/ ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Al Pacino je už dávno za zenitem. A s pistolí v ruce působí už více než komicky. Channing Tatum, třicátník s pomalu rašící třetí bradou, který by nám spíše zatančil nežli zastřílel. A nakonec je tu Katie Holmes, kterou už snad potřetí za sebou vidím v roli matky. Asi ty role bere proto aby ukázala , že je dobrou matkou a potlačila fámy o rozmazlování své malé Surri. Film se rozjel slušně a měl dobrý potenciál i atmosféru. Jenže všechno tohle se úplně vytratilo. Proč, tam po těch letech zas vystupoval A.Pacino? Ke konci mě přišlo, že tu řešíme pořád dokola jednu a tu samou nesmyslnou věc. Celkově 20% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Já se snad nepoučím! A to dobře vím, že zábavné a poutavé příhody příslušníků veřejné bezpečnosti města New York by se daly spočítat na prstech jedné ruky slepého operátora cirkulárky. Většina těchto mdlých pitchovin je snad točena na zakázku jejich odborového svazu, aby všichni viděli, jací jsou to v podstatě traumatizovaní chudáci, jak trpí jejich ubohé rodiny a pokud okamžitě nedostanou přidáno, nezbude jim nic jiného, než být zkorumpovaní a prohnilí a pod vzletným sloganem "Pomrdat a chrnět" se starat jen o to, aby jim někdo nevytuneloval penzijní fondy. A tento Son of a Bitch není výjimkou. Takže pokud zrovna nejste angažovaný starosta Giuliani nebo ve Velkém jablku nešlapete chodník, unudí vás to xmrti jako mě. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (8)

  • Film byl vybrán k uzavření filmového festivalu Sundance, který byl zakončen 30. ledna 2011. (SeBig)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Pacino a Tatum na policii

Pacino a Tatum na policii

19.02.2010

Podivuhodná herecká kombinace. Ale nechme se překvapit – Channing Tatum patří mezi nejsnaživější hollywoodské mládence. V policejním thrilleru Son of No One, který pro Nu Image/Millenium Films natočí… (více)

Reklama

Reklama